Yaşadığı şehir dışında tedavi olan var mı?

yojimbo

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
416
0
296
Ankara
Arkadaşlar, biz mikroenjeksiyon için İstanbulda tedavi olmaya karar verdik.Şehir dışında tedavi olan arkadaşlar, kaç gün sonra yola gittiklerini ve hangi ulaşım aracını (Uçak, tren, araba, otobüs) tercih ettiklerini yazabilir mi?

canım benim 1.30 saatlik yoldu transferden sonra 2 saat yattım sonrada arabayla yola çıktık otobüsle gitmen sakıncalı ama benim malesef sonucum negatif oldu. bence 1 gün yat orda transferden.

bende yozgatta oturuyorum ankarada tedavi oldum eltimlerde kaldım bebeğim iki aylık oldu öyle döndüm yakınlarım olmasada otelde kalıcaktık en az üç gün bence sende bir iki gün bi otel veya misafirhanede kal risk alma lütfen

İstanbulda kalacak yerimiz var.Dediğiniz gibi 2 gün kalmakta fayda var. Yataklı güzel trenler var, sonrasında onnla dönmek uçaktan veya otobüsten daha az sarsıcı diyor eşim.Teşekkürler bilgiler için.

transferden sonra doktorum 1 gece merkezde yatırıyor herkesi 1. tedavimde 1 gece merkezde 1 gece arkadaşımda kaldım 6 saatlik kendi arabamızla yolculuk yaptım tutmadı
2. de doktordan rica ettim 3 gece merkezde 2 gecede arkadaşımda kaldım 5 gün kalmış oldum sonra 6 saat arabamızla yol geldik tuttu ama 8. hafta da kaybettim
bence kalabildiğin kadar kalmak en iyisi tabi tutacaksa yine tutuyor ama bilemeyiz ki riske atmamak gerek inşallah kavuşursun bebeğine

merhaba bende ankarada tedavi oldum.ankarada 2 gün kaldıktan sonra 8 saatlik yola gitim kendi aracımızdı.doktor ne zaman yola çıkabileceğimi söyledi ona göre çıktım.ikiz gebelik oluştu ama bebekleri 13 haftalıkken kaybettim.her şey nasip kısmet işi.arkadaşım 1 gün sonra çıktı oda hamile kaldı.şimdi bebeği doğdu bile.ne zaman çıkacağın mesafeylede orantılı bir şey aslında

ben dıyarbakırda oturuyorum ankarada yaptım işlemleri ılk 72 saatı ankarada gecırdım.zaten tutunma o donemde oluyor.ucakla döndüm su an 6 haftalık hamıleyım bende cok tedırgındım bılsem kenımı o kadar sıkmazdım stres yapmamaya calış bu daha onemlı

Back
X