• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşadığımız en mutlu zaman dilimini bir daha yaşayamayacak olmak

Mezun olma sendromu yaşıyorsun kız:)))

Vallahi üzülmeni istemem ama ünv deki şahane ortam bir daha yakalanmıyor.

Daha güzel günlerin olur inşallah )
hepimizin inşallah teşekkür ederim :) beni ünv hayatından sonra heyecanlandıran tek şey beni bekleyen minik öğrencilerim :) inşallah atanırım da kafa dağıtırız biraz onlarla :rolleyes:

bu kadar iyi tercümanı olamazdınız duygularımın :KK43: sıkılıp sıkılıp kampüste yapacak bir şey bulamadığımız günleri özlediğime inanamıyorum :KK43: eylülde içim kıpır kıpır olurdu sevgilimi göreceğim kimseye sormadan istediğim saatte çıkıp onunla gezeceğim diye. şimdi eylül geldi ve ben çok eksik yarım hissediyorum kendimiii

Bende eksik hissediyorum kendimi.
Birde 3ay gorusemicez onunla :(

Bende eksik hissediyorum kendimi.
Birde 3ay gorusemicez onunla :KK43:
sayılı gün çabuk geçer :( bizim görüşeceğimiz tarih bile belirsiz nerelere atanacağımıza bağlı. doğu illeri olursa bu karışıklıkta biraz zor olur gidiş geliş :( allah bizi bir an önce sevdiğimize kavuştursun, aminnnn :)

Al benden de aynı.. 3-4 yıl öncesine duyduğum özlem yüzünden şu anımı yaşayamıyorum.
Hiçbir şeyden tat almıyorum. Mutlu değilim.
O zamanlar dünyanın en çok eğlenen,en çok gülen insanı benmişim gibi.
Şimdiyse napsam o zamanlardaki tadı alamıyorum..

sayılı gün çabuk geçer :KK43: bizim görüşeceğimiz tarih bile belirsiz nerelere atanacağımıza bağlı. doğu illeri olursa bu karışıklıkta biraz zor olur gidiş geliş :KK43: allah bizi bir an önce sevdiğimize kavuştursun, aminnnn :)

Aminnnnnn :)
ALLAH yardımcınız olsun sizinde :)

Güzel günler neredeydi onlar? Unuttum. Üni deki dostluklar zorrr... Dost arkadaş üni den sonra bunlar buhar:KK14:

Al benden de aynı.. 3-4 yıl öncesine duyduğum özlem yüzünden şu anımı yaşayamıyorum.
Hiçbir şeyden tat almıyorum. Mutlu değilim.
O zamanlar dünyanın en çok eğlenen,en çok gülen insanı benmişim gibi.
Şimdiyse napsam o zamanlardaki tadı alamıyorum..
nasıl olacak bu böyle insan geçmişe özlem duyarak sürekli nasıl yaşar ?

Aminnnnnn :)
ALLAH yardımcınız olsun sizinde :)
teşekkür ederim :)

Güzel günler neredeydi onlar? Unuttum. Üni deki dostluklar zorrr... Dost arkadaş üni den sonra bunlar buhar:KK14:
herkes kendi derdine düşüyor :(

Hayatının bir kesiti güzel gecti ve geride kaldı diye üzülme, bundan sonrası da aynen eskisi gibi güzel olsun diye çaba sarfet, dua et. Ben şahsen kötü geçen zamanım iÇin üzülüyorum o zamanlarımi güzel hatırlayamayacağim diye, telafi şansım olmayacak diye...

Hayatının bir kesiti güzel gecti ve geride kaldı diye üzülme, bundan sonrası da aynen eskisi gibi güzel olsun diye çaba sarfet, dua et. Ben şahsen kötü geçen zamanım iÇin üzülüyorum o zamanlarımi güzel hatırlayamayacağim diye, telafi şansım olmayacak diye...
yerden göğe haklısınız. ama beni bu hale sokan sanırım boşluk psikolojisi. içim eziliyor sanki

yerden göğe haklısınız. ama beni bu hale sokan sanırım boşluk psikolojisi. içim eziliyor sanki
relaks ol ya daha güzel ortamlara girip daha güzel arkadaşlıklar kuracağıni düşün

Back
X