ark lar ben eşimn memleketine taşındm düğün olur olmaz. eşim inanılmaz ısrar etti. mecbur değildk. memur değil kendisi. iş tercihi bura rahat ederz diye ısrar etti.çok ağlayarak geldm o gün bugün ağlıyorum. eşimn işi çok yoğun ve burası küçük ve doğu ili. iş yermde huzursuzum, şehirde huzursuzum, ailesi burda bu da bize kavga sebebi, tatil günlerimde evimde eşimi bekleye bekleye bunalıma girdim. 7 gün çalışıyor. 1 gün birlkte geçirecek olsak kırk bin zorluktan geçiyoruz. kafa dağıtacak içimi açacak hiçbişey yok kızlar. bunalımdayım. hiç bişey zevk vermez oldu. insanlar kural, saygı, nezaketten yoksun. herkes birbirine tahammül ediyor gibi bu şehrde. yollarda yayalar araba kullanmak bile eziyet. iş yeri desen kimse kimseyi takmaz, bağırarak konuşmalar küfürlü şakalaşmalar, birbirine asla nezaket yok rahatsz eder miyim yok. kimseye öte git diyemezsin burda. çok bunaldım. gelirken tahmn ettm hepsini ama eşim çooooooook ısrar etti ve ömür boyu burda yaşayacağımı düşündkçe uykularım kaçıyor.eşime içimde öfke birikiyor. farkında bunalımımın ama iş bakmıyor geldiğimz yerden. eşimle güle oynaya bi gezip tozmadık. işleri çok yoğun.ayrıca kafam çok dolu. çok takmış durumdayım burda olmayı. her geçen gün korkularım öfkem büyüyor içimde. ben geldiğim yere dönmek istiyorum ve artık büyük bi patlama dönemecindeym. eşimi evliliğimi bile gözden çıkaracak kadr bunaldım.nasıl ikna edebilirm ne diyebilirm, ne yapabilirm????ne olur...