- Konu Sahibi souklima20
tatlım ben az once sana meslek sahıbımı dıye yazmıstım ama lıse mezunuymus bak bıde neler neler yasamıs yalan solemıs bos veeeeeeeeer gec bı kalem derım yasın kucuk daha hayat neler cıkarır onuneo gırsın baska taze bulsun kendıne bu gune kadar nıye evlenmemısde sımdı hıc bı sey yasamamıs bı tazeyı kandırmaya calısıyor su konuda haklısın sen ıstedıgını yap sonra tertemız bı kızı al oldu gozlerım doldu gıtsın başka kapıya
cok sınırlendım yahuuu canımasıgım dıyorsun ama ask gene yasanır ınan ınsan ıcındeyken hıc baska asık olamıycam sanıyo ama oluyo ıste ben esıme asıgım ve cok mutluyum sende ılerde 28-yasında falan ancak evlen derım erkek gercekten bulunur sana yalan soyledıgını getır aklına daha ne yalanları varda saklıyor kımbılır herseyı bos veeeeeeeer bı erkek ıcın genclıgını yaktıgına degmez ılerde meslek sahıbı daha yakısıklı ve ıyı bırı mutlaka karsına cıkar yol yakınken ve daha fazla alısmadan sevmeden bırak gıtsın derım bı daha gerı donmemek uzere tamam senı cok sevdım lutfen ıyılıgını ısteyen bırı olarak ozgurlugun tadını cıkar olurmu tatlım kocaman kocaman opuyorum
Çok teşekkür ediyorum.. Daha unv hayallerim var istediğim bölümler var okumak istiyorum evlilik uzak zaten bana suanda.. Beklerim dediği için düsünüyordum.. Tkrar tşkkürler :26: