Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:37:Gunaydin anneler anne adaylari ve anne aday adaylari nasilsiniz bakimmm
ben olisin cukune bise olur diye hic uyumadim

elinde tutaydın kız bende kardeşimle yatıodum küçüktüm annemler yanımızda değildi dedemlerdeydik ben 2 yaş büyüyüğüm ama görsen çükü acıcak die sabah kadar uyumazdımm

:37:Gunaydin anneler anne adaylari ve anne aday adaylari nasilsiniz bakimmm
ben olisin cukune bise olur diye hic uyumadim
:53:diğer yarısıda kopar diyemi korktun:60:
kız parçayı nerenin bahçesine attınız. :26:
bnce en iyisini yapmışsın sessanın gönderdiği hikayeye bayıldım sende bi baharatçı yolunu tut :)))

kaynanaya yemek yapmakla hiç uğraşamam:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

slm karılarrrrrrrrrrrr benm biras işlerim var bi bakem dedimdi:54:

bu arada hur bayadır girmiyo kardelen ne yaptı acaba doğurdumu dolunay ne yaptı barıştımı eşiyle :26:

korkunun ecele faydası yok o bebek doğacaaakk:) maşallah kocaman olmuşsunuz cnm çok az kaldı bebekine kavuşmana ohhhh ne güzelll

doğru söylüyon koymasını biliyosak karnımıza çıkarmasını da bilecez az kaldı canım evet.
inşallah iyi geçer tatlım dualarım seninle, korkma hiç sen, doktora herşeyi anlat gribinden bahset inşallah iyi geçcek inanıyorum ben!!:54::34::38:

ya benim korkum alttan muane olmak işte bu yüzden nasıl doğuracam diyorum şimdiye kadar hiç olmadım söylemesi ayıp eşime bile hala zor açıyorum.:18:

kızlarrr napıyonuzzzz? haftaya dr kontrolüm var korkuyorum.:18:
aa benmde haftaya kontrolüm varrrrrr:16::16::16:cinsiyet öğrencez inşallahhhh
. sen niye alttan baktırıyon kuzummmm:26:
bu arada hur bayadır girmiyo kardelen ne yaptı acaba doğurdumu dolunay ne yaptı barıştımı eşiyle :26:
kardeloş dün girmişti tatlım daha doğurmamış ama ha doğurdu ha doğuracaksın demiş doktor.:30::30::30::30::30::30:
selam kızlaaarrr...nasılsınız? sevinçç oğluşun sünnet mi oldu hadi hayırlı olsun :)

kızzzzz sütsüz krepi denedim olmuyomuş:60: sen sakın deneme:60::60:

sevinç sünnetin olmuş canım gözün aydın, hayırlı olsun allah damatlığını da göstersin..
resmini gördüm oğlun da sen de çok tatlısınız canım:16:
naptın kaynanana gittin mi sünnetten sonra?

slm kızlarrr :3::3::3:
nasılsınızz
birazdan yola çıkıcam hazırlanıyorum bende öğlen sıcağında çıkmiim dedimm
bekle beniii İSTANBULLLL GÜZEL MEMLEKETİMMMM BENİMMM AÇ KOLLARINI SANA GELİYRMMMMM:52::52::52::9::9::9::10::10::10:

Başakcmmmm 4000. Sayfanın ilk mesajını atmışımmmm
hadii kutlama yapalımmmmm bayadır yapmıyordukk
nice 4000.sayfalara inşallahhhhh:32::32::32::118::62::64::64::119::119::118::118::118::118:

üzülmüyorum nazomm ,uzaktada olsa var olduğunu biliyorumm,,
sadece ilk kez bu kadar uzakta ve bu kadar çok ayrı kalacağımm
allaha şükürr ,allah nasipederse 1 ay sonra hep beraber olucazz
allahım sana ve tüm babasını kaybetmiş olanlaar sabır versinn...

inşallahh bakalım ilaç bulunmazsa ne yapacaklar bilmiyorumm
ya herşeyi göze alıp o ilacı kullanacağımm sonumuz hayır olursa tabii

yada ilaç bulunana kadar beklicezz

erenaycım ilacı bulabildiniz mi canım?

