Yaş farkı

Demirpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
605
17
28
İstanbul
kızlar merhaba

83 doğumluyum bir fabrikada satınalma departmanında çalışıyorum. Fabrikaya yeni gelen bir çocuk var . Uzun boylu bakımlı sarışın 1988 doğumlu Eğitimli ve farklı bir departmanda çalışıyor . iyide bir geliri vardır .

arada bana baktığını görüyorum , toplantı odalarını kullanırken yemekhanede filan . Bakınca kafamı çeviriyorum 2 kere yakaladı :). Yemekhanede masanın yanından geçerken benim bulunduğum gruba afiyet olsun filan diyor .

Bugün beni facebook 'tan eklemiş . Sizin anlayacağınız ilgisini yavaş yavaş belli edecek . Sizce şans vermelimiyim ? yoksa yaş farkından dolayı direk üstünü çizmeli miyim ?

Erkeklerin geç olgunlaştığını göz önünde bulundurursak bana biraz fazla gibi geldi aradaki fark.. :34:

ben olsam istemezdim ... erkekler geç olgunlaşıyor .yaşıt bile olsa erkek-kadın seneler geçtikçe erkek genç kalıyor karısının yanında ... kadınlar erken çöküyor doğum vs yapıyor çünkü .... bide olgun olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin ...

vala buna sen adamı tanımadan cevap verilmez.dedikleri gibi erkekler geç olgunlaşıyo ama arada istisanalarda vardır herhalde ( ben hiç görmedim :)

sen arkadaşça yaklaş eğer hali tavrı hoşuna giderse neden olmasın ben kafalar uyuşutuğu sürece yaş falan dinlemem :ssz:

Arkadasin dedigi gibi erkekler biraz gec olgunlasiyorlar ama erken hayatin zorluklarini gogusleyip cabuk olgunlasabilenlerde yok degil sahit oldugum,senin yasini biliyormus bu onun icin sorun degil demekki peki senin icin sorun olurmu yas farki fazla cunku birde dusunuyorum hep erkekler kendinden kucuklerle birazda bayanlarimiz olsun kendinden kucuklerle acikcasi ben hic yas farkini sorun olarak gormuyorum gonuller bi,kafalarda uystuktan sonra :))))

ya bi deneme yapabilirsin ama ilerde evlenirseniz hep sorun yaşarsın bence
kendi kendine kuruntu da yapabilirsin o benden küçük diye kıskançlık krizlerine girebilirsin bi tanıdığım kendinden 8 yaş küçük biriyle evlendi adam 30 yaşındaydı
ama kadın sonradan adamın yanında çalışan genç kız filan gördü mü kıskançlıktan çıldırıyodu hep yaş kompleksine giriyodu
erkekler zaten çocuk gibi oluyo

ama sen bilirsin tabi hoşlanıyosan deneyebilirsin

Arkadasin dedigi gibi erkekler biraz gec olgunlasiyorlar ama erken hayatin zorluklarini gogusleyip cabuk olgunlasabilenlerde yok degil sahit oldugum,senin yasini biliyormus bu onun icin sorun degil demekki peki senin icin sorun olurmu yas farki fazla cunku birde dusunuyorum hep erkekler kendinden kucuklerle birazda bayanlarimiz olsun kendinden kucuklerle acikcasi ben hic yas farkini sorun olarak gormuyorum gonuller bi,kafalarda uystuktan sonra :))))

hayatın zorluklarını gördüğünü pek zannetmiyorum , ama bir kaç defa mescide girerken gördüm dindar biri sanırım

canım bence uzak dur çünkü arada yaş farkı çok birde sen belki evliliği düşünüyorsundur onun için erken bir yaş seni oyalamasın boş yere

bence de 5 yaş fazla belki sen ve o sorun yapmayacaksınız yaş farkını ama ailesi sorun edebilir sürekli bunu koz olarak kullanabilirler...

bu arada aklıma gelmişken sorayım bende bir konu açmak istiyorum yeniyim nasıl yapıldığını söylermisiniz???

Neden hemen olumsuz dusunuyordun konu sahibi arkadasim benim bir tanidigim var kadin adamdan 10 yas buyuk ve cocuklari da var torunlarida var hatta.Yine bir tanidigim var kadin 12 yas buyuk bunlarinda cocuklarida var torunlari bile var 5 yasin sorun olacagini dusunmuyorum ben aslinda.

çocuk büyütmeye niyetin varsa sen bilirsin :)

Belki şimdi değil ama ilerde sorun olur gibi.
Kadınların kıskanç olduğunu varsayarsak çevresindeki yaşıtı kadın arkadaşlarını çok aşırı kıskanabilirsin.
Sen erken çökebilirsin hem ruhen hem bedenen o senin geçtiğin yollardan senden sonra geçeceği için ki geç olgunlaşacağı için bocalayabilirsiniz.
Sırf yorgunluk, hayırlısı.

kızlar merhaba

83 doğumluyum bir fabrikada satınalma departmanında çalışıyorum. Fabrikaya yeni gelen bir çocuk var . Uzun boylu bakımlı sarışın 1988 doğumlu Eğitimli ve farklı bir departmanda çalışıyor . iyide bir geliri vardır .

arada bana baktığını görüyorum , toplantı odalarını kullanırken yemekhanede filan . Bakınca kafamı çeviriyorum 2 kere yakaladı :). Yemekhanede masanın yanından geçerken benim bulunduğum gruba afiyet olsun filan diyor .

Bugün beni facebook 'tan eklemiş . Sizin anlayacağınız ilgisini yavaş yavaş belli edecek . Sizce şans vermelimiyim ? yoksa yaş farkından dolayı direk üstünü çizmeli miyim ?

bence şans vermelisin. kader kısmet belli mi olur hem ne var yaş farkı varsa erkekler otuz yaş küçükle birlikte olunca garip olmuyorda kadında beş yaş neden garip olsun.

Back
X