• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dimi ama hayret bişi gıcıklarrrrrrrr

valla bende çok şaşırdım iki gündür evdeysen niye girmedin doğru düzgün :20: :1:

sorma tatlım yaa dün evde biras temizlik yaptım kendime bi salata hazırladım keyifle yerken nete gireyim dedim

makinedeki çamasırşarı çıkarırken zorlandım çıkmadı zııkkkım çamasırlar parmağımı incitmişim

şişmeye başladı evde de kimse yoktu ağladım sonra kocam geldi hastaneye gittik sardılar falan sonra biras uyudum:14::14:
gece geldim topike kimsecik yoktu bengicik dışında
talihsiz başım:31::31::31:

moddcum slm tatlım ben görmedim selamını yeni geldim:3:

Son düzenleme:
sorma tatlım yaa dün evde biras temizlik yaptım kendime bi salata hazırladım keyifle yerken nete gireyim dedim

makinedeki çamasırşarı çıkarırken zorlandım çıkmadı zııkkkım çamasırlar parmağımı incitmişim

şişmeye başladı evde de kimse yoktu ağladım sonra kocam geldi hastaneye gittik sardılar falan sonra biras uyudum:14::14:

geçmiş olsun canım bu arada papatyayı keşke hemen çıkartmasaydın belki bir sinirle öyle söyledi bebişten dolayıda kafası rahatlarsa geri gelir bi bakar listede yok daha çok üzülmezmi :31::31:

evet bengicim çok şaşırdım verilen tepkiye

siz başka topiklerde fink atınca bende size kızıyorum ama şaka olarak kızmış gibi yapıyorum.

yoksa tabiiki herkes her topikte gezecek illaki.

mesela bazı hatunlarımız oluyor günlerce gelmiyor , bi bakıyorum başka topikte fink atıyor ama asla gittiği topikte onu tehdit etmiyorum,

gelmezse gelmez diyerek kibarca liste dışı yapıyoruz. kimseyle kavga etmi,iyoruz

bu ne saçmalık yaaaa

hoş geldin kuzum :3: oh ne güzel gitme tabi işe dinlen biras :46: bende anlamadım valla kuzum niye öyle yaptıklarını papoşumuza ama papoştada suç ne dalaşırsınki elalemle bis ona yeteydik silerlerse silsinler kendini üzcek ağlıycak ne vardı sankim :20: moral önemliydi onun için kafaya takmaması lazımdı neysem olan olmuş dilerim en kısa zamanda papoşumuz kendini toplarda döner aramıza :16: bu arada sabaha karşı kırmızılar teşrif ettiler canım 34.günümde geçen ayda 33.günümdeydi o yüzden batımıda ona göre ayarlıycam sen beni 13-14 nisana yaz kuzum batımı tamammı?

hormonların tırmanışa geçtiği dönemdesin uykun geldikçe yat dinlen bebiş doğunca çok ihtiyacın olacak canım

uyumak istemesem bile hemncik gözler kapanıyo yastığa başımı koyduğum an uyuyorum bide kalkınca hiç uyumamışım gibi geliyo. normalde öyle uyusam sersem olurum valla. ama şimdi hepp uyuyasım varrrrr

uyumak istemesem bile hemncik gözler kapanıyo yastığa başımı koyduğum an uyuyorum bide kalkınca hiç uyumamışım gibi geliyo. normalde öyle uyusam sersem olurum valla. ama şimdi hepp uyuyasım varrrrr

uyu canım bende hamileliğin ilk 3 ayında çok uyuyorum insanın elinde olan bişi değilki gözler kapanıveriyor.

uyuyorum :))) ya bu ara çok uykum geliyooo benimmmm uyumasamda yatıyorum öyleee başka topiklerde gezmiyom :)))
burda kimse olmayınca gezersin annem olabilir:1::1::1:

bu senin mesajın altındaki bilgiler doğrumu
geçmiş olsun canım bu arada papatyayı keşke hemen çıkartmasaydın belki bir sinirle öyle söyledi bebişten dolayıda kafası rahatlarsa geri gelir bi bakar listede yok daha çok üzülmezmi :31::31:

canım 1. sayfaya dikkat ettiğin için teşekkür ederim seni saygıyla selamlıyorum:42::42::42: ve öpüyorum:48::48::48: kucaklıyorum:29::29::29:

ne bilim üzüldüm onu listede görünce. kararı çok kesin belli

çünkü ona özelden mesaj atmıştım yanıt bile vermedi. topiğe 1 tane mesaj yazıp anında gitmiş. bende bir daha gelmeyeceğini düşündüm.

