Yaşadığım herseye rağmen en büyük derdim bu korku

Bun duymak bile güzel çünkü kucuklugumden beri sadece agladigim için 3 4 kişi üstüme cullanip aşı yaptılar bu yüzden iyi bir hemşire çıkarsa guvenebilirim ve sürekli islerini. Onda halledebilriim.

Bana çoğunlukla yardımcı oluyorlar, çünkü hiç bişey düşünmeden bayılıyorum, tansiyonum düşüyor, açlık veya korku değil sebebini bilmiyorum.

Emin olun herseyin farkındayım kaçtığım için çok büyüdü artık yaşımda büyük olunca kimse zorla tutup oturtmuyo belki azıcık güven verici şekilde konussalar yapabilirim ama kimsede ugrasamaz benimle haklı olarak kendimi ugrasa ugrasamam çözdüm iğne nin neyın den korktuğumu kesinlikle beynimle alakali fiziksel olarak acidan korkmam bir zamanlar dişçiye gittim ağladım benimle konuştu tedavi olmak ıstiyomusun dedi evet dedim ozaman elimi bırak seni tedavi ediyim dedi ikna oldum bırakıp gözlerimi kapattım Uyuşma si için beklerken doktorum ve arkadaşı iddaaya girmiş iğne olurken korkuyo sa işlem yaparken daha korkar yaptırmak diye hiç aglamadim doktorum yemek ismaarlamak zorunda kaldı niye aglamiyosun diye soruyor du benim tek korkum iğne girmesi tuhaf bir varlığın benden bi tane daha yok:KK53:
Mesela hic batik kil problemi yasamadiniz mi ben hobi olarak igneyle killari desiyordum boyle birsey yapsaniz korkunuz gecer mi acaba:KK45:

Mesela hic batik kil problemi yasamadiniz mi ben hobi olarak igneyle killari desiyordum boyle birsey yapsaniz korkunuz gecer mi acaba:KK45:
Evde ıgneyle çok ugrasirim kendim oyuncak dikiyorum bende hobi olarak elime çok batar Kanar bişey olmuyor benim ki tıbbi ignelere karşı olan bir korku. :KK8:

Bana çoğunlukla yardımcı oluyorlar, çünkü hiç bişey düşünmeden bayılıyorum, tansiyonum düşüyor, açlık veya korku değil sebebini bilmiyorum.
Bununla.ilgili çok komik anılarım var refakatçi gidip bayıldım ve hasta benim benim başımı bekledi ah ah ne garip :-)

Bununla.ilgili çok komik anılarım var refakatçi gidip bayıldım ve hasta benim benim başımı bekledi ah ah ne garip :-)

Bende hasta ziyaretine asla gidemem küüt bayılıyorum :D

Eşim kolundan yag bezesi aldırdı tutturdum ben pansuman yapıcam diye bandajı açarken tüyleri çekilince benim tansiyon indi bantı kaldırdım küüt öbür koltuğa uzanıverdim surat yemyeşil.
Eşim kolunda dikiş, bi yandan baticon sürüyor bi yandan bana su içiriyor :KK70:
Allah yardım etsin de refakatçi kalmayayım yoksa ne yaparım bilmiyorum
Allahtan kardeşim var, eşiminde oğlan kardeşi var.
Ne yapayım bende böyle bir insanoğlu :dondurma:

Eşim kolundan yag bezesi aldırdı tutturdum ben pansuman yapıcam diye bandajı açarken tüyleri çekilince benim tansiyon indi bantı kaldırdım küüt öbür koltuğa uzanıverdim surat yemyeşil.
Eşim kolunda dikiş, bi yandan baticon sürüyor bi yandan bana su içiriyor :KK70:
Allah yardım etsin de refakatçi kalmayayım yoksa ne yaparım bilmiyorum
Allahtan kardeşim var, eşiminde oğlan kardeşi var.
Ne yapayım bende böyle bir insanoğlu :dondurma:
:KK48: benziyoruz birbirimize çok tuhaf gerçekten tansiyon yerle bir oluyor tam karar veriyorum sakin olucam 1 2 saniyeye geçecek diye sakinim aslında diye düşünürken etraf simsiyah oluyor sesler ugulduyo :sinirli:

Evde ıgneyle çok ugrasirim kendim oyuncak dikiyorum bende hobi olarak elime çok batar Kanar bişey olmuyor benim ki tıbbi ignelere karşı olan bir korku. :KK8:

Kendinize sürekli "bunlar da o dikiş iğneleri gibi küçücük"diyerek ve bunu hayal edip imgeleştirerek,yani o iğnelerin yerine dikiş iğnelerini beyninizde kodlayarak alışabilirsiniz belki.En küçükten başlayarak adım adım alışmak da işe yarayabilir.Hatta kan aldırdığınızı ve gayet iyi,sakin olduğunuzu sürekli düşünerek.Beyin neyi düşünür,hayal ederse ona göre programlanıyor.

Kendinize sürekli "bunlar da o dikiş iğneleri gibi küçücük"diyerek ve bunu hayal edip imgeleştirerek,yani o iğnelerin yerine dikiş iğnelerini beyninizde kodlayarak alışabilirsiniz belki.En küçükten başlayarak adım adım alışmak da işe yarayabilir.Hatta kan aldırdığınızı ve gayet iyi,sakin olduğunuzu sürekli düşünerek.Beyin neyi düşünür,hayal ederse ona göre programlanıyor.
Deniyecegim teşekkürler

En güzelini unutmuşum, nişan zamanı kulaklarımın delik olmadığını eşim ögrendi, bir ısrar kıyamet, ama baskı yok istiyor sadece acımadığını iddia ediyor. Bir gaza geldim 5 gün adamı bırakmadımya hiç bırakmam herhalde ne kıyamet koparmıştım neden çıkarmadım bilmiyorum öyle bir acı yok.
Ztn deldirince de bayıldım yarım saat eczanede yattım sağlık ocağına yakın eczane seçmiştim ayılamazsam diye
3 gün hiç uyumadım acıdan
Hayatımda yaptığım en büyük salaklık oydu sanırım.

En güzelini unutmuşum, nişan zamanı kulaklarımın delik olmadığını eşim ögrendi, bir ısrar kıyamet, ama baskı yok istiyor sadece acımadığını iddia ediyor. Bir gaza geldim 5 gün adamı bırakmadımya hiç bırakmam herhalde ne kıyamet koparmıştım neden çıkarmadım bilmiyorum öyle bir acı yok.
Ztn deldirince de bayıldım yarım saat eczanede yattım sağlık ocağına yakın eczane seçmiştim ayılamazsam diye
3 gün hiç uyumadım acıdan
Hayatımda yaptığım en büyük salaklık oydu sanırım.
Ovv hiç gelemem iyi ki bebekken demişler kulağımi :KK47:

Back
X