Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

3 ay çok uzun bir süre :1: adam başkasını bulursa bu süre zarfında değeri anlarsın
:21: önemli olan ayrı kalmadan değerli olmak :23::23:

yapıcak adam yanında da yapıo kendi kaybeder bunu bilio başkasıyla biyere kadar sen kendini ona bağlamıcaksınki onsuzda olduınu gösterbilki çok yanyana oldunmuda uzaklaşıo malesef

yapıcak adam yanında da yapıo kendi kaybeder bunu bilio başkasıyla biyere kadar sen kendini ona bağlamıcaksınki onsuzda olduınu gösterbilki çok yanyana oldunmuda uzaklaşıo malesef

ben özlerim anam kocişimi :23::23:
ben onsuz olurumda o bensiz yapamaz :23::23::23::21:

aynen işte bende hiç okadar uzun kalmadım ama bizi bağlayn o ayrılık oldu canım ii oldu iii biraz sürtüşmeler olmuştu ii geldi ilaç gbi

erkek milleti böyle anacım burnu sürtülmeden anlamaz bazı şeyleri
bende dün sinir oldum bugün yemek yapmayacağım:1:
oğlumla karnımızı doyururuz kendiside ne yerse yesin :21:

hadisko

nereye kaçtın kızzz :4:

koca faktörü geldi anacım b en pazara gitçem duştaydım gelirim bi ara ii sohbetler zaten tartışma olduğu zaman yemek ya tuzlu olur ya yağı fazla kaçar yada yakarım hehe otomatikman aç kalır yaşasın kadının gücü

canım senin tariflerden haşhaşlı keki yaptım misafirlerim bayıldılarr :16::16:
bende çok sevdim çok teşekkür ederim tariflerin devamını beklerim :1:

selam hanımcıklar nasılsınız bakalım
kaç gündür misafir misafir :37::37:
öldüm valla yardım edenimde yok :27::37:
yorgunluktan ölüyorum
sizler nasılsınız varmı güzel gelişmeler
bu arada genetik testleri verdik 20 nisan gibi sonuçlar çıkacak :18::18::18:
hayırlısı hadi bakalım :16:

kızz sonuclarını cok merak edyodum inş temız cıkar:16::16: tatlım

belinaycim esime sordum surgulu kullanisli olur ama dedigim gibi dolabin genisligi fazlaysa daha rahat oluyo azsa bi mont asiosun kapanmio kapak..ayrica mekanizmalarini hafele den alsinlar dedi onlar kaliteli oluyomus mekanizma onemli zaten dedi..mekanizma iyiyse kullanimi rahat olur dedi..fiyat konusunda olcu lazim dedi ama oranin pahali oldugunu soledi...simdilik bu kadar canim..sorularin olursa ozelden yaz ben burda zor bulabilirim giremezsem...

annemm sagol verdıgın bılgıler ıcın:16::16::16:

belinaysu nasılsın :3:

ıyı cnm sen nasılsın gecmıse bakyodumm:16:

kızlarr ben geldimmmm test aldım ama yapmaya cesaretim yok sevinçciğim sen sabah yapılan daha iidir diodun şimdimi yapsam sabahmı ?

canım hoşgeldin sabahki idrar birikmiş oluyor ya canım daha net sonuç verir diyorlar yinede sen bilirsin
ben olsam dayanamazdım:1::1:

Back
X