• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen mi ona yaparsan o mu sana gerisi önemli ddiill:9::9::9:sen niye çalşmıyon

Yok bacım ne çalışacam amaaannn hiç benlik değil valla
Ohh evde oturmak gibisi yok
Ne bilem eşim izin vermez zaten ihtiyacımız olsa çalışırım elbet ama
Nişanlandığım zaman çalışıyordum bunlar zorla çıkardılar beni işten
Devlet hastanesinde sözleşmeli personeldim yoksa
Böylesi iyi ama canım

niye öyle yan yan bakıyon anzo seninki 1de gelince siz çalşıyomusunuz

çalışıyoruz tabi üstelik öğlene doğru gidiyor işe 13 saat çalışıyor ama yinede haftada en az iki kez halvet olur tabi yumurtlama zamanı haftada 3e 4 de çıkabiliyor :17:

nasıl yaauv niye almadın leeeyn ben nişanlıyken tonla kombinezon dantelli gecelikler takımlar vs hep alıp biriktirdiydim bol boy giyiyiom kullanımada açıldım ya giyerim gene çeşit çeşit :60:

ben nişanlanmadımki :43::43::43:kaçarak evlendim
zaten doğru dürüst bişey yoktu öyle şeylere para verecek durumda değildik ama herşeye rağmen yokluğa rağmen mutluyduk:16:

başakcmmm gözün aydınnn gülümmmm çok sewindim ewdesin bundan sonraaa :3:
bak gör döndüğünde çekirdek ailenle mutlu huzurlu yaşıcaksın bundan sonraa cnmmm bence hemen bi bebiş gelir bence sana inşallahhhh:16:

nazocumm nasılsın cnm görüşemiyoruz ya eskisi gibi özledim seniiiiii :16:

belinay
bengi
merwee
nasılsınız bakemmm :3:
kızlar bune gece gece negüzel şeyler tariflerini weriyorsunuz yaa walla açlıktan ölecem şuan mutfağa girmemek için kendimi zor tutuyorum bide bu tarifleri okuyunca kalkıp yapasım geldiii :31::31::31:

Yok bacım ne çalışacam amaaannn hiç benlik değil valla
Ohh evde oturmak gibisi yok
Ne bilem eşim izin vermez zaten ihtiyacımız olsa çalışırım elbet ama
Nişanlandığım zaman çalışıyordum bunlar zorla çıkardılar beni işten
Devlet hastanesinde sözleşmeli personeldim yoksa
Böylesi iyi ama canım

çalşmak sana göre değildi de neden devlette çalışıyodun annem be.

çalşmak bana göre de değildi ben evlenmeden önce hiç çalşmadım yan gelip yuvarlanan biriydim evde

ama kaynanayla evde duracağıma dışarı çıkıyım didim

zaten doğru dürüst bişey yoktu öyle şeylere para verecek durumda değildik ama herşeye rağmen yokluğa rağmen mutluyduk:16:

kız ne gusel nısanlılık sıtresı cekmemsısın hergun kavga ıkı aıle arsında kalmasın :60:
pekı elıblık gıydınmı:31::31:

modd hos geldın cnm:3:

Yok bacım ya işin sırrı yatakta değil yani benim kocama öyle en azından
Bazıları öyle diyo ya yatakta işin sırrı diye
Öyle çok dikkatli bi erkek değil zaten aman olmasında
Amaann olmazmı kızz çekmecee bide bazanın altında hepsi küflenmeyi bekliyor:1:

iyi halt ediyoo insan giyer aradaa benimkide öyle pek fark etmez ama ben genede değüşük değüşük giyerim :1:

bizde nerdeyse gunde 2 defa yapcazz :60: :60:
kocıse dıyrm bebk olsun ayda bı:1::1::1::1:

adamı zaten bi sabah 1 saat bi akşam 1 saat görüyom günde iki kez nerden bulacamda yapacam okadar yorgun olduğu halde yinede elinden geleni yapıyo zaten doktor bize demişti haftada 3 kez halvet hamile kalmak için yeterliymiş hem ben artık bebek için halvet istemiyom zevkine olacaksa olsun :23:
sen yinede iyi hergün halvet edebiliyon ben vajiyi yendiğimde uzun bi süre hergün bile yapamazdım canım acırdı en az gün aşırı

çalşmak sana göre değildi de neden devlette çalışıyodun annem be.

