• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş sorunu :(

tatlım ben az once sana meslek sahıbımı dıye yazmıstım ama lıse mezunuymus bak bıde neler neler yasamıs yalan solemıs bos veeeeeeeeer gec bı kalem derım yasın kucuk daha hayat neler cıkarır onuneo gırsın baska taze bulsun kendıne bu gune kadar nıye evlenmemısde sımdı hıc bı sey yasamamıs bı tazeyı kandırmaya calısıyor su konuda haklısın sen ıstedıgını yap sonra tertemız bı kızı al oldu gozlerım doldu gıtsın başka kapıya

cok sınırlendım yahuuu canımasıgım dıyorsun ama ask gene yasanır ınan ınsan ıcındeyken hıc baska asık olamıycam sanıyo ama oluyo ıste ben esıme asıgım ve cok mutluyum sende ılerde 28-yasında falan ancak evlen derım erkek gercekten bulunur sana yalan soyledıgını getır aklına daha ne yalanları varda saklıyor kımbılır herseyı bos veeeeeeeer bı erkek ıcın genclıgını yaktıgına degmez ılerde meslek sahıbı daha yakısıklı ve ıyı bırı mutlaka karsına cıkar yol yakınken ve daha fazla alısmadan sevmeden bırak gıtsın derım bı daha gerı donmemek uzere tamam senı cok sevdım lutfen ıyılıgını ısteyen bırı olarak ozgurlugun tadını cıkar olurmu tatlım kocaman kocaman opuyorum

Çok teşekkür ediyorum.. Daha unv hayallerim var istediğim bölümler var okumak istiyorum evlilik uzak zaten bana suanda.. Beklerim dediği için düsünüyordum.. Tkrar tşkkürler :26:

Aramızdaki herşeyi bitirdim artık ne msj atıyor ne birşey.. Gayet iyi sporuna gidiyor işine gidiyor.. Umrunda değildim sanırım, ben mi çok kaptırmıstım :50:

mutluysan bunu hiç sorun yapma canım..insanlar söyleyecek birşey mutlaka bulurlar zaten boşver sen mutlu olda..

Arkana bakmadan kaç :10: Yalanlara başlayan ilişkinin devamı sence ne kadar sağlıklı olur ki?
Burdaki asıl sorun yaş değil sana yalan söylemiş olması bence

Arkana bakmadan kaç :10: Yalanlara başlayan ilişkinin devamı sence ne kadar sağlıklı olur ki?
Burdaki asıl sorun yaş değil sana yalan söylemiş olması bence

neden yalan söyledin dediğimde.. Hepsi seni kaybetmemek içindi dedi.. İyi bir gerekçe değil dimi..:5:

seni kaybetmemek için yalan söyledim demek? hem de eğitimiyle alakalı neden? sen onu kabulleniceksen zaten öyle edersin bu o yaşta biri için çok basit bi bahane. daha çok seni etkilemek için başlattığı bi yalana şimdi uydurduğu bi kılıf gibi geldi bana. hem senin üni hayallerin varsa 4 yıl okucaksan 4 yıl nası beklicek? ayrıca 21 yaş bence evlilik için çok erken. bende 22 yaşındayım bu arada ünide ne kadar müsamalı davranıcak sana? herşeyi geç başda sana üni mezunuyum diye etkilemek için yalan söyleyebilen birinin sevgilisi üniye gittiğinde özgüven sorunu yaşıcakdır diye düşünüyorum. üniye odaklan hayallerini gerçekleştir eş, sevgili bulursunda şu dönemleri bulamazsın bidaha :34:

bence birak gitsin. beklerim der ama beklemez.. okumak istedigim bolumler var diyorsun, daha gencin daha cok sey yapmakta isteyebilirsin ama hayatinda o oldugu icin ister istemez hayatini o na gore yonlendireceksin, icinde hep yapmadiklarin kalacak. en onemliside yalan soylemeye cekinmeyen biri,bu huyunu unutma

