Yaş farki

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
27 yaşındayim.37 yasında bir talibim var.Aileme iletmisler.Ailem yaş farkından ötürü sıcak bakmamis.akrabalarim filan da.benim bunlardan çok sonradan haberim oldu.
Kızkardeşim bahsetti.Beyfendiyi fiziksel olarak begendim.olgun bi insan oldugum için yaş farkını çok da onemsemedim.Ama artık ailem tarafı da. Reddedilmiş bi insan.tekrar gelir mi bilmiyorum ya da bana yazar mi?
Yaş farkı sorun müdür evliliklerde sizce?
Beyefendiye kendim ulaşsam mi?aracı yok bu arada?
Nisan attim.2 yıl oldu.korkularim da var.ama korkarak nereye kadar?
Ben 4 yıllık ögretmenenim.beyfendinin ataması benden so ra olmuş ama öncesinde farklı işler yapmış.
Ne diyorsunuz hanımlar?

Bence bi sorun yok tek dert bu yaş olsun kadar yaşı sorun olmayıp boşananlar varken ... sizinki normal.
Ne kadınlar var kendinden 10 yaş küçükle evleniyor bile bile lades.

Çıkmadı hic.cikan kişiyle nişanlanip ayrıldım

Böyle daha kötü değil mi sizce? Piyangodan bir adam. Aileler arada diye sizin ona olan bağlılığınızdan emin olacak.
Size hep saygılı yaklaşıp evlendiğinizde gerçek yüzünü ortaya koyabilir. Burası bu konularla dolup taşıyor. Hem tensel uyum o kadar önemli ki... Evliliğin %80'i cinsellik. Kokusunu bilmediğiniz adam için çok heyecanlanmayın derim ben.

Bir defa oldu diye hep olacak diye bişey yok. Etrafta mükemmel erkekler de var...

Eşimle aramizda 8 yaş var. Sırf yaşın sebeb oldugu sıkıntılar yaşadigimizi dusunmuyorum. Sohbet, gezmeler, ortak zevkler olarak ise hemen hemen uyariz diyebilirim. Aslinda bunlarda pek yasla ilgili seyler degil.

37 yaşındayım 27 yaşında biriyle olmaktansa yaşıma göre biriyle olmayı tercih ederim bilirim ortak daha çok şeyi paylaşabiliriz hele bu eş ise!

arkadaşın yorumuna katılıyorum suan degil ama ya sonra yuaş farkı sıkıntı olursa?

arkadaşın yorumuna katılıyorum suan degil ama ya sonra yuaş farkı sıkıntı olursa?
Bana göre problem değil yaş farkı 10 yasa kadar olur da arkadaşların dediği gibi acele etmeye gerek yok galiba.Ailemin benim adıma karar vermesi hoş olmamış ama yapacak bir şey de yok.

10 yaş tölere edilebilir bence. bizimde eşimle aramızda 8 yaş var ve aynı şekilde ailelerin ve komşuların vesilesi ile tanıştık.bence nasıl tanıştığının çok bir önemi yok.arkadaşlar aşık olacağın kişiyi bekle demişler bu kişiyi çok sevip aşık olmayacağın ne malum?şahsen ben eşimi çok seviyorumnazar değmesinerkeğin büyük olması her zaman avantaj bence.aynı yaşta evli olan arkadaşlarımın eşleri sanki arkadaşlarımdan küçükmüş gibi geliyor bana davranışları ile.
iletişime geçen ben olmazdım ama sizin yerinizde olsam.zaten karşıdaki erkek içinde çok çekici bir durum olmazdı bence.ailenizin sizin adınıza karar vermesi de hoş olmamış.siz çocuk değil yetişkin eline mesleğini almış bir bireysiniz artık.

Eşimle aramda 13 yaş var yaşin bi öneminin olmadığını düşünüyorum önemli olan anlaşabilmek bence

Tanış görüş istersen olacağı varsa olur zaten ilk adımı sen atinca hafif kadın olmazsın endiselenme en azından aklında kalmaz denedik olmadı dersin en kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…