• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

üzülme canım inşallah ummadığın bir anda gelir bebişin
ama filmide çektir anestezi ile de çekiyorlar korkuyorsan eğer
çok bekletmez gelir inşallah bebişin.

yok anestezili yaptırmam sanırım..ya boşu boşına çekileceğim için açıkçası eriniyor ve korkuyorum..
bilsemki o filmden sonra hamile kalacağım koşarak gider çektiririm filmi..

ama kendime zarar verdireceğim diye korkuyorum,faydadan çok zarar verecek..boşu boşuna organlrıma kimyasal sıvılar gelecek..

enfeksiyon riskide var..tüplerim kapallı olsa nebileyim enazından bişekilde kan testi yada adet düzeniyle kendini belli etmezmiydi..
:44::44:

yok anestezili yaptırmam sanırım..ya boşu boşına çekileceğim için açıkçası eriniyor ve korkuyorum..
bilsemki o filmden sonra hamile kalacağım koşarak gider çektiririm filmi..

ama kendime zarar verdireceğim diye korkuyorum,faydadan çok zarar verecek..boşu boşuna organlrıma kimyasal sıvılar gelecek..

enfeksiyon riskide var..tüplerim kapallı olsa nebileyim enazından bişekilde kan testi yada adet düzeniyle kendini belli etmezmiydi..
:44::44:

öylede o filmi çektiripte o ay hamile kalanlar var canım bizzat bu sitede sohbet ettiğim kişiler var
üstelik film sonuçları temiz çıkıyor yinede o ay hamile kalıyorlar Allahın işi işte
erinme bence yaptır kafanda rahat eder.

öylede o filmi çektiripte o ay hamile kalanlar var canım bizzat bu sitede sohbet ettiğim kişiler var
üstelik film sonuçları temiz çıkıyor yinede o ay hamile kalıyorlar Allahın işi işte
erinme bence yaptır kafanda rahat eder.

peki arkadaşlarının başka sorunları varmıydı?

iyidir moodummm yumurtlama günlerinde iyiyiz işte ,diğer günler küsüs:51:

yakında sipermen bankasına gidicem yumutlama günlerindede barışmak zorunda kalmayacam:60:

şurdan bana 250gr irilerinden siperm verirmisiniz?

tabi ,isterseniz zenci de verebiliriz,onlarda kampanya var,1alana 1bedava :60: :60: :60:
iyi ondan alayım şansım daha çok olur :60:
sen nasılsın canım:16:

alemsin tatlım yaa :9::9::9:
tam barışmadınız mı daha cnm yaa gülüm inşallah bebişin gelirde tüm sorunlar kalkar ortadannn
bende yumurtlama dönemindeyim bugün takibin son günüydü gitmedim en son 19mm idi ..hatta sol tarafta da türemişti ama daha küçüktü kısmet artıkın bakalım ...
ama hiçççç umudum yok eskisi gibi değilim zaten olmucak yine diyip geçiyorum işte :5:

eline sağlık sewincimmm :56:süper olmuşşş ...bizde birazdan kayınwalideye yemeğe gidicezzz pufffff:ssz::ssz::2:

kselcimmmm maşallahhhh mercimennn büyümüşşş kızın olcak senin kızınnnn içime doğdu resmine bakınca anladım ben:16:yerim senin o kızınıııııı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kaynanacığında güzel yemekler hazırlamıştır sana
benimki bizi yemeğe çağırır yemeği bana yaptırır :41::41::47:

:nazar:maşallah modum inşallah yumurtacıkların bebelerle dolar:)

bide ikiz oluyorlarmış:)kendini sıkma sakın tatlım..çok güzel bi dönemdesin...mutlu mutlu çalışın:1:

ben elimden geleni yapıyorum düzeltmek adına ama beyfendi acayip kinci olduğu için habire ısıtıp ısıtıp açıyor konuları
bbilmiyorum kızlar..yüzüme nefretle bakıyor sanki..

alemsin tatlım yaa :9::9::9:
tam barışmadınız mı daha cnm yaa gülüm inşallah bebişin gelirde tüm sorunlar kalkar ortadannn
bende yumurtlama dönemindeyim bugün takibin son günüydü gitmedim en son 19mm idi ..hatta sol tarafta da türemişti ama daha küçüktü kısmet artıkın bakalım ...
ama hiçççç umudum yok eskisi gibi değilim zaten olmucak yine diyip geçiyorum işte :5:

eline sağlık sewincimmm :56:süper olmuşşş ...bizde birazdan kayınwalideye yemeğe gidicezzz pufffff:ssz::ssz::2:

kselcimmmm maşallahhhh mercimennn büyümüşşş kızın olcak senin kızınnnn içime doğdu resmine bakınca anladım ben:16:yerim senin o kızınıııııı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yok canım filmi çektirdim hiç bir şey çıkmadı demişti
aynı ay bir duyduk hamiş :49:
hepimiz çok sevinmiştik

yok şeyi sordum ben arkadaşlrının kan tahlilleri adet düzenleri falan normalmiydi?

bide ikiz oluyorlarmış:)kendini sıkma sakın tatlım..çok güzel bi dönemdesin...mutlu mutlu çalışın:1:

ben elimden geleni yapıyorum düzeltmek adına ama beyfendi acayip kinci olduğu için habire ısıtıp ısıtıp açıyor konuları

yok şeyi sordum ben arkadaşlrının kan tahlilleri adet düzenleri falan normalmiydi?

