Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar
herkes de ne dertliymiş kaynanalardan,görümcelerden
ahhhhh ben yazsam sayfalar taşar da,yazmıcam,şu güzel günlerimi stressle geçirmicem beni değerli görmeyen insanlar için kendimi üzerek:19:
ama şu kadarını söyleyim,benim eltilerim çok iyidir,hele büyük eltim,annelik yaptı diyebilirim.yani herkesin bi damarı vardır illaki ama kimse kimsenin damarıyla uğraşmaz bizde eltiler,buna da şükür.
neyseeeee
gelelim dananın kuyruğunun zırtladığı yere
bugün kontrolümüz vardı ve bugün yarın doğurursun,çok yaklaşmış dedi dr umuz,şu an için normal görünüyo,ben normal istediğim için,genel şartlar müsaitmiş,ama tabiki son andaki duruma da bakarlar
dualarınızı bekliyorum,hepiniz de benim dualarımdasınız

:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hmm demek ondan ovitrelle vermiş doktorum:21:seviyom ben bu karıyı yaa:29:

iyilik candostum güzel insan:16:karpus yiyom:17:senden nbrrrrrrrr

evet canın acımasın diye vermiştir doktor onu
öbürünü vurulsaydın varya sen yatardın 2 saat hastanede..(bide onu hastaneden başka yerde vurmuyolar,bide saklaması zor buz akülerine sarıp veriyolardı allahım ne eziyetti)
ay bu ne iltifat kıss???
aferin alkışlıyomm bizi dinlemişsin aferin sana..
afiyet olsun banada yollasana be çok severim karpusu hastasıyım desem yeri yaniiiiii

iyilik ama kötülük ilacımı bulamadım,nolcek bilmiyomm,nasıl çekecekler rahim filmimiiii offffffffffffffff canım sıkkın bu konuda:25::25::25::25:

hadiyecimm gel bana çok serin esiyo bugün püfür püfür buralar walla :9:

ayy bende yarın istanbula gidicemm 1 hafta gezcem tozcammm :21:
ohoh benim yerimde serinle banda gönder kız ist a slm yola bende kaçabilirsem gitçem inşşş yaz adanada çekilmioooo

Kardelen canim dualarimiz seninle saglikla al canim bebegini kucagina

beydagli canim kolay gelsin ellerine saglik
kiz hadis adanayla mersin arasindaki tek fark denizzz

basak karisi halvettemi sesi cikmiyor
ceptende olsa takipimdesiniz

belinay canim tedavin sonuc verir insallah. dualarim sizinle
benim olis iyi ama kaprisinden olduk:37:
kızzz olsun deniz serinliği yetio orda yapış yapış olmuon en azından burda yatamıondaaa

ah canım yaa senin görümceler "evililer ve bekarlar olmak üzere ikiye ayrılıyo":30:kaç tane var sende :31:
aynen ya çok haklısın bi çekememzlik kesin oluyo böyle gelmiş böyle gider galiba:25:

başoş naasılsın tatlım beloşşşş sen nasılsın bebeğim

kızlar dün sonunda gezmekten vakit bulup evimi yerleştirdim (temizlik tamamen bitti)
yeni aldığım klozet takımımı ve yatak örtümü serdim,,mis gibi oldu gidip gelip bi odama bakıyom bi banyoma
artık cumadan sonra dinlenmedeyim...

evet canın acımasın diye vermiştir doktor onu
öbürünü vurulsaydın varya sen yatardın 2 saat hastanede..(bide onu hastaneden başka yerde vurmuyolar,bide saklaması zor buz akülerine sarıp veriyolardı allahım ne eziyetti)
ay bu ne iltifat kıss???
aferin alkışlıyomm bizi dinlemişsin aferin sana..
afiyet olsun banada yollasana be çok severim karpusu hastasıyım desem yeri yaniiiiii

iyilik ama kötülük ilacımı bulamadım,nolcek bilmiyomm,nasıl çekecekler rahim filmimiiii offffffffffffffff canım sıkkın bu konuda:25::25::25::25:
bugün sevgi pötürcüğü gibbiyim de:77: normal olsam saçını başını yolar çemkirirdim sana:21:ama şu an anormal bi günümdeyim. bende tek tek msjlara yanıt veriyorum bi yandan:126:
karpus yokmu evdeeeee:30:bilsem söölemezdim.
başoş naasılsın tatlım beloşşşş sen nasılsın bebeğim

