üniversite hayatımın son 3 yılıE senin de farkli sartlarda farkli mutlulukluklarin olur. Nedir o 3 yili bu kadar ozel yapan?
tabiki acısı da tatlısı da oldu öyle kesintisiz değildi ama şöyle bir dönüp bakınca insan çok özlüyorÇocukluğumu çıkartırsak hiç sorunsuz, kesintisiz bir aşırı mutluluk hali yaşamamışımdır 3 yıl boyunca. Kıskandım valla sizi.
o boşluk ahh.. tıpkı en sevdiğin dizinin final yapması gibi. üniversite hayatım da öyle bişeymişöğrencilik farklı bir dönem... ben de çok eğlenceli geçen lise hayatımı çok özlerdim, hele üniversite hayatım çok sıkıcı olunca daha da özler olmuştum. abartmıyorum birkaç sene rüyalarıma girdi, nasıl mutlu olurdum arkadaşlarımla okul çevresinde gördüğüm fantastik rüyalardan
zamanla geçiyor...
sizinkinin üstüne bir de üniversite bitirmiş olma boşluğu eklenmiş
yeni mutluluklar eskileri aratmaz umarım.. bebek bekleyen biri en güzel kanıt bunlara, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Üniversite bitince yaşanan fiks duygular bunlar:) Ben üniversiteye başlarken lise yıllarımı özledim, üniversite bitince de üniversiteyi.. Hayatımızdada bir dönem kapanıyor çünkü. Yeni bir hayat korkusu. Ama zaman geçtikçe bunun mutluluğa özlem değil, hoş anılara özlem olduğunu anlayacaksın. Ve ne zaman hatirlasan, seni gülümsetecek, üzmeyecek.
Yani şu an öğrencilik bittiği için böyle hissediyorsun. Ama yepyeni bir sayfa var önünde. Daha bir yetişkin, daha hayatın kendisi. Mutluluklarını kıyaslayamazsın, tatları inan çok farklı olacak. O yüzden bırak, yeni hayatının maceralarini, sana getireceklerinin tadini çikar:)
yeni mutluluklar eskileri aratmaz umarım.. bebek bekleyen biri en güzel kanıt bunlara, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
iyi olacak inşallah, teşekkür ediyorum :)Tesekkur ederim:) Bebek bu maceraların en ekstremi. Ona gelene kadar ne tatlar, ne mutluluklar göreceksin.
Yıllar geçtikçe, gençlik bittikçe bir burukluk hissedilmiyor değil zaman zaman. Bu da hayatin kaçinilmaz cilvesi malesef. Sen sadece iyi düşün iyi olsun:)
mekanı cennet olsun... ben vedalaşamadım şehirle öyle giderken dedim ki illa diplomamı alacağım nasıl olsa ama son zamanlar bazı durumlar imkan vermeyince vekalet ve kargo vasıtasıyla aldım diplomamıMezuniyet sendromu =) ben diplomami almaya bile zor gitmistim, yani mezuniyete adapte olmak bir süreç. Kendini kampus hayatina ait hissediyorsan y.lisansa devam et bence, okutmanlik şansini dene. Simdiki aklim olsa y.lisansa devam ederdim ama uni son sinifta okurken annem vefat ettigi icin ancak okulu bitirebilecek gucu bulabildim...
bu kadar iyi tercümanı olamazdınız duygularımınZamanında çokta ozlenilesi Günlerim yok dersin sonra özlersin..
Bende özlüyorum..
Sevgilimin yanında olmak vardı şimdi..
Bugün onu gorucek olmak vardı..
Ama goremicem hatta bayramdan sonra 3ay goremicem
Çok özlerim onunla gecen zamanı..
Arkadaşlarımla gecen zamanı..
Kavgamızı bile
Bu evde olmaktansa şuan onun yanında olmak vardı..
Daha 2yılımız var korkularımda var..
Bi an önce geçer mi bu zaman dilimi bilmiyorum..
Onu çok özlüyorum ona çok ihtiyacım var..
Ama yanına gidicek o arkadaslarimi gorucek ihtimalim yok
Çok acı
meleğiniz için çok üzüldüm başınız sağolsun... hayat bir şekilde sınıyor hepimizi. ama en güzel gün henüz yaşanmamış olandır değil mi?Sanirim ben heryilimi özel gectimm nasil desem güzel Günlerim hep olsunm... Bu yil biraz buruk oldu.. En acisi oğlumu kaybetme yilimdir..
Ünv canim idare ederdi.. Hep ders calisarak geçti.. Bitti ise basladimm ardından KPSS..
Kazandimm ise yerleştikten 1 sene sora Evlendim... Hem de hayatimin askiyla... Bu mutlu evlilik içinde 3ayda hamile kaldimm.
Ve oğluna hamile kaldim 7ay tasiyabildim
Oğlumu kaybettiğinde esinle birbirimize şimdiki tuttuk hayata.. Benim hayatimda sadece eşim vardi zor günümde bi an olsun hic ayrilmadi.. Oğlumu istiyorum deyip sarilip ağlayan eşim... Boş karnimi bile seviyorçok zor oğlumu kaybedeli 15 gün geçti acisi hala aklimda... Yinede önündeki güzel günler beni bekliyor biliyorum.. Hayat işde yuvarlanip geçiyor... Her mutluluğun içinde buruk vardır.. Oda aci!!
o mutlu geçen yılların yalnız kaldığım kısımlarını bile özlüyorum.. ama en çok yurtta kızlarla kahve yapıp saatlerce oturmak. ahh canlarım benimYaşadığın en mutlu zaman dilimini yalnız yaşamış olmak var bir de, kimseyle paylaşmadan.Amaan nerden çıktı şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?