Yaş farkı

15 yaşında bir insanla 20 yaşında insanın da
40 ile 45 in de arasında 5 yaş fark var
fakat aynı şey mi? değil
yaşadığınız ortam,bulunduğunuz durum,statüler bunlar çok önemli burdan görmeden yorum yapamayacağım malesef

kafam karışık zaten , burada da farklı yorumlar oluştu :( en azından genel geçer bir kural olmadığını gördüm . Bakalım gelişmeleri yazarım.

anlattıgın durumda o kadar evli ve flört eden arkadaşım varkı %90 ı mutlu tanımaya çalıs ruhuna kalbıne ve beynıne hıtap edıyorsa deval et yaşa takılma sekerımmm

25 yaş bi erkek için kücük dil benimle nisanlim arasinda 4.5 yas var ilk cikmaya başladimizda o 21 ben 25dim karakter önemli 50 yasinda bi adamda cocukca olabiliyor 7 senedi birlikteyiz gayette memnunuz yaşa takilma canim :-D eskidenmis erkek buyuk olur muhabetleri :-D

Hazreti Hatice validemiz ile Peygamber Efendimiz (sav) arasındaki yaş farkını hatırlatayım mı size :) Tamam o peygamberdi ve çok olgundu. Ancak evlendiğinde Efendimiz(sav) 20 Hatice validemiz 40 yaşındaydı. Ve Efendimiz (sav) O'ndan bahsederken hep ne büyük aşkla sevdiğinden bahsetmiştir.

Bu kadar büyük yaş farkı belki biz gibi sıradan insanlar için imkansız olabilir ama bu bize bir ölçüttür ki erkeğin de bazı durumlarda kadından küçük olmasının sakınca doğurmayabileceğini gösterir. Bilmiyorum aranızdaki arkadaşlık yada lişki diyeyim, ne boyuttadır. Ama eğer düşünüyorsanız, tanıyın derim. Çocuksa belli edecektir zaten kendini. :34:

Yok öyle bi' şey erkek geç olgunlaşıyor büyük alın falan.
Erkek kafasızsa sadece armut gibi olgunlaşıyor kusura bakmasın kimse. Kişinin kendisine bağlı bir şey bu.
Küçük olup sizden olgun da davranabilir, büyük olup çocuk gibi de davranabilir. Tecrübeyle sabittir. Denedim, biliyorum.
Yaştan önce kişiliğe bakın bence o yüzden.

En yakın arkadaşımın eşiyle arasında ki yaş farkı 6 :) arkadaşım 81li eşi 87 li. Şu an 3 yaşında kızları var. Aslında genel itibari ile bakarsak evlenmek için deli gibi yalvaran erkek oldu evlendiler. Bi kaç kez boşanıcam vs mevzuları oldu ama çözdüler aralarında bişekilde. Aralarında yaş frkı olmayanlarda da boşanan, aldatılan üzülen vs oluyor. Ben bu aşkın yaşı yoktur olayını savunanlardanım. Olmayınca olmuyor. Olacaksa da yaş farkına kimse bakmıyor. Bir ilişki sürecine başlamadan önce bir süre tartın derim adamı sonra uyarsa ne ala :)

20 yaşıma gireceğim deli doluyum ama tabi aklı başında olgunum ama buna rağmen 25 yaş altındaki erkeklerle anlaşamıyorum.Tercihim olmaz.Yaş farkı var ve olgunluk yaşı farkını da eklersen o senden 8 10 yaş küçük kalıyor :34:

tanımadan bilemezsin. bi iki konuş belki sana çok soguk gelicek hareketleri tavırları felan belli mi olur :34:

şimdi biz sana burdan yok olmaz bu ilşki şans verme desek ne olacak ,çocuk sana teklif ettiğinde sen hayır diyeceksin öylemi ...hiç sanmıyorum... seninde ilgin var belliki:16:

yazdilarindanda anlasildigina göre sende o cocuga karsi bos degilsin sanirim :) eger ikiniz icinde sorun olmiyacaksa ve ilerde Ailevi acidanda sorun yasamayacaksaniz neden olmasin? Bence görüsüp sohbet edebilirsiniz baslarda Arkadasca ve böylelikle olgunlugunu görür ve kisiliginin size uygun olup olmadigini anlarsiniz.
Ama Aileleride mutlaka göz önünde bulundurun derim ben, biz Türklerde genellikle büyük bir sorun heleki Bayanin yasinin büyük olmasi. Sizin Aileniz tarafindan sorun olmaz belki ama onun Ailesi ogullarinin kendisinden yasca büyük biriyle beraber olmasini veya evlenmesini istemeye bilir. Bosuna heveslenip sonra hüsrana ugramayin diye söylüyorum.

Bu devirde genellikle kadınlar daha çabuk çöküyor. Şimdi iyi hoş güzel de siz 40 olduğunuzda o 35 olduğunda ablası gibi gözükebilirsiniz. 40 erkek 30 kadın çok uyumlu gözükürken 40 kadın 30 erkek annesi gibi durabiliyor. Çevremde ben böyle gözlemledim. Ama bazı kadınlar da genetik olarak çok genç kalıyor. O da biraz şans işi. Şimdi iyi hoş güzel ama 10 yıl sonra yanınıza yakışmayan biriyle olmak insanın psikolojisini de bozar.

Back
X