Yaş Meselesi

Ben kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim.
1,5 yıl oldu evleneli ama benim için çok düşünceli bir süreçti.Tabi ki bunun en başında el alem ne der oldu.Onun dışında hayata bakışımız, yaşam tarzımız, düşünce yapımız, espri anlayışımız bile çok uyumluydu. ben hep çekinen taraf oldum ama eşim netti kafamdaki tüm soru işaretlerini zamanla kendisi yok etti.Şu an çok mutluyuz , huzurluyuz , iyi ki evlenmişiz:KK200::nazar::nazar::nazar:
Ancak evlenmeden önce her şeyi açık açık konuşmanız gerek onun dışında neden olmasın umarım çok mutlu olursunuz :KK39::KK39:
Zaten ben çok cekimserim karşı taraf net her konuda bugün desem bugün evlenmeye hazır onun hiçbir tereddütü yok ama ben yine de dusunceliyim.

ay cocuk 25 yasındaymıs
ben 35 falandır dıye dusunmustum
25 yasındakı erkek ergen sayılır benım gozumde

Kocam 2 yaş küçük. Erkekler geç olgunlaşır derler. Bama olgunu geldi. Ben memnunum. :)
benımkıde benden 6 ay kucuk ama o 6 ay fark bıle bellı oluyor gelısım cagındakı cocuk gıbı :D
kızlar cabuk olgunlasıyoruz e erkeklere gore daha zekı oldugumuz da ortada halıyle 1 yas bıle 3 yasa tekabul edıyor gıbı oluyor nerdeyse :D
neyse kı sız sanslıymıssınız hep mutlu olun ınsallah

Olur ama bunu ileride önüne sürebilir haberin olsun..Başlarda herşey güllük gülistanlık iken ileride başına kakabilir bunu. Zamanla tercihler beğeniler şartlar değişir pişman olursunuz

Ben kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim.
1,5 yıl oldu evleneli ama benim için çok düşünceli bir süreçti.Tabi ki bunun en başında el alem ne der oldu.Onun dışında hayata bakışımız, yaşam tarzımız, düşünce yapımız, espri anlayışımız bile çok uyumluydu. ben hep çekinen taraf oldum ama eşim netti kafamdaki tüm soru işaretlerini zamanla kendisi yok etti.Şu an çok mutluyuz , huzurluyuz , iyi ki evlenmişiz:KK200::nazar::nazar::nazar:
Ancak evlenmeden önce her şeyi açık açık konuşmanız gerek onun dışında neden olmasın umarım çok mutlu olursunuz :KK39::KK39:
Cidden mi ? 3 yıldır benden 8 yaş küçük bir arkadaşım evlenelim diyip duruyor . Karakteri tarzı, vs her şeyi gerçekten çok iyi . Ama olmaz dedim asla 8 yaş çok büyük bir fark geldi bana . Ne biliyim onu kardeşim gibi gördüm , yani ciddiye bile alamıyorum . Annesiyle aramda 10 yaş vardı. Kadın duysaydı şok 😀 Size de şaşırdım ama mutluysanız tabii önemli olan o .

benımkıde benden 6 ay kucuk ama o 6 ay fark bıle bellı oluyor gelısım cagındakı cocuk gıbı :KK70:
kızlar cabuk olgunlasıyoruz e erkeklere gore daha zekı oldugumuz da ortada halıyle 1 yas bıle 3 yasa tekabul edıyor gıbı oluyor nerdeyse :KK70:
neyse kı sız sanslıymıssınız hep mutlu olun ınsallah
Sizde insallah. Allah agzinizin tadını bozmasın

Kendinizden 4-5 yaş küçük birisiyle evlenir misiniz kizlar?
anlaşıyorsanız yanyana anne oğul gibi durmuyorsanız neden olmasın,bazı erkek yaşından daha olgun davranabiliyor,bu sizin isteklerinize ve beklentilerinize bağlı.Ben erkeği daha koruyucu sahiplenici olarak düşündüğüm için bi kaç yaş büyük olmasını tercih ederim(bu benim düşüncelerim) önemli olan ruh ve ten uyumu diyorum genede😊

Erkek arkadasim bi yas kucuk benden ama 5 yas buyuk gibi olgundur. Daha da kucuk olsa sorun etmezdim bence hiiiic takilmayin. Baska soru isaretleri varsa onlari dusunun bunu es gecin.

Sevgili misiniz yoksa direkt evlenmek icin mi konustunuz?

Sosyal statü, hayata bakış, iş güç oturmuşsa olur. 25-28 yaş farkı bence az ama 25 yaşındaki erkeğin baya oturmuş olması lazım hayatının. Atıyorum yarın ben filanca şehire yerleşeceğim dese sorun. Yoksa 30-33 desen hiç düşünmeyeceğim.

Sevgilim 2 yas kücük. Basta bende garipsedim acikcasi, benimle neden ilgileniyor ki diye bile düsündüm. O zamanlar kücük biriyle beraber olmak pek normal gelmiyordu cünkü - erkek büyük olmasi gerekiyordu sanki. Bir de önceki iliskimde sevgilim benden 5 yas büyüktü, kesinlikle onun da etkisi vardi.

Su an kücük olmasi hic bir sorun yaratmiyor, kendisi gayet olgun sorumluluk sahibi zaten. 2 yas zaten cok fazla degil. Cogunlugun söyledigi karakter meselesi daha cok. Ve kac yasinda oldugunuz önemli.
20li yaslarda tecrübe farki ortaya cikabilir, mesela birisi daha okurken digeri coktan is hayatina atilmistir ve bu bir tarafin kendisini cok daha olgun hissetmesine neden olabilir. Ama bir kac yil sonra zaten bu fark kapaniyor.

Erkek arkadasim bi yas kucuk benden ama 5 yas buyuk gibi olgundur. Daha da kucuk olsa sorun etmezdim bence hiiiic takilmayin. Baska soru isaretleri varsa onlari dusunun bunu es gecin.

Sevgili misiniz yoksa direkt evlenmek icin mi konustunuz?
Aylardır ilgileniyor benimle aşık olmuş, aslında önceleri hiç o şekilde bakmiyordum yaştan dolayı ama sonunda baya aklımı karıştırdı.

Back
X