Yaş farkı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi melodyyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aralarında her 8-9 yaş farkı bulunan eşler sübyancı mı oluyor....

bence hiçte takılınması gereken bi konu değil bu..eşler arasında erkeğin kadından yaşça büyük olması çok geneldir..benim annemle babamın arasında 8 yaş var.34 yıllık evliler...

yaşla falan alakası yok anlaşıyosan mutluysan en önemlisi bu..
sübyancılık gibi önyargılar çok yanlış geldi bana

slm arkadslar ben 19 sevgilim 28 yasında aramzda 9 yas fark var . sizce bu cok önemli mi değil mi ? ilerisi için vs.. deneyemlrinizi yorumlarınızı bekliyorum . kafam cok karısıksenağlamasenağlama

hiç önemli değil olgun erkek daha iyi zaten

benim babamda annemden 8yaş büyük 26senelik evliler,aralarındaki yaş farkı fiziksel olarak bile belli değil

eşimde benden 5yaş büyük

önemli olan kafaların uyması

Son düzenleme:
,,kızın yaşı 14, 15 olurda adamda 28,işte, o zaman sübyancı denilebilir. çünkü bunda kız reşit değildir...

evetya bide o var sübyancı ne alaka bi kere adı üstünde sübyan yani çocuk demek

yani ergenlik çağına varmamış kız çocukları için kullanılır sübyan

ve sübyancıda çocuklara yaklaşan pislikler için kullanılır

bizimm aramızda 6 yaşş varr canımm bence sorun olmazz

hiç sorun diil bence arada yas farkı olmalı erkek büyük olmalıki kadının cilvesini sımarıklıklarını yükünü omuzlansın.

eşimle aramızda dokuz yas var benim icin sorun degıdlı cunku ben de bıraz olgunum yasıma göre buyuklerle daha ıyı anlasırım hep ama kötı bıyanı varmıs evlendkten sonra yasadkca anlıyorsun onu da..yası buyuk olan herbıseyı gördugunu bıldıgını hayat tecrubesnın senden cok oldugunu ıddıa ederk hep senı bastrmaya calsablıyor benm kocam gıbı bu bir..ikincisi hakakten yasları geregı yasamaları gerekenlerı yasadklarndan senınle aynı heyecanları olamayabılıyor yanı unumu eledım elegımı astım hesabı..ne kadar olgun da olsam esım bana sureklı buyu artık der ona göre cocgum ben..ama anlamıyor kı benm ıcınde bulndgum yasa göre gayet normal ıstek ve tavırlarm..kısacası hayttan beklentılern hayatta durdgun yer baktıgın yön baya bır farklı oluyor bu acıdan zor..bir de yasca buyuk olan kendı kurallarnı cızdgı ıcın bu zamana kadar ortak bır noktada bulusmaya da pek gelemıyor..yanı boyun egmek gıbı oluyor ona göre kendı bıldgnı okmaya alstgndan bazı seyelrı kabul etmesı uzun suruyor..
tabı herkese göre degıseblır bunlar benım tecrublerım..sevgıler..

tam bizim durum da böyleydi. yasıtlarım hep olgun oldugumu söyler bana ama sevgilim hep daha cok büyüceksin cok cocuksun diyip duruyordu . ayrılmayı o istedi ve bir kac gün önceayrıldık :çok üzgünüm:

kadin erkekten buyuk olmasinda vasin erkek 9 yil onde gitsin :)))))))))

benim eşimle aramda 8 yaş fark var
hiçte sorun olmadı
süper anlaşıyoruz :asigim:
iyikide bu kadar yaş farkı var diyorum hatta
merak etme aileler içinde sorun olacağını sanmıyorum
siz mutlu huzurlu olduktan sonra

canım yaş farkının sorun olup olmayacağı sana bağlı bişey.
ama ben her zaman erkeğin büyük olması gerektiğinin düşünenlerdenim.hihoyyyt
erkekler zaten geç olgunlaşırlar yaş farkı olması ilişkiniz için avantaj olur.

Bence süper...Bende 19 yaşındayım, 19-20 yaşındaki erkekler 16 gibi olurlar ;)
Bu yüzden benimde ilgimi 25 yaş üstü çekiyor.. Bence gayet normal. a.s.

9 yaşın bi önemi yok cnm, hani 15- 20 yaş olsa neyse...

Şimdi sen 19 yaşındasın diye o çok büyükmüş gibi geliyodur...

Sen 28 olduğunda o 37 olacak bi de böyle düşün...yerimseniben

Bencede aranızdaki yaş farkı fazla değil canım benim eşimle aramda 11 yaş var ve bende eşimle tanıştığımda 19 yaşındaydım. Ailem başlarda biraz sorun etti tabi bunu ama zamanla onu da aşmayı başardık sevgimizle. Ve birde ben hep olduğumdan küçük gösteriyorum. Şu anda ben 26 eşim 37 yaşında evliyiz birde bebeğimiz ver ve çoookkk mutluyuz Allah herkesin mutluluğunu daim etsin.

Kesinlikle hiç önemli değil bazen insanlar anlaşamazlar arada yaş farkıda varsa hemen buna bağlanır.Eşimle aramda 10 yaş var şimdiye kadar hiç sorun olmadı hatta çok hoşuma gidiyor bu benim.Yaş çok göreceli bir kavramdır insan kiliğinden kişiliğe değişiyor.

bizde de 13 yas farkı var eşimle hiç bi sorun yok
onemlı olan sevgi saygısengözlerimebaksanab

Normal şartlarda 9 yaş farketmez ama arkadaşın yaşı henüz 19 ve yaşıtları ile yaşayabileceği bi sürü şeyi o insanla yaşayamaz..Bence 25 yaşından sonra aralarındaki yaş farkının önemi kalmıyor.

Eşimle benim aramda 6 yaş var ben 23 yaşımdayım eşim 29
Ben gezip dolaşmak istediğimde eşim ben yorgunum dinlenmek istiyorum diyor
gürültüyü kafası kaldırmıyor, kalabalık yerlere girmeyi sevmiyor, alışveriş merkezine gidince 15 dk sonra ben sıkıldım ben yoruldum demeye başlıyor.
Aramızda 6 yaş değilde 9 yaş olsaydı nasıl olurduk bilmiyorum. Sadece bir örnek...
Anlaşabiliyorsanız ne mutlu yaş falan hiç önemli değil bence.

Back
X