ama inşallah değeri yükselir de geri gelir.

merak etme o kendini listede göremeyince kafama patlatır bi tane:57:
alınmaz o bana :9::9::9::9::9::9::9::9:

bu talihsiz başımı sen sadece beni gördüğün içinmi dedin bakem hee? :84::63: ah kzum kıyamam gel öpemde geçsin geçmiş olsun kuzum :70::38: seninde canım pek azmış bu arada kız :1:

hoş geldin kuzum :3: oh ne güzel gitme tabi işe dinlen biras :46: bende anlamadım valla kuzum niye öyle yaptıklarını papoşumuza ama papoştada suç ne dalaşırsınki elalemle bis ona yeteydik silerlerse silsinler kendini üzcek ağlıycak ne vardı sankim :20: moral önemliydi onun için kafaya takmaması lazımdı neysem olan olmuş dilerim en kısa zamanda papoşumuz kendini toplarda döner aramıza :16: bu arada sabaha karşı kırmızılar teşrif ettiler canım 34.günümde geçen ayda 33.günümdeydi o yüzden batımıda ona göre ayarlıycam sen beni 13-14 nisana yaz kuzum batımı tamammı?

aaa neden seninki geç oluyop kuzum 14 nisana yazak barim:31:

tamam canım ne bilim listede göremeyince tuhaf oldum inşallah herşey istediği gibi olur da geri gelir Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah AMİN.. :29:

burda kimse olmayınca gezersin annem olabilir:1::1::1:

bu senin mesajın altındaki bilgiler doğrumu

canım 1. sayfaya dikkat ettiğin için teşekkür ederim seni saygıyla selamlıyorum:42::42::42: ve öpüyorum:48::48::48: kucaklıyorum:29::29::29:

ne bilim üzüldüm onu listede görünce. kararı çok kesin belli

çünkü ona özelden mesaj atmıştım yanıt bile vermedi. topiğe 1 tane mesaj yazıp anında gitmiş. bende bir daha gelmeyeceğini düşündüm.

ama inşallah değeri yükselir de geri gelir.

merak etme o kendini listede göremeyince kafama patlatır bi tane:57:
alınmaz o bana :9::9::9::9::9::9::9::9:

evet bende şaşırmıştım papoşu listede göremeyince hemen niye sildin kız listeden bizi özleyde geliydi belkiim :26::5:

selam kızlar nasılsınız...annemde oldugum icin fazla giremiyorum başakcım yanlış anlama olurmu:34:

bu talihsiz başımı sen sadece beni gördüğün içinmi dedin bakem hee? :84::63: ah kzum kıyamam gel öpemde geçsin geçmiş olsun kuzum :70::38: seninde canım pek azmış bu arada kız :1:

hayır kız cadaloz sadece seni gördüğüm için değil:9::9::9::9:alemsin haaaaaaa

hastaydım zati bide parmakım ın canı yandı o yüzdedn dedim:25::25:

canım çok kıymetli benim:14::14:

zaten eşim işten koştur koştur geldi baktı parmağıma minnacık bi şiş biraz kızarıklık adam şaşırdı:30::30::30::30: bunun için mi geldim ben diye:9::9::9:

napiyim korktum:31::31::31:

evet bende şaşırmıştım papoşu listede göremeyince hemen niye sildin kız listeden bizi özleyde geliydi belkiim :26::5:

inşallah gelir kuzum yaaaaa çok kararlı olduğunu hissettim o yüzden sildim ama o alınmaz merak etmee sever beni hemde çokkkk

biliyosun kafamıza patlatmayı çok sever o:9: ama eminim beebişi tutunca gelecek

BENİM KOCİŞ GELİYORMUŞ SOFRAYI HAZIRLAYAYIM . barbunya ve pirinç pilavı yaptım bide ezogelin çorba buyurun birlikte yiyelim :56:

inşallah gelir kuzum yaaaaa çok kararlı olduğunu hissettim o yüzden sildim ama o alınmaz merak etmee sever beni hemde çokkkk

biliyosun kafamıza patlatmayı çok sever o:9: ama eminim beebişi tutunca gelecek

inşallah dua ediyorum tutunsun bebişi:emir_bebek::nazar:

Back
X