yaş ve evlilik sorunu

Kepler-452b

Ya bugün son günse?
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.926
1.010
398
EKLEME: Bu defteri tamamen kapattım, akıl işi olmadıgını anladım. Görüşleriniz için teşekkür ederim. -2013

EKLEME 2: Bunu ben mi yazmışım kendime inanamıyorum, sadece gülüyorum =) Hepimiz böyle dönemlerden geçiyoruz hanımlar, nolur atık kimse bu itirafımı ciddiye almasın. Dönüp bakınca güldüğüm bir mazim var artık yuppi =) -2014

Son düzenleme:
Aranızda yaş değil ömür farkı var.... İlerde çok pişman olursun..Yaşın çok genç çünkü....

walla canım benim de ünideyken bir kaç hocam yüzük takmıyorlardı evli olsalardı...bazı hocalar kendilerini aşmış oluyolar yurtdışında falan da yaşadıkları için yüzükmüş falan önem vermiyebiliyorlar...diyelim bekar... hmmm sen ne kadar olgun olduğunu düşünsen de iister istemez yaşının getirdiği bir tecrübe eksikliğin var hayatta...hem tecrübe olarak, hem entellektüel birikim olarak hem de hayata bakış olarak birbirinize denk olmayacağınızı düşünüyorum... eğer anlattığın kadar "cool" biriyse zaten senin ilgine bir öpretmene hocaya olan hayranlık olarak bakacaktır... ama işin bir de diğer boyutu var...biliyosun bazı üni hocaları çok çapkın oluyolar genç kızların ilgisi onların hoşuna gidiyo...onlarda gençliklerinde akademik telaş yüzünden yaşamadıklarını öğrencileriye yaşamak istiyorlar...güzel kızdan ilgi gördüler mi dayanamıyolar... ama zaten bu şekilde bir adamsa sana ondan hayır gelmez bir süre seninle vakit geçirir gezer tozar sonra sen aşık olmuşluğunla bağlanmışlığınla kalırsın...benim düşüncem...

ilerde bu fark daha da acılcak uyumsuzluklar artıcak ya sen yada o sana ayak uydurmak zorunda kalıcakki buda zor biraz bence hic baslamadan kendini geri cek

Aranızda yaş değil ömür farkı var.... İlerde çok pişman olursun..Yaşın çok genç çünkü....
ne güzel söyledin. onun isteklerine yetişemem hayata bakış açıcı farklıdır elbette. peki nası unutabilirim
bilmedigim halde kendimi evli olmamasından çok, evli olduguna inandırmaya çalışıyorum ki hislerimden vazgeçeyim diye :(

ne güzel söyledin. onun isteklerine yetişemem hayata bakış açıcı farklıdır elbette. peki nası unutabilirim
bilmedigim halde kendimi evli olmamasından çok, evli olduguna inandırmaya çalışıyorum ki hislerimden vazgeçeyim diye :(

Belki de o senin isteklerine yetişemez bunu bilemezsin...Önüne kimler kimler çıkacak daha :) Önce okulunu bitirmeyi denesen :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
walla canım benim de ünideyken bir kaç hocam yüzük takmıyorlardı evli olsalardı...bazı hocalar kendilerini aşmış oluyolar yurtdışında falan da yaşadıkları için yüzükmüş falan önem vermiyebiliyorlar...diyelim bekar... hmmm sen ne kadar olgun olduğunu düşünsen de iister istemez yaşının getirdiği bir tecrübe eksikliğin var hayatta...hem tecrübe olarak, hem entellektüel birikim olarak hem de hayata bakış olarak birbirinize denk olmayacağınızı düşünüyorum... eğer anlattığın kadar "cool" biriyse zaten senin ilgine bir öpretmene hocaya olan hayranlık olarak bakacaktır... ama işin bir de diğer boyutu var...biliyosun bazı üni hocaları çok çapkın oluyolar genç kızların ilgisi onların hoşuna gidiyo...onlarda gençliklerinde akademik telaş yüzünden yaşamadıklarını öğrencileriye yaşamak istiyorlar...güzel kızdan ilgi gördüler mi dayanamıyolar... ama zaten bu şekilde bir adamsa sana ondan hayır gelmez bir süre seninle vakit geçirir gezer tozar sonra sen aşık olmuşluğunla bağlanmışlığınla kalırsın...benim düşüncem...

ben sadece dış görünüşe bakıp aşık olamam. davranışlarını gözlemliyorum kaç zamandır zaten öyle çapkın biri olmuş olsa ben burda bırak konu açmayı kalbimde yer açmazdım ona.
ama dedigin gibi öbür türlü de hislerime ''ögretmene duylan hayranlık'' olarak bakabilir.