Ben 19 yasındayım sevgilim 30 yasında 8 aylık flört dönemimiz oldu hersey çok güzeldi deli gibi seviyoruz birbirimizi ailesiyle tanıstırdı beni,bende onu.. Her neyse benim unv bitince evlilik hayalleri falan derken.. ben yaşı sorun ettim 10 yas vardı aramızda kndimi onun yanında kücük görüyordum ama çok seviyordm :( ne onu bekletmeye gücüm vardı nede daha fazla onun yanında olmaya,çnki yas farkı ve görünüs dısardan kötüydü bana öyle geliyordu.. Sizcee çokmu aramızdaki yas,sorun yratırmıydı devam etseydim :( Seni seviyorum diyerekten bitirdik herseyi sırf yass sorunumuzz' Halbuki 5 sene bile bklerim seni diyordu... Halen msj atıyor görüşelim konusalım çok kötüyüm yapamıyorum sensz diye 2 mizede yazık diyor. ne olur yol gösterin bana :(:50:

Anı Yaşayacaksan Sorun Değil..:19:
Ama İleriyi Düşünerekten Yaşarsan Sorun..:31:
Aranızda 11 Yaş Var..:19:
Seni 5 Sene Beklerse, Evlendiğinizde 35 Olacak..
Çocuk Falan Derken Oldu mu 40 !!:31:

İlerisini Sen Düşün..:19:
Umarım Anladın Söylemek İstediğimi..:34:
Peki Ailenin Fikri Ne Bu Konuda O da Çok Önemli.. :26:

Anı Yaşayacaksan Sorun Değil..:19:
Ama İleriyi Düşünerekten Yaşarsan Sorun..:31:
Aranızda 11 Yaş Var..:19:
Seni 5 Sene Beklerse, Evlendiğinizde 35 Olacak..
Çocuk Falan Derken Oldu mu 40 !!:31:

İlerisini Sen Düşün..:19:
Umarım Anladın Söylemek İstediğimi..:34:
Peki Ailenin Fikri Ne Bu Konuda O da Çok Önemli.. :26:

Anladım :5: Ailem karşı,kocaman adam ne yapıcaksın unv bitir ne yasıtların ne yakısıklılar bulur seni iyi meslek sahibi birileri çıkar karşına.. bu zamana kadar neden evlenmedi de seni istiyor hiç yakışıyormusunuz falan diyorlar. Karşılar yani.. Ben bitirdim 2 gün önce tamamen. Şimdi ne msj atıyor ne bişi.. Galiba umrunda değilim :59::61:

önceden olsa ben 10yaş fazla derdim... benim arkadaşımda kendinden 10 yaş büyük biriyle evlendi ve mutlu...senin kıymetini ,değerini biliyorsa, yani bunu hissediyorsan,ailesi ve işi de iyiyse düşün derim.. ama geleceğini de düşün,sen daha 19undasın ve daha da okumak niyetindesin anladığım kadarıyla.. e.arkadaşın bu durumu kaldıramayabilir. sorun olur..aranızdaki bağ ne kadar kuvvetli bilmiyorum ama sonucunu çok iyi düşün... mutlu olunmaz mı? olunur niye olunmasın .ama hayallerinden ve planlarından fedakarlık edersen..hakkında hayırlısı olsun canım ..ama bana inan , bu yaşlarda ne kadar seversen sev sen büyüyüp olgunlaştıkça fikirlerin değişecek..duygulaın değişecek.. mutlu bir ömür senin olsun :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben en fazla 8yaşa kadar olmalı derim hep. 8yaş üstünde insanlar da oldu bana yaklaşan. ama olamıcağını direkt baştan söyledim. bu yaşı sorun edeceksen neden baştan başladın ki ilişkiye. tamam başladın sevdiysen ayrılmamak doğrusu tabi tek sorun buysa.. yalan söylemiş bide üni. konusunda. bu bence çok çok çok önemli bi konu. sen üni.ye gidiceksin ve emin ol yanında kıskançlık krizine girerdi. orda da bol bol erkekler arkadaşlar oluyor hepimiz yaşadık bunları. sen kendini bunlardan sakınmak zorunda kalırsın. normal erkek arkadaşlarına bile sırf okuldan olduğundan sorun yapacak. erkekler bu eğitim konusunda cidden çok eziliyorlar. tanıdığım çiftler var kadın eline bir gazete alıp okusa adama batıyor. heh işte okudun anladık biliyoruz gibi yorumlar yapıyor. bana kalırsa yalanı affetme. yolver. ailen haklı karşına neler çıkar.. bide 30una gelmiş paralı kariyerli yakışıklı erkek de mutlaka bişi vardır. yoksa valla bi kız kandırırdı şimdiye kadar..

