- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi deepsimply
-
yaptığın şeyleri karşılık bekleyerek yada beklentiler içine girerek yaparsan sonra hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz..
kullanılmıyorsun sen..insanın ailesi evladını kullanırmı...
herkesin sevgilerini değer vermelerini ifade ediş tarzları farklı farklı..
pastayıda sen alsaydın keşke..birlikte yerdiniz annen babanla..
sevgilim kaldırıp bir yerlerini gelmedi bir çiçek bile göndermedi .bahanesi nasılsa pazar günü kutlarız ,böyle günlerde aileyle olmak lazım ...
ailem sağolsunlar
annem akşam 21 da eve geldiğimde yemek olarak biber dolması,mercimek köftesi ve peynirli poğaça yapmıştı
babamla ikisi pasta almayı unutmuşlar
ne alacaklarına karar verememişler hediye bile almadılar,işin ilginci maddi durumumuz gayet iyidir .
ben bu insanların doğum günününde özel anlarında hep bir şölen havası yaratmışımdır.
ben mi çok alınganım ,yoksa bana karşı çok mu duyarsızlar kullanılıyormuyum ben ............
beklentiyle yapmıyorum canım karşı taraftakiler bunu benden bekliyor hatta istiyorlar ,kendi doğum günü anneler babalar gününde günler öncesinden şunu bunu isterim diye yeteri kadar propaganda yapıyorlar ,sadece duyarsıklıklarına kızıyorum zaten sorun pasta değil dün yeteri kadar yedim ,ben özel bir bankada birim yöneticisiyim başkalarından 1.derece yakınım olmayanlardan bir sürü çiçek hediye ,çikolata vs geldi.
Doğum günün kutlu olsun üzülme böyleler işte bende herkese hediyeler alırım pastalar keserim ama benim doğum günümde bi pasta bile kesmezler bana annem arkadaşının doğum gününe pastasını alıp koşar kutlar hediyesini alır ben ağladığımla üzüldüğümle kalırım bak yine hatırladım geçen ekimi offf(
o zaman çok haklısın...aileni geçtimde sevgilinin böyle yapmasına daha çok takıldım ben..nasılsa pazar günü diye bişey yokki..
cumartesiyse cumartesidir...cuma ise cumadır..adı üstünde doğum günü...
neden böyle düşünüyorki..:S
Bende en çoooook ona takıldım bide aileyle kutlamak lazım dedi ,ben ailesi değilim yani ,destelemek gerekince ben lazımım ,ailesi destelemek için lazım değil ama doğum günü bayram seyran için aileyle olmak lazım .
"İhtiyaç anında camı kırın "diye yazıyor galiba benim üzerimde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?