Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay karnımın değişimini imkanım olsaydı da gostere bilseydin, sönük tıp gibiydi, sertleşerek yukarı çıktı
Canım bel kivrimini twistim var onu yaptım 10 tl ye almıştım bime gelmişti , 5 dk yetiyordu cidden
Aynen öyle canım
Et yemekleri olacak canım,katılırsan beklerim
Offfff yarama parmak bastınÇok dertliyim canım ülkenin durumundan dolayı bizim tayin henüz belli olmadı..Çıkarsa ayrı dert,çıkmazsa ayrı dert günlerdir uyuyamıyorum
Ben zaten 2010 yılında üye oldum,üye olduğumda hamileydim
Tabi doğum sonrası kilolar ancak öyle veriliyor..2012 şubat mezunuymuşumŞimdi oradan kimseyi hatırlamıyorumUzun süre karatay diyeti konusuna takıldım.Günde 2 saat yürüyordum.Atom karınca diyorlardı
Ay karnımın değişimini imkanım olsaydı da gostere bilseydin, sönük tıp gibiydi, sertleşerek yukarı çıktı
Canım bel kivrimini twistim var onu yaptım 10 tl ye almıştım bime gelmişti , 5 dk yetiyordu cidden
Aynen öyle canım
Et yemekleri olacak canım,katılırsan beklerim
Offfff yarama parmak bastınÇok dertliyim canım ülkenin durumundan dolayı bizim tayin henüz belli olmadı..Çıkarsa ayrı dert,çıkmazsa ayrı dert günlerdir uyuyamıyorum