Yaş Sıkıntısı lütfen bi bakın

Yldzzed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
25
0
1
İzmir
Nasıl bi başlık yapsam bilemedim ben 18 yaşındayım 2sene oncesinde sadece bir kisiyi sevdim kendi icimde ve bitti doğru düzgün kimseyle cıkmadım cünkü sevmedigim biriyle cıkamıyorum. Gecenlerde bi yere gittim sarkı söyleyen bi cocuk vardı adı Mert yüzü cok güzel seside öyle. Orda calısan arkadasımdan ögrendim 2senelik sevgilisi varmış o ayrılmış kızdan 1gün önce falan. 26 yaşında ama ben zaten ilk o sekilde bakmadım ona hayranlık gibiydi.Kendimi yüceltmek gibi olsun istemem ama yaşıtlarım hep bana biraz daha hoppa hafif gelir genel olarak olgun düsünen bi insanım ama bu konuda tıkandım. Aramızda 8 yaş var. Neyse konuya giriyim sarkı söylerken gülüyo bişetler yapıyo falan sonra takipleştik biz ben ettim oda edip fotografımı begendi. Ordayken selam verdi annemle oturdu konuştu benimle konuştu annemle arası iyi bayaa suan ne zaman gitsek yanımıza geliyo ben arkadasımlayken de geliyo benim falıma baktı mesela iste cok güzel buluyolar seni ki haklılar, sen kimseye pas vermiyosun banel geliyo söyledikleri basit buluyosun gibi seyler söyledi. Ben gitmedigimde mikrofonla sarkıyı soylerken yıldız yokmu falan demis bide konusurken sürekli gözlerimin icine bakıyo ama bisey olucagını hissetmedim yani o sekil bisey oldugunu yani biraz garip aramızda oldukcada yas farkı var ama ben istemsizce kaptırdım kendimi ne yapıcagımı bilmiyorum imkansız gibi ama gercekten tıkandım

...

Son düzenleme:
Yaş farkı önemli değil eğer karakterleriniz uyuşuyorsa. Sen olgunluk açısından ona yetişebiliyorsan,bir konu hakkında tartışabiliyorsanız,konuşabiliyorsanız sorun yok. Bir yandan da yaş önemli. Şöyle ki,onun yaşanmışlıkları senden fazla başka beklentiler içerisine girebilir. Sen bunlara hazır olmayabilirsin. Şuan ortada pek bir şey yok bence biraz gözlemle aranızdakileri.

Yani öyle tabi ama bana ne gözle bakabilir bilmiyorum yani ben adıyla hitap ediyorum ona ama hani öyle bişey olsa bile belki yaş sıkıntı olabilir öyle bişey hissetmedim yani bana karşı bişey hissettigini düsünmüyorum etki olayını bilemiyorum ama ne yapacagımı nasıl davranıcagımıda bilmiyorum

Son düzenleme:

Yani öyle tabi ama bana ne gözle bakabilir bilmiyorum yani ben adıyla hitap ediyorum ona ama hani öyle bişey olsa bile belki yaş sıkıntı olabilir öyle bişey hissetmedim yani bana karşı bişey hissettigini düsünmüyorum etki olayını bilemiyorum ama ne yapacagımı nasıl davranıcagımıda bilmiyorum ama cok farklı bosvermekte istemiyorum hiç

Son düzenleme:

Senin kafan bayağı karışmış. Arkadaşça yaklaş tavırlarını gözlemle bu sırada zaten sana ilgisi varsa bir süre sonra belli eder. Tabi sende bu süreçte kendini kaptırmamaya çalış. Eğer bir ilgisi olmazsa üzülebilirsin.

Son düzenleme:

Zaten o sekil yaklasıyorum ama oraya gittikce yıprandıgımı hissediyorum gercekten kafam cok karısık ne yapıcagımı hic bilmiyorum

...

2 senelik sevgilisinden ayrılmış 1 gun sonra senle başlamış ne güzel

2 senelik sevgilisinden ayrılmış 1 gun sonra senle başlamış ne güzel
başlasaydı bu sekil anlatmazdım kızdan ayrılmaya calısmıs kız bırakmamıs cok asırı sorun varmıs aralarında zaten bizimde bişeye başladıgımız yok ben tek taraflı olduğunu düşündüğüm icin yazdım buraya zaten

18 yaş ve 26 yaş, senin hayattan beklentilerin nedir? yaşın küçük.onunkisi nedir? bir süre sonra başka başka talepleri olacaktır adam 26 yaşında liseli aşıklar gibi parklarda çekirdek çitlemeyi istemeyecektir

Valla canım kusura bakma abartmışsın gibi geldi bana oraya gelen her güzel kıza yazıyor mu hemen bu adam hem de yeni ayrılmışken yok fal bakmalar yok işte gelmedi mi bugün demeler bu ne hız. Ayrıca falda da öyle seni beğeniyorlar ama sen banal basit buluyorsun gibi yorumlar olmaz ki. Ne alaka karakterle ilgili şeyler söylesin hem şarkıcı hem falcı gerçekten enteresan bana uydurma geldi hiç kusura bakma ya da sen hoşlandığın için her davranışı öyle geliyor 8 yaş çok bir yaş farkı değil ancak olgun olduğunu söylesen de ayakların yere basmıyor henüz. Hem daha 18 yaşındasın illa hayatında bir olmalıymış gibi şartlanmana gerek yok üniversite okumayı düşünmüyor musun. Zaten bir şeyler hissediyorsa açılır sana ancak zaten daha bir ilişkiden yeni çıkmış zaman versen iyi olur.

