Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yasin oluyo kasimda kaldiysan 11 oluyo ysni 26 +11= 37 oluyo yani tek sayi oluyo kiz oluyo canimBenim 27 haziran 1989. Son adet tarihim 22 ekim. Kasımda kaldim muhtemelen. Erkek mi oluyor?
Erkek cikiyo hesaba gore29 ocak 1989 sat 3 ekim :)
Bunu benim bi arkadasim anlatti kime yaptiysa tutuyormus, bende bi denemek istedim acaba kimlerde tutacak diye kime yaptiysam tuttu bir kisi haric .. Tabiki en dogrusunu Allah bilir27+11=38 erkek diyor bu hesap neye göre? Doğruluk payı nedir yada sadece eğlence amacli mi?
Tabiki Can'ım en doğrusu ve hayırlısını Rabbim bilir ama gonlumden gecen ilk evladım erkek olsun diye :)Bunu benim bi arkadasim anlatti kime yaptiysa tutuyormus, bende bi denemek istedim acaba kimlerde tutacak diye kime yaptiysam tuttu bir kisi haric .. Tabiki en dogrusunu Allah bilir![]()
Kac haftalikti dr erkek dedigindeİlk hamileligim de tuttu erkek çıktı oğlum oldu
bunda kız çıkıyor ama doktor erkek olma ihtimali yüksek dedi. Inşallah bu doğrudur.
12+2 de tahminde bulunduKac haftalikti dr erkek dediginde
Erken aslinda ama dogruda olabilir . Hayirlisi olsun12+2 de tahminde bulundu