• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

BOK BÖCEĞİ :)

Adamın biri bir gün bahçesinde otururken boktan top yapan bir bok böceğini görmüş, böcek pisliği ayakları ile yuvarlayarak giderken içinden şöyle geçirmiş

"Ey Allahım her şeyi çok güzel çok hoş yaratmışsın da, şu böceği sırf pislikle uğraşsın diye mi yarattın

Aradan bir kaç ay geçmiş adam umarsız bir hastalığa yakalanmış. Derdine kimseler çare bulamamış

En sonunda bilge bir doktor ''Bak demiş bazen bahçelerde gezen bir böcek olur ayakları ile pislik yuvarlar işte o yuvarladığı pisliklerden 40 gün boyunca aralıksız yiyeceksin" demiş

Adam köfteyi çakmış ve 40 gün boyunca o pislikleri yemiş ve iyileşmiş. Aradan yıllar geçmiş aynı adam gemiye binmiş ve denizin ortasında çok büyük fırtınaya yakalanmışlar.

Herkes bağırıp, çağırıp, ağlaşırken bu adam bacak bacak üstüne atıp sakince çayını yudumluyomuş. İçlerinden birileri dayanamamış sormuş. "Biz yana yakıla dua edip bağırıp çağırıyoruz sendeki bu ne rahatlık be adam ."

Adam şöyle cevap vermiş '' KURBAN OLDUĞUMUN BİR KERE İŞİNE KARIŞTIM BANA KIRK GÜN BOK YEDİRDİ, İSTER YÜZDÜRÜR, İSTER BATIRIR BEN KARIŞMAM KARDEŞİM.

facde gördüm paylasayım dedımm:1::1::1::1:

çok güzel :9::9::9::9::9:

hadi yaa Allah'ım inşallahhhhhh yaa çıktığım ay kalsammm offfffffffffff

inş czanım yaa yenı ev yenı bebk derlerr stresten oluyodurr sakın kalsanız bıı sahsen ben kayın baba kaynann yannda otrsam onlar duycak anlayacak dıye kendımı ole bı kasrmm kıı tabı :30::30::30::30::30:

inş czanım yaa yenı ev yenı bebk derlerr stresten oluyodurr sakın kalsanız bıı sahsen ben kayın baba kaynann yannda otrsam onlar duycak anlayacak dıye kendımı ole bı kasrmm kıı tabı :30::30::30::30::30:

aynen cnm o yüzden kocamıda ankaraya götürmek istiyorm en azından bi gün kalsa da halletsek sonra geri dönse rahat rahat ohhhhhhh

annemlerin yanında sinir stres kalmıyor bence kesin doğururumm

aynen cnm o yüzden kocamıda ankaraya götürmek istiyorm en azından bi gün kalsa da halletsek sonra geri dönse rahat rahat ohhhhhhh

annemlerin yanında sinir stres kalmıyor bence kesin doğururumm

kocann iznı yokmu oda gelsınn hem burda yanlız kalırsınız ıkna edersın sen buraya gelınce kaynan aklına gırıp kocann aayrı eve cıkma fıkrını degıstrse:44::44::44::44:

Açılıın ben geldiim :4: selamın aleyküüüm :3: nasılsınız bakem? ben yokken neler kaynattınız tarif felan oldumu yoksam bensiz :20:

MERVE02: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, ev hatunu, 2 tane düşük olayı var, gen bozukluğu tespit edildi...

sorayım da öyle gideyim merve listeye eklenmişisn hoşgeldin :) gen bozukluğunu merak ettim nsl bi sorun? bizede gen testi yapıldı ama henüz sonuç çıkmadı,acaba aynı sorunmu sendekide diye merak ettim. benim 2.bebeğim trizomi 16 yüzünden gitti.... bu tarz bi genetik problemmi sizdekide? tedavi olarak ne önerdiler birde?

mervıs bu msj sanaa:34::34::34::34:

mervıs bu msj sanaa:34::34::34::34:

Sağol canım görmemiştim
Evet canım ona benzer bir gen bozukluğu bende var
Eşimde bir şey çıkmadı.bende 2-7 nolu kromozomda translokasyon tespit edildi
Ama iilada sizde varda sizden bebeğe geçecek diye bir şey yok
Anne karnında mutasyona uğramışta olabilir.test sonuçlarınız ne zaman çıkacak
Tedavisi yok malum
ya doğal yoldan deneye deneye düşük yapa yapa sağlıklı bulunacak yada tüp bebekte pgt yöntemi canım

Yok canım bizim aramızda telepati var:27:

aynı anda actnzz hbrlestnz sandımm:25:

evet kalp kalbe karşılıklıymış açmayacaktım normalde bu akşam kocişimle yatağa yattık sulanıp durdu atkadı üstüme traş olmadın dit dedim bpğuştuk accık sonya küstü dötünü yattı kitap okuycaktım bende sonya kalkıyım bi kıslaya bakayım dedim uykum var bugün erken yatarım zaten kız tarif falan veren oldumu ben yokken bakiim hee? :20:

kız erkenden uyuyup uyandıysan nerene uyuycan gecee :1: günaydınmı diyelim sana akşam aydınmı akşam karardınmı bilemedimkii :26::1:

Kız kocam işten geldi yemeğimizi yedik bi baktım uyumuş koltukta bizimki her zamanki gibi
Onu yatağa götürdüm 5 dakika uzanayım dedim 3 saat uyumuşum:9:

evet kalp kalbe karşılıklıymış açmayacaktım normalde bu akşam kocişimle yatağa yattık sulanıp durdu atkadı üstüme traş olmadın dit dedim bpğuştuk accık sonya küstü dötünü yattı kitap okuycaktım bende sonya kalkıyım bi kıslaya bakayım dedim uykum var bugün erken yatarım zaten kız tarif falan veren oldumu ben yokken bakiim hee? :20:

Verseydin ya ne olacaktı:27::27:

ben bı sara abldan su boegı trfı aldm:31:

Back
X