yaş farkı?

Benim de eşimle aramızda 10 yaş fark var.Yaşlılık ve antropoz olaylarına katılmıyorum.Çünkü şimdiki erkekler çok farklı.Kenidilerine bakan,geç yaşlanan ve öyle söylenildiği gibi kolay kolay da bükülmeyen cinsten.Bu yüzden şuan 40 yaşını aşmış çoluklu çocuklu adamlar 20 yaşlarda kızlarla beraber olmak istiyorlar.Yani, erkekler beli bi yaştran sonra bahsedilen ve biteceği çökeceği düşünülen cinsel ve sosyal performansa bu yaşlarda ulaşyorlar.
Kadınlarsa evlendiklerinden itibaren çocuk sahibi oldukçaçöküyorlar bu bir gerçek.Çocuk,erkeği fiziksel olarak etkilemezken kadın bundan ciddi anlamda etkileniyor.O da kendine baksın falan tamam ama doğum fiziksel ve ruhsal olarak kadını çökertiyor.
Bu yüzden erkekle kadın arasında yaş farkının olması taraftarıyım.Çok ta güzel bir ilişki olur.Artık kadının hoppala olduğu erkeğin höt deyip otUrtan mantalitesi sona ermiştir.BENCE...

harbıdenyaaaa deısık bır bakıs acısı bak ben bu taraftan dusunmemeıstım

Evet sorunlar çıkar ilerde

Kız 30 lu yaşlarında cinselliğinin doruğunda ve daha istekliyken adam da yavaş yavaş prostat ve antropoz sorunları olacağından,kız ilişki isterken adam yapamayacağından ,kız gezip tozmak isterken adam evde tv izlemeyi isteyeceğinden ilerde ister istemez sorunlar çıkıcaktır...a.s

iste buna cok guldum ya
kesin yani prostat sorunu olacagi? :))))))
ilahi ya

benim eşimde benden 9 yaş büyük ve ben bundan hiç bir zaman pişmanlık duymadım çok şükür..bence yaş uyumu değil gönül uyumu olması...iki insanın fikir ve düşüncelerinin uyum içinde olması önemlidir...arada en az 5 yaş fark olması taraftarıyım ben açıkcası ve..erkeğimin benden herzaman bir adım önde olması taraftarıyım..çokta mutluyum Allah bozamasın inşş...cümlemizinkini...:nazar:

Görünüm bu kadar önemlimi ya, yani bir erkek karısı kendisinden daha yaşlı duruyor diye onu sevmekten vaz mı geçecek, onlar için görünüş bu kadar önemli olsaydı hiçbir çirkin olan kadın(erkeklere göre) evlenemezdi.
Hadi diyelimki evlendi adam karısı bir kazada yüzünden yara aldı, napıcak bunun için bırakacakmı onu...

Bu gibi nedenlerle yok kadın erken çöküyor o yüzden adam büyük olmalı diyenlere katılmıyorum. adam ve kadın seviyorsa olur, hemde çok güzel olur.

kızlar sizce kadın ve erkeğin yaş farkı önemlimidir? bnm bi arkadaşım kendinden 16 yaş büyük birisiyle birlikte kız 22 birlikte olduğu kişi 38 yaşında. tmm sewiolar birbirlerini ama ileride ne olur yıllar geçtikçe yaş farkı etkilermi bu ilişkiyi?

bence çok büyük bi yaş farkı var ben fazla yaş farkı olmasına sıcak bakmıyorum ama nasip hayırlısı olsun

benim eşimle12 yaş var ben 26 eşim 39 una gircek mayıstta. ben çok memnunum. bizde bi sorun yok. ama bu kişiliklede alakalı

bence kişiler birbirlerini gerçekten sevdikten sonra bir sorun çıkmaz...yerimseniben

akıl yaşta değil baştadır ......
etkileyeceğini sanmıyorum.. tabi bir taraf bunu kompleks haline getirmemişse...

Back
X