nedenini bilmiyorum bi sevinç var içimde
onca tersliğe rağmen umudum çok büyük kızlar bu ay
ya doktorun olumlu konuşmalarından, yada içime doğuyo bişeyler
sonuç ne olursa olsun içimdeki umut tekrardan sardı beni
eğer bu ay olumsuz sonuç alırsam ,eminimki çok fazla üzülmeyeceğimm
allahım vakti saati geldiğinde gönderecek elbet yavrumuu
bana bu zor zamanlarda içimi rhatlatma imkanı veren siz arkadaşlarıma içten teşekkürler ediyorum,,
inşallah hepimiz hayırlı sonuçlarla karşılaşırızzzz
allahım duy sesimizi....

amin canım inşallah.. bak rahim filminden sonra çok hamile kalan var inşallah gelir bebeğin sağlıkla canım:16:
dişçiye gitsem iyi olacak
bence de... ihmal etme sakın bak gebelikte diş sağlığı çok önemli.. :20:
keşke hamile kalmadan halletseydin diyorum ama ben de gitmiyorum benim de diş problemlerim var 3 tane
:26:
bak kankeytom ister kız ,ister alın, ama doğru konuşacağım ;
sen biraz problem bi karısın,herkes evinde problemler yaşıyo,ama onlar eşinin ailesi ve sen onlarla beraber yaşıyorsun(evin ayrılsada mesafe yakın)
eğer biraz ılımlı olsan ,saygıyla gönüllerini alsan hiç böle problemlerin olmıcak...
tamam herkes aynı düşüncede olamaz ama sende accık anlayışlı ol,
benim eşimin ailesi de 4-4 lük değil ama ben ve onların özverileri sayesinde saygıyla mutlu bir hayat sürüyoruz
insan ayna misali canım nasıl görünürsen öyle yansır,
sen kalkıp hem konuşmıcan,hem gitmicen onlarda gelip seni poh pohlıcaklar bu ancak rüyada olur canım,,,
bak sana ne anlatıcam ;
2 sene kadar önce ben kocamla şakalaşırken kayınpederim duydu ve yanlış anladı onun hakkında konuşuyoz znnetti
bi kavga bi kıyamet koptu gidiyor ben haklı olduğum halde gittim durumu anlattımm sonra geldim kocamla konuştum kocam babasıyla barışmadı beni eve indirecekti(köydeydik)
ben ağladım kızdım kocama ikna ettim o akşam köyde kaldık sabah herkes suçunu anlamıştı,eğer ben kocamı orda kalmaya ikna etmesedim(eşim katır gibi inatçıdır)bir daaha asla babasıyla görüşmicekti,kayınpederim suçunu anladı başını eğdi yüzümüze bakamadı ve ben haklı olduğum halde ortamı bozmadığım için daha da saygı kazandımm,,
belki herkes böyle yapamaz insanların karakterleri farklı ama çare olmuyor bazen
ya bu deveyi güdecen yada gidecen.....

lafın özeti kankacımm;sen ne kadar aksi davranıyosan sana da o davranışlarla karşılık veriyolar...
biraz uysal ol,iyilikle kak kafalarına mesela çay içerken sor kaynanna bana evimi yerleşttririrken niye yardım etmediniz de ,,ne biliiim yada görümcene söle ben iş yaoarken bi çay bile getirmedin de ,,,,
kendini bozma ama lafını da söyle kin gütmenin bi anlamı yok canımm
neyse benim çok işim var sonra devam ederim sana ders vermeye kankammmm

valla bravo diyorum.. keşke herkes böyle erdemli davranabilse ama çok zor seni tebrik ederim..
ben olsam o sabrı gösteremezdim heralde:26:

başakcım erenayefe çok doğru sölemiş eşinin ailesi sonuçta arada huzursuzluk olmaması lazım bak bende sana benden bişe anlatim ben 4 senelik evliliğim boyunca kayınvaldem ne zaman çağırsa gittim evi temizlenecek kadın çağırır yardıma benide çağırır koşar giderim kadından çok ben iş yaparım sadece 1 kere gitmedim günü varmış çay kahve servisi yapacakmışım bende dedim hastayım gelemem sen üşenme eşimi ara artık neler anlattıysa eşim eve geldi ateş püskürüyo kavga kıyamet küllüğü aldı duvara fırlattı en sonunda sinirini alamadı hayatta bana el kaldırmazken tokat attı bana o sinirle annesinide aradı senin yüzünden gözünün içine baktığım karıma el kaldırdım bir daha ne beni ne eşimi arama evime gelme bizde gelmiycez hayatımızdan çık dedi bunlara rağmen ben hiçbişe olmamış gibi ara bulucuk yaptım annesine gittim eşimide götürdüm ama kalbim çok kırıldı hem eşime hem annesine bunu sölemedim ikisinede hiçbişe olmamış gibi davranıyorum sonuçta eşimin ailesi benim ailem bana ne kadar değerliyse eşimede ailesi öledir sende kayınvaldene görümcene şakaya getir ben iki canlı halimle ev taşıdım bir bardak su vermediniz bir yanlışımmı oldu sizede bana böyle davranıyosunuz de içine atma ama lafınıda şakayla karışık söyle
hele bu sabrı asla gösteremezdim..:53::53:

