• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazemircim fotona baktım yeğenin çok tatlıymış cnm allah bağışlasın sen kaç yaşındasın ya? küçük gösteriyosun:34:

sanada mrb cnm afiyet olsun :56:

sağol canım gel beraber olsun

iyiyim cnm hayat güzel gidiyo yaşamaya değer kıs senin bütün günün gidiyo o zaman ben sabah 7 de bi kalkıyom o kalkış sonra gece yatış 12-1 falan :32:

gidiyo zaten ama geç yatıncada kalkmak çok zor oluyo en erkenimiz 2 ...2:30 öyle oluncada 10:30 11 de kalkmak zor oluyo eşimde yat boşver ben kalkıp giderim diyo sonrada bütün gün sersem sersem geziyom

sağol canım gel beraber olsun

gidiyo zaten ama geç yatıncada kalkmak çok zor oluyo en erkenimiz 2 ...2:30 öyle oluncada 10:30 11 de kalkmak zor oluyo eşimde yat boşver ben kalkıp giderim diyo sonrada bütün gün sersem sersem geziyom

teşekkür ederim cnm şimdi kardeşim gelecek bende mantı yaptım onu bekliyorum acıktım gelince yicez sen gel beraber yiyelim:56:.Anladım cnm öyleyse boşver yat gitsin:51:

nazemircim fotona baktım yeğenin çok tatlıymış cnm allah bağışlasın sen kaç yaşındasın ya? küçük gösteriyosun:34:

amin inşallah bizede verir RABBİM öyle tatlı bi çocuk ... 37 ye az kaldı canım evet yaşımı göstermediğimi söylerler

teşekkür ederim cnm şimdi kardeşim gelecek bende mantı yaptım onu bekliyorum acıktım gelince yicez sen gel beraber yiyelim:56:.Anladım cnm öyleyse boşver yat gitsin:51:

ah ne güzel olurdu ne zamandır mantı yememiştim
siz öğle yemeği yiyeceksiniz ben seni kahvaltıya çağırıyom
neyse ben kaçayım çayımı demledim sonra görüşürüz

slm kızlar.
morallerim altüst oldu :(
doktor bana yumurtalarımın çatlamadıgını sööyledi :( eşimden de spermiogram istedi onun sonucuyla bir daha gel tedavıye başlayalım dedi...

canım tedaviyle düzelmiyecek bişey değilki yumurta takibiyle ve çatlatma iğnesiyle çözülür okadar üzülecek bişey değil inşallah eşinde de sorun yoksa tedaviyle sonuç alırsın

walla bildiğim kadarıyla aynı kişiler başka hamiş yok heralde bendede aynı daha bişi yok :50:9 aydır olmuyo bakalım ne zaman:53:bekliyorum

canımm bendede durumlar aynıı 13 ay olduu bu ayy beklemeye devamm ..

ay bende bu regl sendromu olmuyo yaa sizde nasıl oluyo.

vaniliaa kuzum selammmmm:42::42::42:

beklenmeyen bi regl olduğu içinn sinir kat sayımı arttırıyoo :19:

bırakcam işi annem napiyim bulunmaz iş diil ya parttime bi iş

ankarada netim olcak bol bol girerim artıkın ev hanımı olurum belkim:12:

ohh valla en güzelii başakcım stresten uzakta durmuş olursun böylecee evde :23:

sevgili böcüklerim ben biras çıkıyorum

ilaçlar midemi bulandırıyo biras yatıyım kusura bakmayın

sara:38:

hurr:48:

ksel (facebook a dalmış):29:

myhoşş:13:

öptümmmm

geçmişş olsun bebemm dikkat et kendine:29:

ayyyy senin saçını başını yolmak vardı yaaaaaa

kız bazen bana geliyolar birilerine sarmak istiyorum da dişime göre birini bulamıyorum

sen dişime göre duruyon:27:

abboovv tam zamanında yetişmişimm :27:

canımm bendede durumlar aynıı 13 ay olduu bu ayy beklemeye devamm ..

beklenmeyen bi regl olduğu içinn sinir kat sayımı arttırıyoo :19:

ohh valla en güzelii başakcım stresten uzakta durmuş olursun böylecee evde :23:

geçmişş olsun bebemm dikkat et kendine:29:

abboovv tam zamanında yetişmişimm :27:

merhaba canım nasılsın görmemişim seni

:))) SESSSSSSSSSSSSSSSSSSS canım günaydın öyle faceye dalmışım canımmm. ben beklemedeyim 13.45 te randevu var sabırsızlanıyorum.

hadi bakalım git gör bebişini bak kocaman olmuştur şimdi:nazar::nazar::nazar::nazar: bende haftaya cuma gidecem bakalım
gelince hemen haber ver bebişin nekadar olmuş :34:

Back
X