Doğuma Hazırlık Yas ve hamile kalinan aya göre cinsiyet hesabi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim 27 haziran 1989. Son adet tarihim 22 ekim. Kasımda kaldim muhtemelen. Erkek mi oluyor?

27+11=38 erkek diyor bu hesap neye göre? Doğruluk payı nedir yada sadece eğlence amacli mi?

27+11=38 erkek diyor bu hesap neye göre? Doğruluk payı nedir yada sadece eğlence amacli mi?
Bunu benim bi arkadasim anlatti kime yaptiysa tutuyormus, bende bi denemek istedim acaba kimlerde tutacak diye kime yaptiysam tuttu bir kisi haric .. Tabiki en dogrusunu Allah bilir :-)

Bunu benim bi arkadasim anlatti kime yaptiysa tutuyormus, bende bi denemek istedim acaba kimlerde tutacak diye kime yaptiysam tuttu bir kisi haric .. Tabiki en dogrusunu Allah bilir :-)
Tabiki Can'ım en doğrusu ve hayırlısını Rabbim bilir ama gonlumden gecen ilk evladım erkek olsun diye :)

Pardon ya yanlis hesap aralıkta hamile kaldım sat kasımda o Zaman kız :)

Benim de doğru çıktı kız çıkıyor ve kızım olacak :)

İlk hamileligim de tuttu erkek çıktı oğlum oldu
bunda kız çıkıyor ama doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi. Inşallah bu doğrudur.

bu hesap tutmuyor 30 yasında agustos ayında hamıle kaldım ve kızım olacak ama hesaba gore oglum olması gerekırdı ;)

Eftalya2015 , senin sat kaciydi canim?

Pikolata87 . Anladigim kadariyla sat o ayin sonuna denk geliyorsa bi sonraki aya atliyo ozaman degisiyormus

Bakalim benim nub dik gibi ve Çin takvimize rus takvimine gore erkek . Yas hesabina gore dişi ;) bakalim hangisi tutacak. Rabbim hayırlısıni nasip etsin:)

Bir de 1 i neye gore ekliyoruz. Martaan sonra doganlar icin mi ? Bana 1 eklemek mi gerekiyor. 28 haziran 1989 sat 22 ekim

Back
X