Kız yinede öyle deme yaa
2 Kişilik aileyiz henüz![]()
off cnm kendı adıma dusunuyrmm aıleden saymıyorum etrafımdakı hep coluklu cocuklu ya bızz 2 kısıyızz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yinede öyle deme yaa
2 Kişilik aileyiz henüz![]()
biz ne zman anne olcz ya kendımı aıleeden saymıyommm sankı hala sevgılı gıbıyızz![]()
evet yaa aile olmş gibi hissedemiyor insan. Bi çözüm bulmalıyız arkadaşlar yaaaaaa bişey yapmalıyızzzzzz
abovvvvvv seninki de az değil yaniiii offfffseninki yine köşeden bakınca gözüküyomuş. benim ki odanın kapısından bakınca gözüküyo haline şükret
sorma kuzum ben yaşıma çok takılıyorum yaşım almş başını gidiyo zaman öyle hızlı akıyo ki. ama eminim bi bebeğim olsa bu kadar takılmam. en azından bi evladım var tabiiki yaşım büyü olucak derim.. ahhh ahhh inşallah dedğin gibi çok fazla beklemeden tedavilere maruz kalmadan gelirler. sen ne yapıyorsun tedavi olarak
tşk edrim cnmDoğum günün kutlu olsun canımm nice mutlu sağlıklı yıllara![]()
rabbım sabır versın ama ben dayanamıyorum gun sayıyorumm kız adetle bbek sancıları aynıymıss kı hec bellı olmaz ya bende dun den berı bı akıntı var dun kokuluydu sanırsam yada ben huylandımmm sınır oldum bugunde devam ettı camasırım nasıl ıslak acabaa nee :44::44::44::44::44::26:
off cnm kendı adıma dusunuyrmm aıleden saymıyorum etrafımdakı hep coluklu cocuklu ya bızz 2 kısıyızz![]()
bugun mısaflıge gttım ya hepsının en az 1 cocugu var allahım yaa kendımı cok yanlız hıssedyorumm cok kotuyumm rabbımmm bıze versınnn bugun o kadar cokk ıstedımmm kııı![]()
evet yaa aile olmş gibi hissedemiyor insan. Bi çözüm bulmalıyız arkadaşlar yaaaaaa bişey yapmalıyızzzzzz
canlarımmm napıyonuzzz bakalımmm. Ben yeni geldim eve kocişle alışverişe gittik yeni ciciler aldımm kendime birsürüüü :)))
bugun mısaflıge gttım ya hepsının en az 1 cocugu var allahım yaa kendımı cok yanlız hıssedyorumm cok kotuyumm rabbımmm bıze versınnn bugun o kadar cokk ıstedımmm kııı![]()
inşallah en kısa zamanda hepimiz bu topiğe .....HAMİLEYİM ALLAHA ŞÜKÜRR......die yazarız sewinç çığlıkları atarız
![]()
benimde kokulu olmştu geçenlerde iltihap çıktı. Belkim iltihaptandır. Neden kokulu olur ki başka:44::44::44::44:
Anam benim etrafımdada öyle eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle görüşüyoruz
Çoğu hamile hatta kimi doğurdu bi ben kaldım inanırmısın gözüm kalıyor ama ne yapalım zamanı var işte
Hepsi doğumdan bebekten bahsediyo gösteriyolar bebek için ne aldıklarını
Ben sadece uzaktan uzaktan bakıyomm![]()
biliyo 2 yıl oldu evdeyım dusunmuyorum dıyemıyorum kııbiliyo mu çevrendeki insanlar beebk istediğini
aynen cnm bişiler yapmamız lazım ama ne????![]()
abovvvvvv seninki de az değil yaniiii offfffseninki yine köşeden bakınca gözüküyomuş. benim ki odanın kapısından bakınca gözüküyo haline şükret
sorma kuzum ben yaşıma çok takılıyorum yaşım almş başını gidiyo zaman öyle hızlı akıyo ki. ama eminim bi bebeğim olsa bu kadar takılmam. en azından bi evladım var tabiiki yaşım büyü olucak derim.. ahhh ahhh inşallah dedğin gibi çok fazla beklemeden tedavilere maruz kalmadan gelirler. sen ne yapıyorsun tedavi olarak
canlarımmm napıyonuzzz bakalımmm. ben yeni geldim eve kocişle alışverişe gittik yeni ciciler aldımm kendime birsürüüü :)))
bende bişi yapmıyorum hayatım tedavi falan görmüyorum şimdilik ara verdim ne bilimamin ccnmmm hiç bi tedawi uygulamıyorumsadece burdaki dandik dewlet hst.dr.na gidiyorum yumurta takibi olarak arada duphaston içiriyo bana öle işte kendi dr.ma gitmem lazım zaten ona gidersem hmn tedawiye başlar
ama hala gitmedim....
Sen neler yapıyosun....
Tşk edrim cnm
senin doktorluk işin yokmubol bol duaa canım yapacak başka bir şeyimiz yok yani benim yok en azından sebebini biliyrum çaresi yok
veren rabbim her türlü verir.siz daha şanslısınız benden
kis bu mesaji okuyunca kalbim nasil güm güm carpti inanamazsin![]()
aynen cnm bişiler yapmamız lazım ama ne????![]()
Bol bol duaa canım yapacak başka bir şeyimiz yok yani benim yok en azından sebebini biliyrum çaresi yok
Veren Rabbim her türlü verir.Siz daha şanslısınız benden
bende bişi yapmıyorum hayatım tedavi falan görmüyorum şimdilik ara verdim ne bilim
senin doktorluk işin yokmu
ben şimdik seni bi çarpcam görcen niye yazmıyon sen![]()
anam benim etrafımdada öyle eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle görüşüyoruz
çoğu hamile hatta kimi doğurdu bi ben kaldım inanırmısın gözüm kalıyor ama ne yapalım zamanı var işte
hepsi doğumdan bebekten bahsediyo gösteriyolar bebek için ne aldıklarını
ben sadece uzaktan uzaktan bakıyomm![]()
Ya aslında biraz düşünceli olunması lazım diye düşünüyorum bu konudasüt buharı yaptım acaba omu doktudu dıyecem cunku dun tuvalette su gıbı camsrım ıslanmıs oel aktıı off:18::18:
işte onn resman ıcımdee fırtılar kouyooo eve gelınce hemen aglıyorummmo yapanlar bıde gururlu kı sankı kendılerı yaptılar bız becerıksısz gıbı davranıyolarr
biliyo 2 yıl oldu evdeyım dusunmuyorum dıyemıyorum kıı
:44::44::44::44: ne ne nee cnm sen ankaradmıydın