Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım
Arada 14 yaş fark var,yaş farkınız çok fazla.Hoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım
Ooo cok fazla yas farki adamla bakisiyorum yazmışsınız tabi buldu 21 lik çıtır beybiyi kacirmaz senio biiraz genç gibi yani hissterimez yaş farkını ben sadece tanışmak istiyorum
Canım bak, sen 30 ken adam 44 olacak, emin ol hissetirecek farkı. Hiç mi böyle şeyler düşünüp acaba demiyorsun?o biiraz genç gibi yani hissterimez yaş farkını ben sadece tanışmak istiyorum
o müteahit ben tasarım asistanı ya aslında ailemi falan tanıyo ama bn sadece bakışıyorum tanısamıyorum ortak arkadasımız var
olmaz olmaz bu iş olamaz.....Hoşlandığım kişi 35 ben 21 seviyorum ama o bilmiyor bilmesini istiyorum korkuyorm napıcam.Tanışmam için ne yapıyım
Sen tanissan ne olacak sonrasikaçırmak sorun değil tanısmak çin ne yapmalıyım faceden mi ekliyim bilmiyorum