bugün kontrolümüz vardı ve bugün yarın doğurursun,çok yaklaşmış dedi dr umuz,şu an için normal görünüyo,ben normal istediğim için,genel şartlar müsaitmiş,ama tabiki son andaki duruma da bakarlar
dualarınızı bekliyorum,hepiniz de benim dualarımdasınız
hadi bakalım:16::16:inşallah sağlıkla kucağına bebeğini canım dertsiz bir şekilde:16:
yarın kanal tedavıye baslayacam bi an once kurtalayım şu dişten kuzum ne ılacı neden bu kadar zor bulunuyo:26::26:
belinay canım geçmiş olsun senin de mi diş problemin var?

kızlar dün sonunda gezmekten vakit bulup evimi yerleştirdim (temizlik tamamen bitti)
yeni aldığım klozet takımımı ve yatak örtümü serdim,,mis gibi oldu gidip gelip bi odama bakıyom bi banyoma
artık cumadan sonra dinlenmedeyim...
ohhhh mis gibi olmuştur şimdi ne güzel.. güle güle kirlet canım:16: benimki hafiften yamulmaya başladı bile :1::1::1:

kanka cumadan sonra pazar günü filan gelemezsem bilkii hastahanelerde yatıyomm:30::30::30::30::30::30:
ilacı bulamazsak ne çare bulacaklar bilmiyomm:25::25::25::25:
hakkınızı helal edinn o kadar dertleştikk:5::5::5::5:
bakarsın ölürüm filann:5::5::5: (amma abarttım ha)
arkamdanda konuşmayın heee:20::20::20:

ay eranay şakası bile kötü... sen bu ilaca alerjim var dersen göz göregöre o riske girmez herhalde doktor
:53:
yaşasın sevmekkkkkkkkkk:46::46::46::46::46:

bende şimdi worde geri kpyyalıycam açıp açıp okuycam. yolumu bulmama yardımcı olucak:38::38:

seni seviyom. :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:bende sana dua edicem Allah ta senin müşkülünü halletsin inşallahhhh:16::16:

kanka kıskanma size hep dua ediyodumda sessacığıma etmemiştim hiç:38:

ay canım başakcım yaa.. yardımcı olduysa ne mutlu bu bana yeter
:16:
gönlünden
bunun geçmesi bile yeter canım çok teşekkür ederim..
ben de kandil akşamı sana ve hepinize dua ettim
bu forumdakilere ve diğer tüm isteyenlere de zaten her duamda söylüyorum
allahım tüm isteyenlere sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarını versin..

adetim bitecek ilaç bulunacakk randevu cuma günü işte
inşallahh bi atlatsam bi bitseee
off allahım sen gönder yavrumu ya rabbim bizi bekletmee(hiçbirimizi)
sen dua et senin duan kabul olurr
iyi geceler iyi bak kendine yeğenimedeee

amin canım.. atlatırsın tabiki de korkma sakın ilaç varsa bulunur elbet..

