Yaş farkını önemsermisiniz?

Vurkadehiustam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
18
7
1
34
29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
22 yaşındaki bi erkekte daha çocuk değil mi? 🤦🏻‍♀️
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu

22 yaş bugün farklı yarın çok farklı hallerde bulunabilir. 29 yaşındaki insan 22 yaşındaki bir insana bel bağlamamalı. bildiğim bir şey varsa adamlar 30dan sonra büyüyor. hee belki banlanırım ama olgun kadınlar dikkatini çekiyor olabilir. gerçi iki insan da reşit ne yapmak isterlerse yapsınlar ama kadın 10 yıl sonrayı hatta bir ömrü düşünerek hareket etmeli diye düşünüyorum

Eşim benden 2 yas büyük ama sanki 40 yaşında gibi karakteri ağır bir insan. Ben 28 eşim 30 yaşında. Erkek küçük olabilir tabi ki neden olmasın yaşının insanı olmayıp gerçekten olgun düşünceli insanlar var önemli olan gerçek uyumunuz. Misal Pınar ve Yağmur Atacan çifti aralarında ki yaş farkına rağmen mutlu mesutlar

29 yaşında bi kadının 22 yaşında bi erkekle olması normal mi? Yaşa takılanlardanmısınız yoksa anlaşmak mı sizin için önemli?
Çocuk neden 29 yaşında biriyle olmak ister kadın neden 22 yaşındaki çocuğa bakar. Yaşı sadece sayıda ibaret gördükleri için mi acaba ? Siz 22 yaşında biriyle sevgili olur musunuz? Bu sağlıklı bi psikolojimi yoksa yalnızlık duygusumu

22 lik bir erkek kendinden yedi yaş büyük bir kadınla ilgileniyorsa, onda birazda anne şefkati arıyordur. Tabii ki her zaman bu kadar masum olmuyor. Bu yaşta kendinden büyük kadınlardan hoşlanan ve onlara kendini kanıtlamak isteyen genç de çok.

Bana sorarsanız hayatta olmaz. Bebek mi büyütecek otuzuna girecek kadın? Acaba kadın da mı çocuk ruhlu?

Ben hayatta bakmazdım kendimden küçük bir erkeğe. Hatta mümkünse on küsur yaş fark isterdim. Erkekler çocuk gibiler inanın. Yaş farkı olunca o çocukluk biraz kapanıyor, biraz...

Eşim benden 3 yaş küçük. Erkekler geç olgunlasiyor keşke o büyük olsaydı dediğim çok oldu
Esim benden 4 yas kucuk gorunuste buyuk olsa da simdi ki aklim olsa kendimden 5 yas buyuk birini istersem hayatimda.Zaten gec olgunlasiyorlar bir de yas farki olunca bir seyler oturuncaya kadar ömrunden omur gidiyor sinirlerin yipranio

Bundan size ne? İsteyen istediği ile olsun. İki taraf da 18 yaşını geçtiyse bırakın takılsınlar. Belki 3 ay sürecek sonra ayrılacaklar, belki bir ömür sürecek. Amaç illa evlilik mi?

Kadinlar yapisi geregi olgundur ama erkek cok gec olgunlasir bu konuda sorunlar ayrilmaya gebe gosterebilir... yine de kendileri bilir.

Back
X