arada yaş farkı olup da mutlu olan insanlar var. mesela, Belçim ile Yılmaz Erdoğan gibi...
Neyse kızlar ben de zaten hislerimden rahatsızlık duydugum için size danışmak istedim, bende böyle bişey hissetmek istemiyorum ama keşke aşk sadece ''aklın'' işi olsaydı. :)
İnş. evlidir de o zaman bu defteri kapatmak benim için daha kolay olur

arada yaş farkı olup da mutlu olan insanlar var. mesela, Belçim ile Yılmaz Erdoğan gibi...
Neyse kızlar ben de zaten hislerimden rahatsızlık duydugum için size danışmak istedim, bende böyle bişey hissetmek istemiyorum ama keşke aşk sadece ''aklın'' işi olsaydı. :)
İnş. evlidir de o zaman bu defteri kapatmak benim için daha kolay olur

İstersen Başarılı Olabilirsin..
O Kadar Çok Sebebin Var ki.. :34:

ya bence aşk değılde, hoşlantı olabılır dıye düşünüyorum

senden 22 yaş büyük bırıyle ne gıbı ılışkın olabılır kı, o ak der sen kara,

ısteklerınız, beklentılerınız bı kere çok farklı..

senın dedığın gıbı baban yaşında nerdeyse :44:

ne dıyelım hakkında hayırlısı olsun, ınşallah sadece ufak bı hoşlantıdır :34:

Aradaki yas büyük sorun mu diye sormussun..
O halde sunları yazabilirim sana..
Sen şimdi 19 yasındasın,ruhun gencecik,kıpır kıpırsın,gezip görmediğn,yasamadığın belkide biçok şey var.
Yaşama sevincin daha fazla...ve daha sayamadığım genç yasta olmanın avantajları.
41 yasında aşık olduğun adam (ki ben aşk olduğunu sanmıyorum,tamamen boşluk veya hayranlık bu)
Neyse..
Belli başlı yollardan geçmiş..
Gezip gördüğü biçok yer,girip çıkıtığı biçok ortam olmuştur..
Aynı zamanda evli olmasa dahi anlattığına bakılırsa sayısızca insan hayatına girip çıkmıştır,belkide aklından kalbinden sökemediği birileri vardır geçmişinde..
Sevgili oldunuz varsayalım.
Hadi sizi evlendirdim hayalimde=)
Sen 19 yasında ruhu genç deli dolu gelin,o 41 yasında hem yaşça,hem ruhen oldun bi adam!(yanında baban gibi durabilcek düzeyde)
Hadi genç durduğunu yazmışssın...

Aradan 10 yıl geçti.
Sen geldin 29,o 51!
Sen 39,o 61!
Arkadaşlarınla yada ailenle yada sosyal arkadaş ortamıyla bi araya geldiğinde yanında yaşlı durduğunda,sen yasıtlarının eşlerine bakıp bakıp imerenmiyecekmisin..
O yıllara geldiğinde sen yasayamadıklarını yasamak istediğinde,eşinin sağlık sorunları artacak yasının vermiş olduğu sebeplerden kaynaklı..
Şikayetleri daha fazla olacak..
Baznı şeylerden sıkıclacağı için senin gibi düşünemeyecek,asla hiçbir dönem olmayacak bu!
Çünkü koca bi 22 yıl fazla yasanmışlık var arada! Sen henüz o yasa bile gelmemişken hem de!....
Ve 22 yılın vermiş olduğu ekstra yorgunluk!..Evlilik hayatınız boyunca bu boşluk aranızda koca bi uçurum yaratacak....!

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmuycak duaya amin diyosun. Aşk değilde hoşlantı desek? Hepimizin o dönemleri geçirdiği zamanlar oluyor bence dönem dönem.. Zor aşık olan biriyim diyorsun fakat daha 19 yaşındasın yolun başındasın :34: Daha fazla kendini kaptırıp hayaller kurma bence boş boş. Olsada hayır olmaz zaten bu kadar yaş farkı zamanla büyük ve ciddi sorunlara yol açar muhakkak :40:

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Bu konuyu başkası açmış olsa ben de sizin gibi aynı şeyleri söylerdim.
O zaman sizden istedigim bir şey var lütfen dua edin bana da hemencecik unutayım olur mu :)
Hadi hayırlı sabahlar

Aşkla hayranlığı karıştırıyorsun gibi geliyor.
İdeal erkek modeli olarak görüyorsun sanırım.

Açıkçası,ben evli olmasa da seninle ilgileneceğini pek düşünmüyorum.
Sonradan üzülmemek için,kendini hayallere kaptırmamanı öneririm.
Evlilik düşünmek gibi...Daha adamın ilgisi bile yokken,evlenirsek nasıl olur diyorsun.

Çok yakın bir arkadaşım kendinden 22 yaş büyük biriyle evlendi (o zaman ki yaşları 22-44) Bir kere dünya görüş farkı, kuşak farkı var. Bir süre idare ettiler ama şimdi bir genç olgun bir kadın, diğeri yaşlı bir adam.

Bu aşk değil, sadece hayranlık. O evli diye telkin et kendine ve bu sevdadan vazgeç, çok üzülürsün.

Back
X