bende bunun filmini izlemiştim samanyolundamı kanal 7 demiydi neydi güzel hikaye :42:

aaaa filmini de mi yapmışlar:53:
bana annem anlatmıştı.. dün başağa yanlış yazmayayım diye internetten arattırdım buldum ordan kopyaladım:26:

sesacmm bende izlemiştim stv de sanırımm
güzel bi hikayee anlamlı we gerçekçii:46:

sağol canım sen uyguluyor musun dersen pek becerebildiğim söylenemez
:31:
ama diğer yazdığım 2. mesajdakileri çoğu zaman uyguluyorum çok işe yarıyor:1::1:

yazdıklarını okuyunca bende psikolog olduğunu düşünmüştüm çok güzel yerinde olan tespitlerin ve önerilerin var paylaştığın için sağol inan sadece başağa değil buradaki bi çok kıza yardımı olacak bu yazdıklarının ben dahil :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

inşallah hepimize faydası olsun canım kendim de dahil
:1::1: terzi kendi söküğünü dikemez hesabı bizim de durumlar limoni
:31:

günaydın kuzucuklarım hala gribim bi türlü geçmedi off yaa bitiyo gibi oluyo yine azıyo bunasıl bi gripmiş gitmek bilmedi.:17:
geçmiş olsun nikolaycım kendine dikkat et.. c vitamini al, bol salata, meyve ye, bol su iç..
bir de sarımsak soğan ye..
ben grip olunca hiç ilaç kullanmam bu taktiklerle de zaten geldiği gün kovuyorum genelde
:1::1:
canım yazdıkların gerçekten bizimde işimize yarıcak, ama annene üzüldüm doğrusu o kadar çekmiş babannene Allah rahmet eylesin, anneciğine üzüldüm ama sabırdan başka bişey gelmiyor elden öptüm canım:34:
sağol canım biz de çok üzüldük. ben hiç bu kadar ağlayacağımızı düşünmezdim..
dün gece bile yine aklıma geldi ağladım özlüyorum onu
:43:mekanı cennet olsun..

bnce en iyisini yapmışsın sessanın gönderdiği hikayeye bayıldım sende bi baharatçı yolunu tut :)))

bittim bayıldımmmm buna bennnnnnnn gerçekten çok doğru aslında sevgisizliği biz yapıoss
ben de canım annem bana ilk anlattığında ağlamıştım.. bir de o daha güzel anlatmıştı bana burdaki yazılan halinden:26:
ben tembellik edip internetten kopyaladım:1:

doğru söylüyon koymasını biliyosak karnımıza çıkarmasını da bilecez az kaldı canım evet.

ya benim korkum alttan muane olmak işte bu yüzden nasıl doğuracam diyorum şimdiye kadar hiç olmadım söylemesi ayıp eşime bile hala zor açıyorum.:18:
canım bunu aynı dişini, böbreğini nasıl muayene ettiriyorsan öyle düşünmekten başka çare yok..
bir de onlar her gün yaşlısına gencine yüzlercesine bakıyorlar adam onu bizim gördüğümüz gözle görmüyor ki..
direk sorun var mı yok mu ona odaklı bakıyor
:44:
çok zor biliyorum ama böyle düşünürsen daha rahat olursun canım:16:

nasılsınızz
bekle beniii İSTANBULLLL GÜZEL MEMLEKETİMMMM BENİMMM AÇ KOLLARINI SANA GELİYRMMMMM:52::52::52::9::9::9::10::10::10:

ohhh hadi bakalım ne güzel git gez.. sevdiklerini gör hasret gider:31:
senle ilk tanıştığımızda da bu haberi vermiştin hatırladın mı :1:

erenay sana bişey sorcam..
senin söylediğin günden beri mavi su aramadığımız açık deterjancı market kalmadı bulamadık ayol:26:

geçen gün bi tek teksende bulmuş kociş o da 400 ml. si 12 milyonmuş:53:tel açtı alma dedim..
eee en azından 4 şişe almak lazım 50 tl tutacak tüm evin fayansları için.. ben de bi hesapladım:26:

üstüne 20 lira daha koyar yardımcı çağırır derz aralarını cifle ovdurur,
sonra da tüm evi bi daha temizletirim dedim o paraya.. o ne ya:53::53:

açık deterjancıya muadilini sor bakalım dedim.. gitmiş mavi değil de yeşil su var demişler..:1::1:
lt. si 2,5 tl.. ama ben deneme yaptım bi köşeye damlattım anında bembeyaz yaptı sonra onu biraz yaydım..
yaydığım yerlerde hiçbir değişiklik yok temizlenmedi:26:

şimdi ben bunu heryere direk mi sıkıcam yoksa sulandırıp mı silicem sen nasıl yapıyorsun kuzum?
yaydığım yerlerde etkili olmayınca emin olamadım? bir de heryere direk dökünce zehirlemesin beni
:53:
benim evin heryeri seramik çünkü tüm eve lazım?

