Yaş Meselesi

Kendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
5 yas normal sonucta uyusmaniz kafa yapilariniz davranislari karakteri falann onemli. Ayni yasta olursunuz oturup kalkmasini bilmeyen insanlar var. Ne konusacagini bilmeyenler cok bu yuzden yastan once ozlelliklere tavirlara yogunlasmak gerek

Anlaşıyorsam, iyi biriyse evlenirim. Bir de bu yaş farkı çok gençken daha sorun oluyor mesela 25 yaşında bir kadının 20 yaşında biriyle evlenmesi sorun olabilir ama kadın 30larındaysa sıkıntı olmaz gibi. Tabi diğer özellikler de çok önemli

Bence olmaz. Eşim 4 yaş büyük benden evin akıl hocası benim. Anlatabildim mi?

tek mesele yaş olsa sormazdınız bıle
cunku hersey super gıdıyorsa kafanıza yatıyorsa 4 yas bırsey degıl ama sızın bence soru ısaretlerınız var

sırf benden 3 yaş küçük diye her şey uymasına rağmen reddetmiştim. şu an dönüp baktığımda çocukluk etmişim. yani nolcak ki iki tarafta sorun etmeyecekse. iyi anlaşıyorsa. el alemi değil kendinizi düşünün. iki gün laf eder susarlar nasılsa. siz ne düşünüyorsunuz? diğer özellikleri uygunsa. karşı taraf sorun etmiyorsa neden olmasın. siz kendinize bakın. etraf kulp takcak bir şey bulur her zaman.

Yirmilli yaşlar ve otuzların başındaysam evlenmem ama otuzların ortasından sonra evlenirim gayet. Bunun nedeni benim için denklik. Ben işim gücüm oturmuşken kafam netken hayata yeni adım atmaya çalışan ergenlik sonrası biriyle uğraşamazdım. Otuzlu yaşlarda kapanıyor o fark bence.

Ama yanında büyük görünüyorum yaş farkımız belli oluyor tarzı kompleksleriniz varsa hiç bulaşmayın derim.

28 yasinda olsam 25 yasinda bir erkekle evlenmezdim. Cunku 25 yasinda bir erkek evlilik icin gerekli olgunlukta degil bana gore.

Bi yazı okumuştum, 25 yaşında bir kadınla 25 yaşında bir erkek aynı yaşta değildir. 25 yaşında bir erkek olsa olsa 18dir tarzı bişeydi. 🤣

Not: kocası 25 yaşındayken evlenen miyav 🤣

Back
X