yaş ve evlilik sorunu

Aradaki yas büyük sorun mu diye sormussun..
O halde sunları yazabilirim sana..
Sen şimdi 19 yasındasın,ruhun gencecik,kıpır kıpırsın,gezip görmediğn,yasamadığın belkide biçok şey var.
Yaşama sevincin daha fazla...ve daha sayamadığım genç yasta olmanın avantajları.
41 yasında aşık olduğun adam (ki ben aşk olduğunu sanmıyorum,tamamen boşluk veya hayranlık bu)
Neyse..
Belli başlı yollardan geçmiş..
Gezip gördüğü biçok yer,girip çıkıtığı biçok ortam olmuştur..
Aynı zamanda evli olmasa dahi anlattığına bakılırsa sayısızca insan hayatına girip çıkmıştır,belkide aklından kalbinden sökemediği birileri vardır geçmişinde..
Sevgili oldunuz varsayalım.
Hadi sizi evlendirdim hayalimde=)
Sen 19 yasında ruhu genç deli dolu gelin,o 41 yasında hem yaşça,hem ruhen oldun bi adam!(yanında baban gibi durabilcek düzeyde)
Hadi genç durduğunu yazmışssın...

Aradan 10 yıl geçti.
Sen geldin 29,o 51!
Sen 39,o 61!
Arkadaşlarınla yada ailenle yada sosyal arkadaş ortamıyla bi araya geldiğinde yanında yaşlı durduğunda,sen yasıtlarının eşlerine bakıp bakıp imerenmiyecekmisin..
O yıllara geldiğinde sen yasayamadıklarını yasamak istediğinde,eşinin sağlık sorunları artacak yasının vermiş olduğu sebeplerden kaynaklı..
Şikayetleri daha fazla olacak..
Baznı şeylerden sıkıclacağı için senin gibi düşünemeyecek,asla hiçbir dönem olmayacak bu!
Çünkü koca bi 22 yıl fazla yasanmışlık var arada! Sen henüz o yasa bile gelmemişken hem de!....
Ve 22 yılın vermiş olduğu ekstra yorgunluk!..Evlilik hayatınız boyunca bu boşluk aranızda koca bi uçurum yaratacak....!

Tam da düşüncelerime tercüman olmuşun arkadasım, ağzına saglık :46:

Canım benim,
Üniversitede bu durum birçok kızın başına gelir. Ama kendi yaşında bir sevgiliyle yaşayacağın şeyleri hiçbir adam sana veremez. Sosyalleşmeye çalışi gez toz eğlen. Kuluplere gir çık. Bir süre sonra onu unutursun ve hatta senin de beğenebileceğin biri ile bir ilişkiye başlarsın :)

19 yaşındayım ve kendimden tahminimce 22 yaş büyük birine aşık oldum. Kendisi okudugum üniversitede araştırma görevlisi. Netten bilgilerine baktıgımda 85 yılında liseden mezun olmus, yaşını da ordan çıkardım. Okulda bakıyorum da parmagında yüzük yok ve yaşından daha genç duruyor. Sizce evli olabilir mi? O zaman böyle şeyler hissettiğim için kendimden utanıcam.
Gerçi 41 yaşında evli olmaması düşük bir ihtimal ama belki kariyer yapıyorsa değildir diye düşünüyorum. Okulda çok aktif, sağlam duruşu olan çok olgun biri. Benim yaşımdakiler akranlarına aşık olurken bense babam yaşında birine aşık oldum. Evli olmasa bile aramda birşey olamazmış gibi geliyor. Yaş sizce büyük bir sorun mu?
Adam gibi de adam, evli olup olmadıgını nasıl ögrenebilirim? Ben davranış olarak yaşımdan olgun gösteren biriyim eger evli degilse de hislerimin peşinden gitmek istiyorum.
Eger evliyse de nasıl unutabilirim ki aynı koridorları paylaşırken? Çok zor aşık olan biriyim.Kızlar lüften hakkımda hayırlısını dileyin.

19 yaşındayım ve kendimden tahminimce 22 yaş büyük birine aşık oldum. Kendisi okudugum üniversitede araştırma görevlisi. Netten bilgilerine baktıgımda 85 yılında liseden mezun olmus, yaşını da ordan çıkardım. Okulda bakıyorum da parmagında yüzük yok ve yaşından daha genç duruyor. Sizce evli olabilir mi? O zaman böyle şeyler hissettiğim için kendimden utanıcam.
Gerçi 41 yaşında evli olmaması düşük bir ihtimal ama belki kariyer yapıyorsa değildir diye düşünüyorum. Okulda çok aktif, sağlam duruşu olan çok olgun biri. Benim yaşımdakiler akranlarına aşık olurken bense babam yaşında birine aşık oldum. Evli olmasa bile aramda birşey olamazmış gibi geliyor. Yaş sizce büyük bir sorun mu?
Adam gibi de adam, evli olup olmadıgını nasıl ögrenebilirim? Ben davranış olarak yaşımdan olgun gösteren biriyim eger evli degilse de hislerimin peşinden gitmek istiyorum.
Eger evliyse de nasıl unutabilirim ki aynı koridorları paylaşırken? Çok zor aşık olan biriyim.Kızlar lüften hakkımda hayırlısını dileyin.

her evli erkek yüzük takmıyor bir
ikincisi, adamın seni kaale alacağı mechul
ne diye kendini zorluyosun
cesaretin varsa aç duygularını
büyük ihtimal reddeder
sen de rahatlarsın
yok kabul ederse, sübyancıdır, kaale almazsın

Back
X