yaş kaç olursaolsun fikir verin

Kimya kimya Müh. Okuma
Şanlı olursan ya da çok başarıli olursan is bulursun. Bir de genel de erkek tercih ederler. Gayet kadininin da yapabilecegi bir is ama oyle dusunurler.Polimer Müh. De dahil buna

benim lise degistirme gibi bi inkanim yok son sinifim cunku. 1 ay sonra ygs sinav var. Emin olun burda bana destek oldugunuz kadar cevremde olmuyolar. Kuzenlerim oku puana gore okul yaz universite mezunu ol her iste calisirsin diyolar hic birsey bilmiyolar. Bu yüzden buraya yazdim yardim istedim iyiki var bu site. Fikriniz guzel aslinda arastiricam dediginizi
Her yer Üniv. Mezunu akıllı tercih yapmak lazim

Suan oyle bi yerdeyim ki. Yani daha sinava calismadim.bile. baslayamadim. O kadar ders var ki onlarca soru hangi birini kafamda tutayim. Keske 55 tl verip basvuru yapmasaydim. 2 senelik gecis hakkimi kullansaydim hangi bolum cikarsa. Insani sinir ediyolar ilAllah ettiriyolar

tatlım senin bunları düşünmek için en az 2 senen vardı
sınava kalmış 2 aydan az
şimdi ne yapacaksın ki?

tatlım senin bunları düşünmek için en az 2 senen vardı
sınava kalmış 2 aydan az
şimdi ne yapacaksın ki?
sinava calisicam bakalim hangi bolum cikarsa. Cikan bolumu arastiracagim ona gore secim yapicam. Keske lise 1de okuldaki mudur ve ogretmenler bolum secmeden once butun bolumleri detayli anlatsalardi. En yuksek kimya aliyordu benimde lise 1de puanim bayagi yuksekti bu alani sectim

Her yer Üniv. Mezunu akıllı tercih yapmak lazim
aynen oyle universite mezunu olupta baska mesleklerde calisanlar var. Ornegin suan staj yaptigim yer toz boya ve ordakiler de kimyada erkeklerin daha cok tercih edildigini ve bolum degistirmem gerektigini soyluyolar

Okuldaki hocalarin pek bir haberi olmuyor ne olup bittiğinden ... yanlış yönlendirme yapmak istemem o yüzden, nereye nasıl geçilir onu da bilmiyorum tam. Ama kimya kimya Müh. Polimer Müh. Çalışma alani dar biraz. Rekabet yüksek is az

23bilgi23 23bilgi23 İnternette şöyle bir şey buldum, belki işine yarar :)

Meslek Liselerinde Kimya Teknolojisi Alanında okuyan öğrencilerin sınavsız geçebileceği Üniversite Bölümleri; Kimya Teknolojisi Alanı deyince yalnızca Hastanelerin labaratuarlar akla gelir fakat iş imkanı çok daha geniştir. Hemen hemen tüm üretim tesislerinde kimya teknolojisi mezunları iş vardır, öğrenciler lise mezuniyeti sonrası üniversitedeki 2 yıllık bölümlere sınavsız geçebilmekte ve lisedeki aldıkları eğitimin üstüne birde 2 yıllık eğitim alarak kendilerini iş hayatına hazırlarlar.

Kimya Teknolojisi Alanında okuyan öğrenciler Üniversitede aşağıdaki bölümlere sınavsız olarak geçiş yapabilmektedirler. Bu bölümler;

Ayakkabı Tasarım ve Üretimi
Boya Teknolojisi
Deri Konfeksiyon
Deri Teknolojisi
Eczane Hizmetleri
Endüstriyel Bitkiler Yetiştiriciliği
Endüstriyel Cam ve Seramik
Gıda Teknolojisi
İş Sağlığı ve Güvenliği
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Kağıt Teknolojisi
Kimya Teknolojisi
Kozmetik Teknolojisi
Laboratuvar Teknolojisi
Lastik ve Plastik Teknolojisi
Maden Teknolojisi
Oto Boya ve Karoseri
Rafineri ve Petro-Kimya Teknolojisi
Seramik ve Cam
Seramik, Cam ve Çinicilik
Sivil Savunma ve İtfaiyecilik
Sondaj Teknolojisi
Şarap Üretim Teknolojisi
Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yağ Endüstrisi
Yapı Yalıtım Teknolojisi

Cooooook tesekkur ederim Allah razi olsyn senden. Ben arastirdim bulamadim nerden buldu ki sennb? Demekki iyi arastirmamisim
23bilgi23 23bilgi23 İnternette şöyle bir şey buldum, belki işine yarar :)

Meslek Liselerinde Kimya Teknolojisi Alanında okuyan öğrencilerin sınavsız geçebileceği Üniversite Bölümleri; Kimya Teknolojisi Alanı deyince yalnızca Hastanelerin labaratuarlar akla gelir fakat iş imkanı çok daha geniştir. Hemen hemen tüm üretim tesislerinde kimya teknolojisi mezunları iş vardır, öğrenciler lise mezuniyeti sonrası üniversitedeki 2 yıllık bölümlere sınavsız geçebilmekte ve lisedeki aldıkları eğitimin üstüne birde 2 yıllık eğitim alarak kendilerini iş hayatına hazırlarlar.

Kimya Teknolojisi Alanında okuyan öğrenciler Üniversitede aşağıdaki bölümlere sınavsız olarak geçiş yapabilmektedirler. Bu bölümler;

Ayakkabı Tasarım ve Üretimi
Boya Teknolojisi
Deri Konfeksiyon
Deri Teknolojisi
Eczane Hizmetleri
Endüstriyel Bitkiler Yetiştiriciliği
Endüstriyel Cam ve Seramik
Gıda Teknolojisi
İş Sağlığı ve Güvenliği
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Kağıt Teknolojisi
Kimya Teknolojisi
Kozmetik Teknolojisi
Laboratuvar Teknolojisi
Lastik ve Plastik Teknolojisi
Maden Teknolojisi
Oto Boya ve Karoseri
Rafineri ve Petro-Kimya Teknolojisi
Seramik ve Cam
Seramik, Cam ve Çinicilik
Sivil Savunma ve İtfaiyecilik
Sondaj Teknolojisi
Şarap Üretim Teknolojisi
Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yağ Endüstrisi
Yapı Yalıtım Teknolojisi

valla hic usenmeden arastirmissin gercekten ne dicegimi sasirdim. Bunlarin bana faydasi cok olucak bende suan biyoloji tsst kitabi cozuyordum bi girim siteye dedim. Sen bana yardimci oldun umarim bende sana ilerde yardimim dokunur. Hic cekinmeden mesaj atmani isterim cok tesekkur

Yolun basindayken kendini daralt, mahvet, cildir ders calis ve tip v.s yi zorla derim..iyi bir meslegim var ama daha iyisi olabilirdi..pismanim:KK12:

Back
X