Yaşıtlarının olgun olmaması çok normal. 18-20 yaşlarında erkeğin olgununu mumla arasan bulamazsın zaten.

Senin çok kafan karışmış gerçekten. Şimdi yaşı sorun etmeden bu adam beni sevsin mi istiyorsun? Sen etmezsen, o hiç sorun etmez merak etme. Lakin hayatının merkezinde başka konu yok mu? Eğitim olur, kariyer olur, çok gençsin.

.

Benim beklentim parkta oturup cekirdek yemek değil zaten beklentiden kastınız ne bilemiyorum ama karakter olarak arastırdım ne sekil biri oldugunu biliyorum arkadas ortaklıgı gibi

Hayır abartmadım ben bunları bu sekile yormadım zaten gercekten abartmıyorum ama simdi olay o sekilde degil yani nasıl anlatılır bilemedim ama o arada bisey olmalık bi durum yok ben eminim ama olanı anlattım ben üniversiteye gectim zaten kazandım yani anladıgınız gibi bi ortam yada durum degil

Başka konu var evet üniversiteyi kazandım suan tek düsündügüm o yani ben hic bu kadar gözümü boyamamıştım yani dert değil falan diyor olabilirsiniz haklısınızdır belkide ama ben beynimi yiyorum bunlarla cünkü ben bu sekil seylere pek olumlu bakan bi insan değildim yani yaş sorununu gectim davranıslarda dengesiz geliyo anlayamıyorum

...

Yaş farkında bie sıkıntı yok ben de eşimden 7 yaş küçüğüm, o biraz genç ruhlu ben de olgunum sıkıntı yok...zaten ufak gösteriyor
Mekanda müzisyen demişsin, öyle kişiler çok çapkın olur, mekana müiteri çekmek, ilgi odağı olmak tutulmak için mavi boncuk dağıtırlar...
Benim bir akrabamın başına geldi böyle bir şey, canlı müzk yapan biri ile sevgili oldu anlatsam roman olur olaylı şekilde ayrıldılar

26 yaşında gidip kendi yaşında birini bulsun.senin yaşın bu tip hoşlanmalardan etkilenecek bir yaş.başta kavak yelleri sonrasında uzulursun, sen universitede okurken o boş durmaz

ne güzel noktalara değinmiş arkadas

Ya işte anlatamıyorum gerçekten şuanda ya çapkınlık durumu yok mekan dışındada görüşüyoruz hatta annemin doğum günü icin bisetler planlamak istediler annemle cok iyi anlasıyolar yani ben olanı anlattım ama biraz garip bi izlenim oldu heralde yanındaki cocuk oda müzisyen o oyle mesela capkın bi insan ama dedigim gibi mert mesela cıktıgı kızla yüzük takmıs 2sene yani net bi insan he dersenizki sen daha lücüksün anlayamazsın diye ben bunu arkadaş cevresinden de anlıyorum yani bunu ben degil sizde orda plsanız anlarsınz zaten benim etkilenmemin nedeni agır olgun ve iyi biri olması yani kendimi kaandırmıylrum gercekten sadece bu benim düsüncem degil öyle capkın gibi biri olsaydı o sekil uaklasırdı zaten belkide ben bunları buraya degisik sekilde yazardım farklı bi dert olarak

...

ne güzel noktalara değinmiş arkadas

Şuan gerçekten kendimi açıklayamadım yanlış anlıyorsunuz benim yaşım kücük gelebilir belki haklısınızda savunmaya geçmiyorum ben büyüklerimdende izlenim aldığım için konuşuyorum ne kadar kücük olursam olayım bi insanın davranısından az da olsa anlasılır nasıl biri oldugu o sekil diyorum yanındaki öyle mesela belli anlayabiliyorum benim sorunum ilginin o sekil olmaması zaten yani ben sen daha kücüksün kimler gelicek gibi seyleri duyacagımı bile bile yazdım ama haklısınızda belki ama oyle olmaması ihtimalide vardır diye düsünüyorum yani onyargıyla yaklasıyoruz ya ondan bahsediyorum ama ben düsüncelerinize saygı duyuyorum belkide bazı dediklerinizde haklısınızdır

...

eminsen buraya neden yazdın bee güzelim.yapman gereken sey tanımaya çalışmak ve zamana bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…