evet canım oda diyordu bir film kaldı çekilmediğim diyordu
belki tesadüf yada Allahım öyle layık gördü
hemen üstüne hamile kaldı

evet canım oda diyordu bir film kaldı çekilmediğim diyordu
belki tesadüf yada Allahım öyle layık gördü
hemen üstüne hamile kaldı

tamam kız çektiricem hee..farz oldu artıkın:)

bakalım önümüzdeki aya boşanmazsak çektiririm..yada çektiriyim noolur nooolmaz belki 2.evliliği hemen yaparım,elimde bulunsun :60:

kızlar kafayı yedim bebekle yemin ediyorum :60: :60: :60:

tamam kız çektiricem hee..farz oldu artıkın:)

bakalım önümüzdeki aya boşanmazsak çektiririm..yada çektiriyim noolur nooolmaz belki 2.evliliği hemen yaparım,elimde bulunsun :60:

kızlar kafayı yedim bebekle yemin ediyorum :60: :60: :60:

:1::1: allah seni varya
kız sen çektir nasıl olsa gerek olur :1::1:

kaynanacığında güzel yemekler hazırlamıştır sana
benimki bizi yemeğe çağırır yemeği bana yaptırır :41::41::47:
cnm benimkide bana söleyemiyor ama kocişi şişiriyo sanırım ...çünkü kociş başladı gyemek yaparsın orda erken gidelim demeye ...:47::47::47:pek kıskançtır benimkiside :41:sinsi şey nolucakk:47::47::47::47::47::47:

tşk ederim gülümmmm sen de takma su akar yolunu bulur boşwer napalım bu inatları olmasa bi sorun çıkmaz aramızda zaten biz bu kadar inat edemiyoz ama ....

gülüm çıkmam lazım geldi kociş beni almaya konuşurduk bolboll özlemişim yahuuu akşama burda olursun ok bebek öptüm hepiniziiii

:1::1: allah seni varya
kız sen çektir nasıl olsa gerek olur :1::1:

boşasın beni,önüme çıkan ilk adamla evlenirim bak bukadannnn açık söylüyorum..

öyle sözmüş nişanmış düğünmüş uğraşamam basarım nikahı sonrada başlarım çalışmalara..

napııyım ben kocayı evi..iiçinde agu mugu demeyen bebeğim olmassaa...:emir_bebek:

Son düzenleme:
cnm benimkide bana söleyemiyor ama kocişi şişiriyo sanırım ...çünkü kociş başladı gyemek yaparsın orda erken gidelim demeye ...:47::47::47:pek kıskançtır benimkiside :41:sinsi şey nolucakk:47::47::47::47::47::47:

tşk ederim gülümmmm sen de takma su akar yolunu bulur boşwer napalım bu inatları olmasa bi sorun çıkmaz aramızda zaten biz bu kadar inat edemiyoz ama ....

gülüm çıkmam lazım geldi kociş beni almaya konuşurduk bolboll özlemişim yahuuu akşama burda olursun ok bebek öptüm hepiniziiii

güle güle canımm:)kendine iyi bak:)güzel haberilerini bekliyoruz ona göree:1::49::16:

boşasın beni,önüme çıkan ilk adamla evlenirim bak bukadannnn açık söylüyorum..

öyle sözmüş nişanmış düğünmüş uğraşamam basarım nikahı sonrada başlarım çalışmalara..

napııyım ben kocayı..iiçinde agu mugu demeyen bebeğim olmassaa...:emir_bebek:

:62: boşa anasını satayım çekmeyin kimsenin kahrını
bi bakarsın yeni kocanın süpermenleri daha hızlı koşuyordur :23::23::23:
hemen hamiş kalırsın :21:

sen adanalısın sanırım bir listede görmüştüm bizde
adanalıyıkkk:1:

anaaam kaçmış hemen

Son düzenleme:
sen adanalısın sanırım bir listede görmüştüm bizde
adanalıyıkkk:1:

anaaam kaçmış hemen

adanalılar böyledir işte kaçarlar hemencik:1:

valla benimde aklıma gelmiyor değil..benimkini çalışmalara çağırana kadar göbeğim çatlıyor zaten..

önemli olan ben çalışmalara çağırmadan..hazırım karıcımm diyen birini bulabilmekmiş..ahhh kafama tüküriyim nerden bilirdim:60:

yeni koca adayım olursa kendisinden 1adet spermiyogram-krugel testi istersem çok ayıp etmiş olurmuyum=?
:60: :60: :60:

yaww ciddiyim hee...:37:

adanalılar böyledir işte kaçarlar hemencik:1:

valla benimde aklıma gelmiyor değil..benimkini çalışmalara çağırana kadar göbeğim çatlıyor zaten..

önemli olan ben çalışmalara çağırmadan..hazırım karıcımm diyen birini bulabilmekmiş..ahhh kafama tüküriyim nerden bilirdim:60:

:1::1::1: kız ne çağırıyon bırak o seni çağırsın :20:
isteyerek yapmazsan öle görev gibi yaparsan zati olmaz istersen zevkle yaparsan
koşarmış zati süpermenler :23::23:

Back
X