Yaşadığım hamilelik belirtisi mi adet belirtisi mi

smallhilal23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
6
1
1
23
8 aralık gibi nişanlımla korunmalı ilişkiye girdim reglim 5 gün geciktikten sonra 20 Aralık gibi 4-5 güne yakın kanamam oldu şimdi adetime 1 hafta var kasıklarım batıyor gibi hissediyorum ve azıcık olsa akıntım var başka belirti yok sizce bu ne kızlar

8 aralık gibi nişanlımla korunmalı ilişkiye girdim reglim 5 gün geciktikten sonra 20 Aralık gibi 4-5 güne yakın kanamam oldu şimdi adetime 1 hafta var kasıklarım batıyor gibi hissediyorum ve azıcık olsa akıntım var başka belirti yok sizce bu ne kızlar
Adet belirtisidir bu. Korunmali iliski ustune adette olmussunuz hamile degilsiniz.

Kasıklarım batmıyor aslında uyuşuyor gibi oluyor yinede regl belirtisi mi

Kasıklarım batmıyor aslında uyuşuyor gibi oluyor yinede regl belirtisi mi
Belki baska bir probleminiz vardir ama hamile degilsindir. Prezervatifle korundunuz sanirim delik yirtik vs olmadigina eminseniz hamile degilsinizdir. Yine de cok stres yapiyorsaniz test yapin.

geçen reglmden 3 gün önce idrar testi vermiştim ve negatif çıkmıştı

Kasiklarda batma %200 anne oluyorsun

Back
X