:38::38::38::38:sen nasılsınnnnn

kızlar hayırlı aksamlar... sevınccımm ve basakcımmmmm kızmayın gıremıyorum dıye laptopum cok ısınıyodu fanı bozulmus servısse verdım beklıyorum 25 ıs gunu gelıcekmıs arkadasıma gelmıstm sıze haber vereyım dedım.. gelınce sık sık gırcem sızle konusmak dertlesmek cok guzel oluyo.. basakcım kendıne cok dıkkat et cok opuyorum senı ben bı daha gırene kadar bebısın cınsıyetı bellı olur ınsallah hayırlı ve saglıklı bıbebek olurrr.. sevınccımm oglusun sunnet olcaktı olmustur sanırım hayırlı olsun.. ve son olarak butun benımn gıbı bebek ısteyen arkadaslara da rabbım en kısa surede bı bebek nasıp etsın ınsallah.. hepınız allaha emnet olun kızlarrrr...
evet cnm haftaya belli olcak inşallah. sende gel bir an önce unuttuk senii valla ya olmuyo bööleeeeee:38::38::38:
selamlar:3::3:hepinize...nasılsınız?? herkes iyidir inşaallah.. ben temizliğimi bitirdim sonunda bende bittim fıtıklarım azdı ama ne temizlik yaptım heryer miisss gibi oldu oohh:16::16: içim açıldı walla...birde annemle ilgilendiğim için giremedim bu ara.. adana resmen yanıyor ççookkkkk sıcak iş yaparken su gibi oluyodum kesin kilo wermişimdir yani :9::9:
koca toton accık küçülmüştür belkim:21:oturmaya gelek kıssss evini temislediysenn:7:

kızlar dün sonunda gezmekten vakit bulup evimi yerleştirdim (temizlik tamamen bitti)
yeni aldığım klozet takımımı ve yatak örtümü serdim,,mis gibi oldu gidip gelip bi odama bakıyom bi banyoma
artık cumadan sonra dinlenmedeyim...

papoş çayı içiyonmu yine:7:kıs resmini koyda bakak örtünü merak ettimmm

bugün sevgi pötürcüğü gibbiyim de:77: normal olsam saçını başını yolar çemkirirdim sana:21:ama şu an anormal bi günümdeyim. bende tek tek msjlara yanıt veriyorum bi yandan:126:
karpus yokmu evdeeeee:30:bilsem söölemezdim.

:38::38::38::38:sen nasılsınnnnn

farkettimm kuzumm henüz pazara giitmedimm o yüzden yok evimde karpuus fakirim ben fasfakirr
karpuz fakiri
sen hep bööle sevgi pıtırcığı ol bööle daha tatlısın....
banada tek tek ver geçmişe baktınmı?cevap verdim sana

farkettimm kuzumm henüz pazara giitmedimm o yüzden yok evimde karpuus fakirim ben fasfakirr
karpuz fakiri
sen hep bööle sevgi pıtırcığı ol bööle daha tatlısın....
banada tek tek ver geçmişe baktınmı?cevap verdim sana

evet sıra sana geldi. yazıyodum sana:126:
benimde evimin önü pazar:25: kapıdan adımımı atıyorum karpuscuuuu:30::30:

bence de bööle daha tatlıyım ama hep bööle olamam özüm bu diillll:20:

adını yazayım sen bak
ORKİDE MİNETTA PULLU YATAK ÖRTÜSÜ

en altta var gg sitesinde ben krem rengini adım
aa güzelmiş kısssss yüksek dereceye atmak içinmi açık renk aldın:110:
peluşlardan derili peluşlu filan....

