Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bitterli fıstıklı pastaya oyumu verdim.
Yapan hanımefendi kim ise oyum için teşekkür mahiyetinde bir dilim pasta gönderebilir. Adres için özel mesaja beklerim.
Sevgiler.
Ben pek kimseyi tanımıyorum canım. Bazılarının görünüşü aynı pastanedeki gibi, yani pastaneden satın almış gelmiş gibi.
Ozaman el becerisisiyle helal olsun diyelim
Seni unutmuş arkadaş ,senin pastanı da yapmak herkesin başarabileceği bir şey değilPasta yapman kadar aldığın ölçü de dikkatimden kaçmadı,dikiş ,nakış içinde de başarılısın herhalde
Seni unutmuş o barbi pastayı ölçüp,bicip yapmak kimsenin harcı olmasa gerek nurum.ellerine sağlık be_ nı. Yi hiç söylemiyorum yaptığı her şey mükemmel zaten
Seni unutmuş arkadaş ,senin pastanı da yapmak herkesin başarabileceği bir şey değilPasta yapman kadar aldığın ölçü de dikkatimden kaçmadı,dikiş ,nakış içinde de başarılısın herhalde
Valla dikiş işlerinden pek anlamam ama pasta yapmayı seviyorum.Pasta yapımında ölçü,gr,cm cok önemli,denemek isteyenlerin başarı ile yapabileceği bir pasta olsun diye tüm ayrıntıları paylaştım.
Profesyonel bulmanız beni mutlu etti,teşekkürler
Valla dikiş işlerinden pek anlamam ama pasta yapmayı seviyorum.Pasta yapımında ölçü,gr,cm cok önemli,denemek isteyenlerin başarı ile yapabileceği bir pasta olsun diye tüm ayrıntıları paylaştım.
Profesyonel bulmanız beni mutlu etti,teşekkürler
Barby pastanın linkini tıklayıp nasıl yaptığını gördün mü?2 gün uğraşmış o pasta için,içinin pandispanyası olsun ,şeker hamuru olsun hepsini kendisi yapmış.Ayrıca nuryolu kimseye dalmaz ,
Barby pastanın linkini tıklayıp nasıl yaptığını gördün mü?2 gün uğraşmış o pasta için,içinin pandispanyası olsun ,şeker hamuru olsun hepsini kendisi yapmış.Ayrıca nuryolu kimseye dalmaz ,
Hangi linke tıklamam gerekiyor, ben hiç birine bakmadım...
Linkte izlendiğini bilmiyordum çünkü...
Ben espiri yapıyorum canım elbette kimse kimseye dalmaz
Hangi linke tıklamam gerekiyor, ben hiç birine bakmadım...
Linkte izlendiğini bilmiyordum çünkü...
Ben espiri yapıyorum canım elbette kimse kimseye dalmaz
Seni unutmuş o barbi pastayı ölçüp,bicip yapmak kimsenin harcı olmasa gerek nurum.ellerine sağlık be_ nı. Yi hiç söylemiyorum yaptığı her şey mükemmel zaten