• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

senden de Allah razı olsun vanilyacım nasılsın

iyiyimm hamdd olsun canımcım ya bende şuan regl im bakalım bu ay sıkı tutucam bu ekşın işini :23: şu ovülasyon testini denemeyi düşünüyorum şaka maka 13 ay olmuş saracım ya bakalım daha ne kadar bekleticek bizi bu mercimekk :23:
sende ne var ne yokk :26:

temızlıgımı yaptım deldımm:16::16::16::16:

hava cook gusel yaaaaaaaaaaa

kocıs olsaydı dısarı cıkardık:4::4::4::4:

iyiyimm hamdd olsun canımcım ya bende şuan regl im bakalım bu ay sıkı tutucam bu ekşın işini :23: şu ovülasyon testini denemeyi düşünüyorum şaka maka 13 ay olmuş saracım ya bakalım daha ne kadar bekleticek bizi bu mercimekk :23:
sende ne var ne yokk :26:

iyi olmana sevindim canım inşallah bu ay gelir meleğin bende bu ay gecikince umutlanmıştım ama olmadı kısmet inşallah bu ay gelir güzel kızım Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine inşallah çok bekletmez bizi gayrı her geçen gün dayanacak gücümün azaldığını hissediyorum ama yinede bundada bi hayır var deyip teselli oluyorum işte.

ovulasyon testini kullan ben kullanmıştım yumurtalama zamanını yakalamıştım ama kısmet değilmişki olmadı.

iyi olmana sevindim canım inşallah bu ay gelir meleğin bende bu ay gecikince umutlanmıştım ama olmadı kısmet inşallah bu ay gelir güzel kızım Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine inşallah çok bekletmez bizi gayrı her geçen gün dayanacak gücümün azaldığını hissediyorum ama yinede bundada bi hayır var deyip teselli oluyorum işte.

ovulasyon testini kullan ben kullanmıştım yumurtalama zamanını yakalamıştım ama kısmet değilmişki olmadı.

canım bi umut işte her yolu deniyoruz bitek bunu denemedim ben onun dışında şuanda bitki çayına başladım 15 gün oldu biraz olsun rahatlatıyo gerginliğimi alıyorr sakınn pess etmiyoruz ve olumsuz düşünmüyoruz biliyosunki en büyük etkenimiz stres şuanda:26: olmuyorsa belkide olmaması gerekiyodur şuanda bizim için hayırlı olanı böyledir sabredip dua etmekten başka yapılıcak bişe yok bu ay bolboll ekşın yapmayı düşünüyorum çok çalışıcammm çooookk:17:

burda aksam yagmıstı sımdı guneslıı ohh mıs gıbı hava dısarı cıkm ak ıstyrmm:27::27::27::27:

bı yerde kar bı yerde guness acep maya takvımı cıkacakmı kıyamet kopcakmı:30::30::25::25::25::25::44::44:

belinaycım sen nerde yaşıosunnn?22 aralık 2012 yi bekleyip görecez kuzucum maya takvimine göre öle bişi olcakmı olmucakmı?

kızlarrrrrrrrrrrr buradada karr yağıyorrrrrrrrrrrr :2: getiremedik baharıı yahuuu:12:

kar yagmasını cok ıstyodumm yagsada oynasak dıye sımdı gitmek bılmyooo:120::120::120::120::120:

ben ılk defa bı kıs bole kar gordumm:26::26::26::26:

yaz gelmeyecekmı acaba:18::18::18::18:

belinaycım sen nerde yaşıosunnn?22 aralık 2012 yi bekleyip görecez kuzucum maya takvimine göre öle bişi olcakmı olmucakmı?

ankara canımm

ya kıyamet almtlerı var böle bişi olsaa onlar ortaya cıkardıı:18::18::18::18::18:

ben anne olmak ıstyorum ama dahaaaa bebgım buyusun evlensın toruun falan gor:yım ole oleyım:17::18::18::1::1::1::1:

ankara canımm

ya kıyamet almtlerı var böle bişi olsaa onlar ortaya cıkardıı:18::18::18::18::18:

ben anne olmak ıstyorum ama dahaaaa bebgım buyusun evlensın toruun falan gor:yım ole oleyım:17::18::18::1::1::1::1:

yok yok olmaz zaten öle bişi bence..daha bebelerimizi görcezzz kısss dediğin gibi;)

Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.
:16::16::16::16::16:
Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.:16::16::16::16::16::16:

Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.

Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim..:16::16::16::16::16::16::16::16:

sara abla sana ve tum kız cocugu isteyenlere gelsınnn:21::21::21::21::21::21::21::21:

Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.
Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...

Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.

Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim..:16::16::16::16::16::16::16::16:

sara abla sana ve tum kız cocugu isteyenlere gelsınnn:21::21::21::21::21::21::21::21:

ay çok güzelmiş yaaaaaaaaaa ben hep kızım olcak gibi hissediyorum...bugün bebek hayırlamaya gidicez eşimle...dün bebeğe bişe alalım die mağazaya girdik ilk defa eşimle bişeler baktık.o kadar cici kız cocugu kıyafetleri vardıki eşime dedimki bizim kızımız olacak...çok garip oldum yaaa...gidicem bugün bakalım nasıl hissedicem kendimi bebişi görünce...oğlusum olsaydı 2,5 aylık olcaktı şimdi...:(Rabbim isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin...:nazar:

Canım bende çalışan bir bayanım.26 yaşındayım.İnşallah allah ım cümlemizin gönlüne göre verir.

Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...

:16::16::16::16::16::16::16::16:

BU DA BİZİM LİSTEMİZ

ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...

BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...***

MOOD: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***

BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***

YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı, süt buharından sonra hamile kaldı...:49:***

NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik yaşadı, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...***

YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***

KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi... :49:***

SARA_28: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.***

PINARGRKN:
23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyordu, süt buharından sonra hamile kaldı... :49:

PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...***

SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***

DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...***

HATİCEEE:
23 yaşında, 6 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında ve 2012 ocakta bir düşük olayı var, yumurtluyamıyor...

MYHOS: 25 yaşında, 14 aylık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...***

HURR: 32 yaşında, 12 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bırakalı 6 ay olmasına rağmen tık yok, nedeni belirsiz...***

NİKOLAY:
26 yaşında, 2011 temmuzda evlendi, iş hatunu, şimdilik 3 aylık hamile. :49:***

BENGİSU: 24 yaşında, haziran 2011 de evlendi, henüz taze gelin ve ev hatunu, eşiyle 8 ayda hızla evlendiler, evlendiğinden beri çalışmalar yapıyorlar ama tık yok, pkolu...***

KSEL: 32 yaşında, 3,5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 mayıs tan bu yana çalışmalar yapıyor, yumurutlayabiliyor fakat yollar engelli süpermenlerin sayısı ve hızı yetersizdi, topiğimiz ona uğurlu gelmiş olmalı ki katılır katılmaz doğal yolla gebe kaldı ...:49:***

DUMAN85:
26 yaşında, resmi olarak 1.5 yıllık aktif olarakta 1 yıllık evli, iş hatunu, 1 yılda 3 kez düşük yaptı, kan pıhtılaşması sorunu ile uğraşıyor ve 3-5 yıl içerisinde menopoz tehlikesi var...***

HACER_31: 32 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, bir dü
şük olayı var, ocak 2012 de myomdan ameliyat oldu, çalışmalara son hız devam ediyor...

SEWİNNCC: 32 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 5 yaşında bir oğlu var, ikisi 10 haftalık biri 14 haftalık 3 tane düşük olayı yaşadı...

REGEN: 24 yaşında, ... yıllık evli, kreşte çalışıyor, 1 tane düşük olayı var, sağlık sorunu yok...

MERVE02: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 tane düşük olayı var, gen bozukluğu tespit edildi...

MEHMETDERYA: ... yaşında, 2.5 yıllık evli, 1.5 yıldır bebiş çalışmaları sürüyor, 10 ay öncebir düşük yaşadı...

BUYURUN BAT LİSTEMİZ:40::40::40::40::40:

ERENAYEFE:27 ŞUBAT/ EROŞTAN HABER YOK AMA KESİN REGL OLMŞTUR

BENGİSU: 08 MART/ 12 MART

BASAKSS: 24 MART

NAZEMİR:27 MART

BELİNAYSU:02 NİSAN

BENGİSU: 13-14 NİSAN

BİR "LİSTE DIŞI OLAYI" DUYURUSUDUR...

Listemizde mevcut bulunan PAPATYAC adlı hatunumuzun
kendi isteği üzerine üzülerek

liste dışı edilmiştir....

Sıradan bir t.k.b duyurusudur...

Daimi müdavimlere saygılar...:42::42:

T.K.B

ayy canım yaa çok güzeel valla açar açmaz okuyunca hemen faceimde paylaşıverdim bayıldım vallaa :46::16: teşekkürler canım bu rarada merhaba hanımlar kselimizden haber varmı bu arada? :1:

Back
X