hadi ben çıkıyorum kızlar kimse yok zaten:26:
geçen temizlikte halılarımın çoğunu yıkayamamıştım.. bana pehlivan kuvveti dileyin:1::1:

nasılsınızz
gelme kuzum gelme gelme:50:bak ben burdayımda ne oluyo:120:
gerçi herkesin memleketi kendine güzel. ahha Ankara m ah:31::31::31:
istanbulun en çok Ankara ma dönüşünü seviyom:69::69::69:

Başakcmmmm 4000. Sayfanın ilk mesajını atmışımmmm
hadii kutlama yapalımmmmm bayadır yapmıyordukk
nice 4000.sayfalara inşallahhhhh:32::32::32::118::62::64::64::119::119::118::118::118::118:
yapak ama akşam olur gelin akşam karılar iki parti yapakkkkkk:46::46::46:

nazo iinşallah kocan bugün ekmek parası kazanmaya gitmiştir:19:

bence de... ihmal etme sakın bak gebelikte diş sağlığı çok önemli.. :20:
keşke hamile kalmadan halletseydin diyorum ama ben de gitmiyorum benim de diş problemlerim var 3 tane
:26:

valla caNIM BENİM hamiş kalmadan önce yapmam gereken bazı şeyler varmış yeni yeni öğreniyorum:59:

ay canım başakcım yaa.. yardımcı olduysa ne mutlu bu bana yeter
gönlünden
bunun geçmesi bile yeter canım çok teşekkür ederim..
ben de kandil akşamı sana ve hepinize dua ettim
bu forumdakilere ve diğer tüm isteyenlere de zaten her duamda söylüyorum
allahım tüm isteyenlere sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarını versin..

amin cnm Allah razı olsun. ben burdaki ismini bildiğim hatunların isimleriyle dua ediyorum bence daha iyi olur diye düşünüyorum. bana özelden ismini verirsen sennde adını söylemek isterim:38::38::38::38::38:

bana annem anlatmıştı.. dün başağa yanlış yazmayayım diye internetten arattırdım buldum ordan kopyaladım:26:
ben de canım annem bana ilk anlattığında ağlamıştım.. bir de o daha güzel anlatmıştı bana burdaki yazılan halinden:26:
ben tembellik edip internetten kopyaladım
:53::53::53:ayy bende dedimki içimden "uğraşmış canım benim uzun hikayeyi yazmak içinnnn:16::16::16:"
keşke söölemeseydin:1::1:

hadi ben çıkıyorum kızlar kimse yok zaten:26:
geçen temizlikte halılarımın çoğunu yıkayamamıştım.. bana pehlivan kuvveti dileyin:1::1:
Allah yardımcın olsun cnmmmm keşkem yıkamaya verseydinnn yazık vücuduna.
yakında olsaydım yardıma gelirdim:75::75::75:

Son düzenleme:
sevinç karsı sana bişi sorcammmmmmmm.

Deşifre olmamak için kullanıcı adını değiştirdin ama oğlişle resimlerini koydun.

Bu ne perhiz... Devamını yazmaya üşendim.

Yoksam resimdeki sen değilmisinnnn. Biliyodum zati senin koca toto olduğunuuuuu:36::36::36::36:

Son düzenleme:
merhaba kızlar boynum bugün daha iyi kalan ütülerimi yapmaya başlıyorum ama ondan önce size selam veriyim didim

bana yardıma gelsenize kızlar ya arkadaşlık böylemi olur

sewinc adana yanıyor çok sıcak hiç sewmiyorum buranın yazını..oğlun nasıl şimdii...
Allah yardimciniz olsun canim olis iyi sukur kudurdu iyiceeeeee
Korkma canim allah kolaylik versin
selam kızlaaarrr...nasılsınız? sevinçç oğluşun sünnet mi oldu hadi hayırlı olsun :)
Evet canim sunnet oldu yedi bizi naziylaaaaa
sevinç sünnetin olmuş canım gözün aydın, hayırlı olsun allah damatlığını da göstersin..
resmini gördüm oğlun da sen de çok tatlısınız canım:16:
naptın kaynanana gittin mi sünnetten sonra?

Evet canim kaynana gildeyiz yarin aksam evime gecerim insallah olis babaannesigilde iyice simardiiiii

Back
X