çalşmak bana göre de değildi ben evlenmeden önce hiç çalşmadım yan gelip yuvarlanan biriydim evde

ama kaynanayla evde duracağıma dışarı çıkıyım didim

Evlendikten sonra çalışmaktan bahsediyorum canım
Çünkü yetiştiremem hem ev hem iş
Beceremem herhalde Öbüründe ben eve geliyodum yatıyodum
Annem vardı öyle işte.

bak gör döndüğünde çekirdek ailenle mutlu huzurlu yaşıcaksın bundan sonraa cnmmm bence hemen bi bebiş gelir bence sana inşallahhhh:16:

belinay
bengi
merwee
kızlar bune gece gece negüzel şeyler tariflerini weriyorsunuz yaa walla açlıktan ölecem şuan mutfağa girmemek için kendimi zor tutuyorum bide bu tarifleri okuyunca kalkıp yapasım geldiii :31::31::31:

hoşgeldin canım nasıl geçti mevlüt kalmadımı gündüzden bişeyler yesene

adamı zaten bi sabah 1 saat bi akşam 1 saat görüyom günde iki kez nerden bulacamda yapacam okadar yorgun olduğu halde yinede elinden geleni yapıyo zaten doktor bize demişti haftada 3 kez halvet hamile kalmak için yeterliymiş hem ben artık bebek için halvet istemiyom zevkine olacaksa olsun :23:
sen yinede iyi hergün halvet edebiliyon ben vajiyi yendiğimde uzun bi süre hergün bile yapamazdım canım acırdı en az gün aşırı

vajıyı yenelı 6 ay oldu annem ben dok cıktım ılk gun anlamdım nasıl oldu hıc acımadı oyuzden cok aı cekmedım ılk ay tek gun asırı yapıyoz bızde bazen hergun oluyo:17::17::17::17:

kız ne gusel nısanlılık sıtresı cekmemsısın hergun kavga ıkı aıle arsında kalmasın :60:
pekı elıblık gıydınmı:31::31:

modd hos geldın cnm:3:

öylede herşeyi kendimiz yapmaya çalıştık keşke çekseydik de yaşasaydık nişanlılık dönemi hem eşim ailesine laf söyletmezdiki zaten bi anneciği vardı felçliydi oda diğerleride ağızlarını açamazdılar
gelinlik giydim düğünümde oldu ama sanki bir yabancının düğününe gitmişim gibi herkes çok yabancıydı ailemden doğru dürüst kimse yoktu arkadaşlarım yoktu kimsesiz gibi evlendim:14:

yazdım yaa tatlı guel hafıf bı kuranıye hamuruna seker atılmıyo cevız sadecee:31::31::31::31:
benim tarçınlı un kurabiyeme benziyo kız bende öyle yapıyom üstüne ben tek pudra şekeriyle tarçın döküyom ben kakaoyu denemedim hiç :1:
kız üzülme sende şimcik alıp giyersiin hazır bebişde yapmaya çalışıyponuz ooh iyi olur şöööyle dantelli gecelikler al kendine :1::34:

belinay
bengi
merwee

hoş geldin canım naassııın yaz kız tariflerimi kaydet bidaa bulaman kapanın elinde kalıyo valla tariflerim :60: biissürü tarif verdim canım 3-5 sayfa geride bulabilirsin hepücüğünü :34:

vajıyı yenelı 6 ay oldu annem ben dok cıktım ılk gun anlamdım nasıl oldu hıc acımadı oyuzden cok aı cekmedım ılk ay tek gun asırı yapıyoz bızde bazen hergun oluyo:17::17::17::17:

benim daha uzun sürdü alışmam acının geçmesi ve benim çok canım yanmıştı 3 gün oturamadım wc ye gittikçe bile yanma oluyordu

öylede herşeyi kendimiz yapmaya çalıştık keşke çekseydik de yaşasaydık nişanlılık dönemi hem eşim ailesine laf söyletmezdiki zaten bi anneciği vardı felçliydi oda diğerleride ağızlarını açamazdılar
gelinlik giydim düğünümde oldu ama sanki bir yabancının düğününe gitmişim gibi herkes çok yabancıydı ailemden doğru dürüst kimse yoktu arkadaşlarım yoktu kimsesiz gibi evlendim:14:

:14::14::14::14::14::14: peki neden kactın canım kac yasındaydınn offf ıcınde hersey kalmısıtrrr:43::43::43::43::43::43:

belinay
bengi
merwee

sağol cnm yaaaaaaaaaaa görcez bakalım hayırlısı diyorummmm zaten stresten doğuramıyom ben bi çıksam burdan sizden önce doğururum evellallahhhhhhhhhh

:9:

çalışıyoruz tabi üstelik öğlene doğru gidiyor işe 13 saat çalışıyor ama yinede haftada en az iki kez halvet olur tabi yumurtlama zamanı haftada 3e 4 de çıkabiliyor :17:

siz daha gençsiniz annem maaşllahhhh:8::8::8::8::8:

kız kocişin ozamanın acısını çıkarıyodur biz bile ne zaman görsek birbirimizi bi 2-3 kere halvet yapoos bazen :17: e ama ben kocişi hergün diil 2günde bi görüyom onun acısını çıkarıyos :60:

ah kuzum yaa kıyamam şimdi mutlusunuz ya önemli olan o :34: e söyle kocişe nikah düğün falan tazeleyin sizde hani oluyo ya öyle ilginç olur haa :1:

Back
X