Heeçç
Valla benim pasta küçük emrah gibi kalır onlarınkinin yanında
Hani tarihten bir kişi bak adı aklıma gelmedi ekmek bulamazsanız pasta yiyin demiş ya..Geri alır sözünü
Daha hic bu kadar afilli falan denemedim...Ay neler Yapcaklar kimbilir..
Zaten nurum çok istedi çok fena planları var bence bu pastayla ilgili..Ya bizimki ya bizimki
Hep böyle diyenlerden ne güzel tarifler çıkıyor Evet canım, başak Şimdiden elli ediyor kendini titizliğiyle, azıcık üzerine su damlasa değiştiricem diye tutturuyor, sadece damla yani
Aslında zor,şatafatlı pasta yapmaya gerek yokbilindik ,klasik pasta yapmak yeterli
Çok iddialı bir pasta var onu eminim yapabilirsin
Ama ne olduğunu söylemem
Hep böyle diyenlerden ne güzel tarifler çıkıyor Evet canım, başak Şimdiden elli ediyor kendini titizliğiyle, azıcık üzerine su damlasa değiştiricem diye tutturuyor, sadece damla yani
Aslında zor,şatafatlı pasta yapmaya gerek yokbilindik ,klasik pasta yapmak yeterli
Ama ne olduğunu söylemem
Kandıramazsın beni deynebim
Aynı etkiyi sizden bekliyoruz efenim..Hem ben daha hic katılmadım acemiyim..Böyle zor bi yarışmada hayatta olmaz..
Ama ya sen ya sen sen alışkınsın yarışmaya deynebim..Cesaret falan hepsi mevcut balım sende
Ama ne olduğunu söylemem
Kandıramazsın beni deynebim
Aynı etkiyi sizden bekliyoruz efenim..Hem ben daha hic katılmadım acemiyim..Böyle zor bi yarışmada hayatta olmaz..
Ama ya sen ya sen sen alışkınsın yarışmaya deynebim..Cesaret falan hepsi mevcut balım sende