• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz pasta tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    878
  • Anket Kapalı .
nevommmm

tüm pastalara baktım kalp atışım hızlandı yeminle :skandal:oyumu verip sağ salim ayrılırsam helal bana.. hepsi harikalar tariflerin:KK200:
Sana katılıyorum canım neler neler varmış:-).Birden canlandım:rolleyes:Ama birini gözüme fena kestirdim.:skandal:Şimdi olsa hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yemem tabi ki:ukala:

Bu katagoriye katılmayim canım biraz yoğunum ve şehir dışından misafirim var.
Bir dahakine inşallah bende birşeyler yapmak istiyorum.
Sen katıldın mı tatlım?
Öyle mi canim kolay gelsin o zaman biliyorsun sözümüz var :halay:
Evet canım katıldım :KK19:

Sana katılıyorum canım neler neler varmış:-).Birden canlandım:rolleyes:Ama birini gözüme fena kestirdim.:skandal:Şimdi olsa hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yemem tabi ki:ukala:
@Nevreste Canım,gece 12 ye kadar vakit var değilmi?? Aklımda bir pasta vardı,yapacaktım ama biraz rahatsızım. Geçen seferde katılmak istemiştim ama vakit bulamamıştım. Başka bir tarif ile katılmak istiyorumda :))) Mutfaktayım valla,inşallah güzel bir sunum olurda katılırım ;)

Canım benim resim dilimli olanı koyabilmemiz mü acaba bisküvi pastası olduğu belli olsun diye :D sence hangisi olsun güzel görünüyor ama

@Nevreste Canım,gece 12 ye kadar vakit var değilmi?? Aklımda bir pasta vardı,yapacaktım ama biraz rahatsızım. Geçen seferde katılmak istemiştim ama vakit bulamamıştım. Başka bir tarif ile katılmak istiyorumda :))) Mutfaktayım valla,inşallah güzel bir sunum olurda katılırım :KK66:
Tabi canım 12 ye kadar bekleriz;)Ekleyince bana haber ver:KK19:

Allahııımmmm onlar ne guzel pastalar tatlı hatunlar siziiiiii :rolleyes::rolleyes:hepinizinnn tek tek ellerine sağlık gercekten büyük emek hepsine de tek kelimeyle bayıldım harikasiniz:KK37::KK37::KK37:içlerinden 2 tanesine hele öldüm bittim ama hepside birbirinden guzelll bol sans diliyorum arkadaslar:KK36::KK36:

Back
X