Anladım :5: Ailem karşı,kocaman adam ne yapıcaksın unv bitir ne yasıtların ne yakısıklılar bulur seni iyi meslek sahibi birileri çıkar karşına.. bu zamana kadar neden evlenmedi de seni istiyor hiç yakışıyormusunuz falan diyorlar. Karşılar yani.. Ben bitirdim 2 gün önce tamamen. Şimdi ne msj atıyor ne bişi.. Galiba umrunda değilim :59::61:

Ailen Haklı..:31:

Hiç Bir Anne Baba Evladının Kötülüğünü İstemez Unutma!! :34:
Sana Üniversite Mezunuyum Diye Yalan Söylemiş..:19:
Ötesi Yok Bunun Zaten..:19:

Sağlıklı Kararlar Alman Dileğiyle..:38:
Hoşçakal..:58
:

insan sevdikten sonra yaşın ne önemi var ki şahsen arada büyük bir aşk,bağ ve saygı var sa ister 10 yaş büyük olsun ister 15 önemli olan ruhlarınızın aynı yaşta hissetmesi peki sevmediğin biriyle sırf seninle yaşıt diye hayatını geçirebilir misin önce onu sor kendine aşk herşeye değer bence tabi ki kıymet biliyorsa ve seni hakediyorsa:16:

benim şuan beraber olduğum biri var.aramızda yaş farkı var ama ikimizde bunu sorun etmiyoruz.geçen ailemede söyledim onlarda srun etmediler.sen mutlu olduktan sonra bizim kabulümüz dediler.ama bunun için ilk iş sahibi olsun insan.ben kendi ayakları üstünde durabilen iş sahibi biriym.ve hiç acele etmeyin.önünüze daha ne kısmetker cıkar.

adam sana birçok konuda yalan söylemiş kendisini olduğundan farklı bir kişi olarak tanıtmış sen sadece yaşa takmışsın

yaştan önce daha önemli sorunlar var zaten

Haklısınız yaş sorunundan önce yalan söylemesi zaten güvenimi kırdı.. Olmadı yapamadık bitirdim zaten.. Kimbilir şimdi nerelerde finkk atıyordur eğleniyordur.. Aramıyor sormuyor artıkkkk.. Bende yoluma bakıyorum unv mi okucam.. Teşekkürler :25::58:

Son düzenleme:
bosver guzelim msj falan atmiyorsa atmasin, belki aklinca seni cezalandirmak icin yapiyordur belkide gercekten onemsemiyordur.
fazlada kendini uzme derim, univ e gidince farkli farkli ortamlara gireceksin arkadas ortamin cok farkli olacak, bir cok sey degisecek, sende degiseceksin. o univ ortamini bilmeyen, yalan soyleyen biri, acaba seni ozamanda anlarmiydi??? gozunun onune bak sen, herseyin hayirlisi:)

ben de 5 yastan fazlasını cok bulmusumdur hep sen 19 o 30 sen belkı evlenınce hemen cocuk sahıbı olmak ıstemeyeceksın ama o babalıga hazırım dıyecek boyle sorunlar olusabılır..

Biraz önce mesaj attı. Senin yüzünden ne haldeyim kişiliğim değişti ağlayan bir adam oldum dedi. Beni suçlama o yalanları söylerken düsüncektin dediğimde,seni kazanıcam derken kaybettim keşke olmasaydı onlar dedi..
Sen beni sevsen herkesi siler gelirsin bana,kmse umrunda olmaz,,ama sen beni gerçekten sevmiyorsun ve özlemiyorsun dedi..
Artık tıkandım ben çok yoruldum.. Her msjında suçlu çıkmaktan yoruldum:5::43:

Back
X