bahane değil resim ekleyemiyomkine yavvv

hadi canım senmiiiiii. sen istesen ohoooo kk yıda yönetirsinde işine gelmiyoooo

kocan bu kadar arkandayken niye böyle durumlar yaratıyorsun onu anlamıyorumm bende kuzum ,
adam her şartta arkandaysa sende dilinide,elinide tutup eşine karşı olan görevlerini yapacaksınn kankacımm
ben böyleyim deyip işin içinden çıkmazssın,bak adam ailesine karşı seni nasıl savunuyorr eee sorun ne
2 akşamda bir in aşağıı,yada kahveye in bunlar zor şeyler değill,eşininde gönlü olsunn
hepimiz bize yapılanları unutmuyoruz,yüzlerine bakınca aklımıza geliyor ama yutmak zorundayız en azından ben kocam için susuyorumm,onunla arama kimse için huzursuzluk sokmam,2 gülerim 2 sölerim döner gelirimm
bak benim her fırsatta anlattığımm kayınannem,bebeğimi kaybettiğimde gelenlere hepp beni şikayet etmişti,ben hiç oturmamışım hiç dikkat etmemişim,eltimle kurslara gezmişim ondan olmuş, halbuki ben tam 2 ay eltimin evinde kalkmadan yattım evime gelememiştim,düşünebiliyormusun o psikolojiyle benii
zaten evladım gitmiş ....
bende en sonunda dayanamadım ;siz yolladınız beni anne dedimm,son gün canım hiç gitmek istememişti ve kayınannem yollamıştı oysa beni kursa(eltim yalnız gitmesin diye)...
eeeee kabahat kürk olsa kimse gymez kuzumm ,,
bak sen çorbana çorbanın tuzuna,kimsenin tabağına ilişme git görevini yap hem kimse bişey diyemesin,hemde kocanın gönlü hoş olsun

aaa senin melek kayınanneye bak hele. işte ne kadar iyi olursa olsun illlaki bişiler yapıyolar dimi.
ne güzel konuşmuşun kıss 50yaş ve üstünden öğüt dinlemiş gibi oldum.

şuna karar verdim canım sizin söylediklerinizden sonra......görümceyi hiç önemsemiyorummmmmm. çünkü onunla aramda ne olursa olsun bu kocamı pek ilgilendirmez ve etkilemez.

sadece kaldı kaynanaaaaaa:47:yaptıkarını veya yapması gerekirken yapmadıklarını unutamam.karakterimide değiştiremem elimden geldiğince dediklerinizi uyguluycam. huzurum ve kocam için. çünkü gerçekten kocamın benm için yaptıklarını düşündükçe üzülüyorum. bööle bi annesi olamsı onun suçu değilki. onu cezalandırıyorum aslında:50:ama gerçekten daah iyiyim iyiki anlatmışım sizeeeeee

Son düzenleme:
aa güzelmiş kısssss yüksek dereceye atmak içinmi açık renk aldın:110:

hadi canım senmiiiiii. sen istesen ohoooo kk yıda yönetirsinde işine gelmiyoooo

beğendinmi ??
günlük yeter didi kocacımm(biz yatak örtümüzübilem beraber beğeniriz) yoksam ben tüllü pullu bööle gelin gbi bişi alcektimmmm
yok kuzum bu kuru temizlemeye ancakkk ben onu yıkarsam bidaha kullanamam:1::1::1::1::1:
inanki ekleyemiyom yoksa örtü resmini niye eklemeyeyimm
anlat banada ekliyimm

beğendinmi ??
günlük yeter didi kocacımm(biz yatak örtümüzübilem beraber beğeniriz) yoksam ben tüllü pullu bööle gelin gbi bişi alcektimmmm
yok kuzum bu kuru temizlemeye ancakkk ben onu yıkarsam bidaha kullanamam:1::1::1::1::1:
inanki ekleyemiyom yoksa örtü resmini niye eklemeyeyimm
anlat banada ekliyimm

