Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bengisu herifini uyandırmaya mı gittin yoksa kız gelll:27:

kızlar merhaba napıyorsunuzz
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldinizzz:3::3::3:

geçmişe bakim dedim amma çene çalmışsınız geri döndüm okuoku bitmiyor yawww:ssz:

evet canım bu arkidişler benim eski takıldığım topikteki arkidişler özellikle mervişimle sabahlara kadar sohbet ederdik beni buldu neyseki artık oda bizimle olcak :34: tanışın hadi :46:

kızlar yarın tanışırız sizlerle şimdik kociş bırakmıcak çıkmak zorundayımm

hepinize iyi gejelerrr

yarın dr.a gidicem buarada bakalım neler dicekkk puff

bizede haber ver canım bakalım ne diycek doktorun :26: hadi iyi uykular canım hoşöakaal :3::21:

kızlar yarın tanışırız sizlerle şimdik kociş bırakmıcak çıkmak zorundayımm

hepinize iyi gejelerrr

yarın dr.a gidicem buarada bakalım neler dicekkk puff

Tamam canım başka zaman tanışırız
Haydin hayırlı geceler sana

tekiz ikiz farketmez allah ne verirse canım benim....inşallah ikizlerde sizin olur...

ben mişii hemde ne doğurganım maaşallah...
oğlum 3 yıl sonra oldu bu da 1 yıl sonra..artık gerisini sen düşün allahtan bu seferki fazla bekletmedi...:1:

diğer olay ne len...ağbişe yakalandım geyikte + 18 yaparken...şimdi işi sıkı tutuyom...:27:

ağbinemii heheh hayla sana karışıyomuu kocana yakalanmada o daha kötüü? :60: bu arada abin kk da mı geziyodu yoksam hiih aramızda erkekmi vay gene yaa off ne anlarlarki bizim sitemize girip karı gibim davranmaktan? :20::47: olsun kuzum sonunda çatıy çatıy yapmışın ya çocuğu daha ne istiyon ama 6 yıl bayaa beklemişsin yaa maaşallah iyi sabretmişsin :nazar: ee nasıl oldu bebişin onu anlatmadın dahaa tedavi falan gördünmü bişii kullandınmı?

olmaz olurmu hemde nasıl ...zaten benim gebelik zor oluyodu bu hepten beter...
ayıptır sülemesi akşama balık kızarttım..ama şimdi mutfağı toplayamıyorum..kokudan mutfağa girerken ağzıma tülbent bağladım...:25:

sen gene kızartabilmişsin en azından ben onuda yapamasdım hamiş falan diilim ama balık kokusunu sevmediğimden yapmıyom bile evde yaa ama çokda severim balığı ay bi ara yapiim bari yav buzlukta benim keyfimi bekleyip duruyo balıklarda :1: bırak kocişin toplasın canım ozaman yaa havalandırsın falan biraz mutfağı kötü oluyosan girme sen :20:

ağbinemii heheh hayla sana karışıyomuu kocana yakalanmada o daha kötüü? :60: bu arada abin kk da mı geziyodu yoksam hiih aramızda erkekmi vay gene yaa off ne anlarlarki bizim sitemize girip karı gibim davranmaktan? :20::47: olsun kuzum sonunda çatıy çatıy yapmışın ya çocuğu daha ne istiyon ama 6 yıl bayaa beklemişsin yaa maaşallah iyi sabretmişsin :nazar: ee nasıl oldu bebişin onu anlatmadın dahaa tedavi falan gördünmü bişii kullandınmı?

yok kızz ağbimin kk da ne işi var...annemlerdeyken kk yı açık bırakıp bi işim vardı ona bakıyordum ağbimde tesadüf eline alınca pc yi..e avatarımdada oğluşun resmi vardı...baskın basanın oldu yani...:1:...
tedavi şöyle oldu...oğlumda aşılama yada tüp bebe dediler ama ben bi dr buldum yumurtlama takibiyle 3 yıl sonra gibe kaldım..
bundada ocak ayında dr a gittik 1 yıldır bebek olmuyo diye...dr eylüle kadar olmazsa tedaviye başlarız dedi...şükür allaha inşallah ekim sonu gibi dünyaya gelicek.....:49:

Bengisu herifini uyandırmaya mı gittin yoksa kız gelll:27:

yok kız bi ara bi wc molasına gittiydim ondan kayboldum sizle rahatça konuşuyom uyandırırmıyım hiç kocişi okumaya falan çalıştı hatta kitabı bırakınca ne konuşuyonuz böyle diye özel okuma didim küstü galiba birascık ilgilenmedimde ya yatıyom ben ozaman didi döndü dötünü dattii :60:

sen gene kızartabilmişsin en azından ben onuda yapamasdım hamiş falan diilim ama balık kokusunu sevmediğimden yapmıyom bile evde yaa ama çokda severim balığı ay bi ara yapiim bari yav buzlukta benim keyfimi bekleyip duruyo balıklarda :1: bırak kocişin toplasın canım ozaman yaa havalandırsın falan biraz mutfağı kötü oluyosan girme sen :20:
ilk bebeğimde yerden bir çöp bile kaldırtmazdı ama şimdi pek üstüne düşmüyor...ilk başka demkki:26:
o mutfak 1 yıl öyle kalsın hayatta elini sürmez...:25:

