• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba arkadaslar

yasmini geçen ay bıraktım yani en son 25 şubatta adet oldum.Bu ay normalde olmam gerekirken 4 gün geçti ve hala adet olamadım.
Bugun beta hcg yaptırdım 3,50 çıktı ne olur biri bana cvp versin düşünmekten kafayı yicem hamile kalmış olabilirmiyim eşim ve ben çok istiyoruz :(

canım daha becerıpde hamıs kaalamadımm bu yuzden hıc bılgım yok ama 3.5 yuksek degılmıı ben 2 defa falan yapmtm gecıkınce 0 larda cıktıı inşş hamıssındırr kuzum yaa

belinaysucum istiyorsan inşallah kalırsın canım.ben de düşünmekten artık bunaldım sabahlara kadar uyuyamıyorum.test sonucunu söyleyen bayan dedi ki 3,50 negatif 5,00 üzerinde olursa gebelik oluyor dedi ama adette olamıyorum nasıl bir iştir anlamadım :(

belinaysucum istiyorsan inşallah kalırsın canım.ben de düşünmekten artık bunaldım sabahlara kadar uyuyamıyorum.test sonucunu söyleyen bayan dedi ki 3,50 negatif 5,00 üzerinde olursa gebelik oluyor dedi ama adette olamıyorum nasıl bir iştir anlamadım :(

istemez olurmuyommhemıde cokkk canım 25 subatta olmussun 25 matta olman lazım degılmıı eger ooyleyse ozmana kadar degerlerın artar bılıyrm 5 uzerı ama 3.5 da yuksek bencee bırazda bekle gelmesse test yapp annem:16:

merhaba arkadaslar

yasmini geçen ay bıraktım yani en son 25 şubatta adet oldum.Bu ay normalde olmam gerekirken 4 gün geçti ve hala adet olamadım.
Bugun beta hcg yaptırdım 3,50 çıktı ne olur biri bana cvp versin düşünmekten kafayı yicem hamile kalmış olabilirmiyim eşim ve ben çok istiyoruz :(

bende çok emin değilim ama değer düşük geldi bana tahlili yaptırdığın yerde neden sormadın onlar sana daha sağlıklı bilgi verirdi

belinaysucum inşallaaah kalırsın inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
muhabbet biraz kafamı dağıtmaya yardımcı oldu Allah razı olsun.
nazemir soramadım daha doğrusu sormak istemedim çünkü tıp merkezi oldugu için pek güvenemedim kendi hastahaneme gidicem eğer olmazsam
ama bayanın pek tecrübesi oldugunu sanmıyorum o yuzden sormak bile istemedim daha çok moralimi bozmasın diye.
Belincim bi de şey dicektim normalde adetim bir hafta geri atardı benim o yüzden geçti dedim canımcım

hımm hangı oyun oo kaynanısı kaynar kazana atacaz bıgunn :60: inş duzelmıstr

bikaçtane oyun oynuyorumda daha çok kelimatör diye bi oyun

merhaba kızlar yeşilim nazom serayım belinayım we dier kuzular napıyorsunuz:3:

merhaba canım öyle takılıyorum sen neler yapıyorsun atlatamadın mı yorgunluğunu daha fazla gelmiyorsun

merhaba kızlar yeşilim nazom serayım belinayım we dier kuzular napıyorsunuz:3:

ıyıyız kuzum sen ne yapysnn:16::16:

belinaysucum inşallaaah kalırsın inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
muhabbet biraz kafamı dağıtmaya yardımcı oldu Allah razı olsun.
nazemir soramadım daha doğrusu sormak istemedim çünkü tıp merkezi oldugu için pek güvenemedim kendi hastahaneme gidicem eğer olmazsam
ama bayanın pek tecrübesi oldugunu sanmıyorum o yuzden sormak bile istemedim daha çok moralimi bozmasın diye.
Belincim bi de şey dicektim normalde adetim bir hafta geri atardı benim o yüzden geçti dedim canımcım

inş canım gelmezz bı ıhtımal yuksek gıbıı cunkuu erken olsanda 24 cok kuzumm bı bekle 25 falan gelmese bıda test yap hamıs olmadıgım ıcın pek bılgım yokk ama ıns bebgın senledır:49::49:

tamam şekerim :) teşekkür ederim içimi rahatlattın baya moral oldun işte :)
inşallah hepimizin bebişleri olur mıncıklarız onlarıı ohh :) ben 25inden sonra tekrar yaptırıcam eğer adet olmazsam sen buralarda olursan paylasırım durumu :nazar:

bende bı ara kelımatr oynuym facedenn:8::8::8:

ben oynamazdım oyun falan kardeşim bitane oyun var sende oyna dedi sonrada arkadaşın oynadığı kelimatörüde görünce takıldım çünkü geçen sene deli gibi kelime avı diye netten oynuyodum bu oyunu hastalık gibi

tamam şekerim :) teşekkür ederim içimi rahatlattın baya moral oldun işte :)
inşallah hepimizin bebişleri olur mıncıklarız onlarıı ohh :) ben 25inden sonra tekrar yaptırıcam eğer adet olmazsam sen buralarda olursan paylasırım durumu :nazar:

ıcını ferah tut canım inş olmassında hamıs haberını verrsn ben burdayım hep haber ver tatlımm:16::16::16::16:

ben oynamazdım oyun falan kardeşim bitane oyun var sende oyna dedi sonrada arkadaşın oynadığı kelimatörüde görünce takıldım çünkü geçen sene deli gibi kelime avı diye netten oynuyodum bu oyunu hastalık gibi

ben artık oynamyrm su tarla oyunu ayyy nasından kalkmazdı dulardım ekerdım toplardım hastalıktı resmennnnn:27::27::27::27:

tamam şekercim :16::16::16::16::16: kendine çok iyi bak o zmana kadar seni tekrar görmek isterim ben de senin iyi hbrlerini bekliorum iyi gecelerr....

benım bat daha 2 nısan canımm :31::31: tamm cnm gel arada buraya sohbet ett bız bebekden cokk herseyı konusyrz emek tarfı eb dekorasyonuu :60: topık hareklı gecıyo ozellıkle gecelerıı buralardayımm öptumm iyi gecelerr:16::16::16::16::16::16::16:

bikaçtane oyun oynuyorumda daha çok kelimatör diye bi oyun

merhaba canım öyle takılıyorum sen neler yapıyorsun atlatamadın mı yorgunluğunu daha fazla gelmiyorsun

cnm sersemlik war üstümde erkenden uykum geliyo artık sende erkenkaçtın bugün be gülümmm
ıyıyız kuzum sen ne yapysnn:16::16:

inş canım gelmezz bı ıhtımal yuksek gıbıı cunkuu erken olsanda 24 cok kuzumm bı bekle 25 falan gelmese bıda test yap hamıs olmadıgım ıcın pek bılgım yokk ama ıns bebgın senledır:49::49:

saol cnm netten 80ler dizisini isliyrm çok sewdim ben bu diziyii:16::16::16:

Back
X