bak iyi dinle aç kulağınıııııııııı mesaj yazıyosyaaaaa hah orda kutucuklar var üst kısımda gördünmüü
orda bi pano gibi bişi varrrrrr ona tıklıyosunnnnnnnnnn

başakcım önce şu çok sevdiğim hikayeyi okumanı tavsiye ediyorum.
belki biliyordur çoğı kişi..
bana kayınvalidemle aramın çok kötü olduğu bir dönemde annem anlatmıştı.
ki kendisi 20 sene k.validesiyle aynı evde yaşadı çok çekti..
çok günleri, yılları kabuslar içinde geçti.. çocukluğum ilk gençlik yıllarım hep kavga ve annemin gözyaşlarıyla geçti.

ama yine de annem bana bu hikayeyi anlattı..

çünkü kendisi iyi davranmayı denemiş olmamıştı, ama belki ben denersem olurdu..

o yüzden sana önce bunları söylemek boynumuzun borcu insanlık görevimiz :)

Uzun yıllar önce Çinde Li-Li adlı bir kız evlenir ve aynı evde kocası ve kaynanası ile
birlikte yaşamaya başlar.
Lakin kısa bir süre sonra kayınvalidesi ile geçinmenin çok zor olduğunu anlar.
İkisininde kişiliği tamamen farklıdır buda onların sık sık kavga edip tartışmalarına yol açar.
Bu Çin geleneklerine göre hoş bir davranış değildir ve çevrenin oldukça tepkisini alır.

Birkaç ay sonra bitmez tükenmez gelin kaynana kavgalarından ev onun ve kayınvalidesi ile
arada kalan esi icinde cehennem haline gelmistir.
Artık birşeyler yapmak gerektiğine inanan genç kadın doğru babasının eski bir arkadaşı olan
baharatcıya koşar ve derdini anlatır. Yaşlı adam ona bitkilerden yaptığı bir ilaç hazırlar ve
bunu 3 ay boyunca hergün azar azar kaynanası için yaptığı yemeklerin içine koymasını söyler.
Zehir az az verilecek , böylece onu gelininin öldürdüğü belli olmayacaktır.
Yaşlı adam genç kadına kimsenin ve eşinin şüphelenmemesi için kaynanasına çok iyi davranmasını
ona en güzel yemekleri yapmasını söyler.

Sevinç içinde eve donen Li-Li yaşlı adamın dediklerini aynen uygular .

Li-Li artık hergün en güzel yemekleri yaparak kaynanasının tabağına azar azar zehiri damlatıyordu.
Kimseler şüphelenmesin diyede ona çok iyi davranır. Bir süre sonra kayınvalidesi de çok değişmişti
ve ona kendi kızı gibi davranıyordu. Evde artık barış rüzgarları esiyordu.

Genç kadın kendisini ağır bir yük altında hissetti yaptiklarından pişman bir vaziyette baharatcı dükkanının yolunu tuttu
ve yaşlı adama şu ana kadar kaynanasına verdiği zehirleri onun kanından temizleyecek bir iksir için yalvardı,
Yaşlı kadının ölmesini artık istemiyordu. Yaşlı adam yaşlı gözlerle karşısında konuşup duran Li-Li ye baktı ve
kahkahalarla gülmeye başladı.

Sevgili Li-Li dedi ;
Sana verdiklerim sadece vitaminlerdi. Olsa olsa kayınvalideni sadece daha da güçlendirdin hepsi bundan ibaret.
Gercek zehir ise senin beyninde olandı. Sen ona iyi davrandıkca oda dağıldı ve yerini sevgiye bıraktı böylece siz
gerçek bir ana kız oldunuz dedi.

Eski bir Çin atasozu şöyle der ;
Gül veren elde gül kokusu kalır.

Sevilen insan sevgisini insanlara veren insandır.

Back
X