yok kızz ağbimin kk da ne işi var...annemlerdeyken kk yı açık bırakıp bi işim vardı ona bakıyordum ağbimde tesadüf eline alınca pc yi..e avatarımdada oğluşun resmi vardı...baskın basanın oldu yani...:1:...
tedavi şöyle oldu...oğlumda aşılama yada tüp bebe dediler ama ben bi dr buldum yumurtlama takibiyle 3 yıl sonra gibe kaldım..
bundada ocak ayında dr a gittik 1 yıldır bebek olmuyo diye...dr eylüle kadar olmazsa tedaviye başlarız dedi...şükür allaha inşallah ekim sonu gibi dünyaya gelicek.....:49:

aman göysün abin canım noolucakki sanki ama +18deydim diyon konular biraz şeydi galiba ondanmı bu kadar korktun naaptın bişiicik olmas canım merak etme seni sürekli takip etcek hali yok ya :1: o yumurtlama takibini nasıl oldu peki? ilaç falan kullandınmı abov 3-5 yıl beklemek istemiom ben yaa kafayı yirdim öle olursa heraldee :18: oof off biran önce geleydi bebişim gerisi kolay :18:

olmaz olurmu hemde nasıl ...zaten benim gebelik zor oluyodu bu hepten beter...
ayıptır sülemesi akşama balık kızarttım..ama şimdi mutfağı toplayamıyorum..kokudan mutfağa girerken ağzıma tülbent bağladım...:25:

Ah canım ya bilirim çok zor oluyor ama yinede tatlı şeyler bunlar
Allah yardımcın olsun.Senin hamilelikler zo rgeçiyo belli
Bazı kadınlar var böyle olan bazılarıda hiiçç hamileymiş gibi durmuyo

yok kız bi ara bi wc molasına gittiydim ondan kayboldum sizle rahatça konuşuyom uyandırırmıyım hiç kocişi okumaya falan çalıştı hatta kitabı bırakınca ne konuşuyonuz böyle diye özel okuma didim küstü galiba birascık ilgilenmedimde ya yatıyom ben ozaman didi döndü dötünü dattii :60:
Aman bi gececikte ilgilenmeyiver
Çok nazlandırma le şu kocanı:27:

aman göysün abin canım noolucakki sanki ama +18deydim diyon konular biraz şeydi galiba ondanmı bu kadar korktun naaptın bişiicik olmas canım merak etme seni sürekli takip etcek hali yok ya :1: o yumurtlama takibini nasıl oldu peki? ilaç falan kullandınmı abov 3-5 yıl beklemek istemiom ben yaa kafayı yirdim öle olursa heraldee :18: oof off biran önce geleydi bebişim gerisi kolay :18:
Öyle deme gülüm yinede
Büyük konuşma canım benim
Biz bilemeyiz vaktini saatini rabbim bilir ancak

ilk bebeğimde yerden bir çöp bile kaldırtmazdı ama şimdi pek üstüne düşmüyor...ilk başka demkki:26:
o mutfak 1 yıl öyle kalsın hayatta elini sürmez...:25:

bengisu sen yakın zamanda dr a gittinmi son olarak teşhis nedir canım senin...

ah caanıım yazık ozaman sanaa yok yaa kocişim yardım eder hep bana oyönden içim rahat benim :34: senin kocişinde kusura bakmada amma odunlaşmış yaa insan okadarcıkda yardım etmezmi kokudan giremiyon sen sonuçta benim kociş olsa o mutfağı pırıl pırıl ederdi çok güsel bulaşık yıkar kendileri zaten öutfakta bi onu becerebiliyo bide kesme doğrama kahvaltı hazırlama bukadar yaani yemek yapmayı öğretecemde bi öğretemedim henüz :1: evet canım memleketteyken 15 gün önce gitmiştim işte tam 14.günümdü ama 1 hafta 10 gün daha yumurtlama gözükmüyo didi bana benimde bu aydan hiç ümidim yoktu açıkçası 20miydi 22.günümdemiydi neydi ilişkiden sonra kasığımda bi batma hissettim acaba yumurtladımmı diye içime küçükde olsa bi umut doğdu ondada 10-2* dakka anca uzanmışımdır kalkmadan önce hissedeydim yatardım bi güzel totoyu havaya dikipte du tahlil sonuçlarıı yaziim ben size bulayımda :1:

merviş..yaa bu bizim aşkmeleği diye bi arkadaş vardı ondan bi haberin varmı görünmüyo uzun zamandır.......

uterus boyutları 51*32 mm olup antevert ve antefleks pozsyondadır.Miyometriyum homojen eko paternindedir.Yer kaplayıcı kitle lezyomu saptanmamıştır.
Endometriyum çift duvar kalınlığı 5.9 (eskiden 7ydi).Kavide içinde mayi saptanmadı.
Bilateral over boyutları sağda 31*22 mm, polikistik solda 30*23 mm polikistik olup parankim eko yapısı tabiidir.Dauglasda sıvı saptanmadı.
böyle işte canımultrason sonucum ayrıca kansızlığımda biraz geçmiş ama yinede kan depolarımı doldurmak için hap verdi sonuçtan pek bi halt anlamadım ama umarım daha iyiye gitmiştir sonuçlarım.

Back
X