• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben çok oyalandım,
ağrım da baya hafifledi akşamı da yaptım
:53:
artık bütün gece uğraşır dururum:37:

hem birazdan sevinç gelir gene azar işitirim.
bana "ağrılı falan az az yap kenarından oturma" der kesin:57:
o gelmeden kaçayım nolur nolmaz..
:18:

hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın :16::16:
bana da kolaylık dileyin:26:

:20::20::20::20::20::20::20::20:
:19::19::19: otur otur muhtar gelir yapar işleriii :20:

iyi akşamlar kızlar ben eski kullancı adıyla yasminkubi kullanıcı adımı değiştirdimde nasılsınız ne var ne yok

ayy evet yaaaaaa çaki yuvaya döndü dimiiiii:18::18:artık laf yetiştiriri durur bize

ha vbide ütüm arada beyaz bişiler tükürüyooo.
kireçmi acabaa nasl temizlenir olnlarrr.

ne çok sorunum var dimi.

bişi daha sorcam ama:59:

su ısııtıcımı kullanmaya başlayalı daha 1 ay olmadı. temzilenmek istermi hemen.
içi kireçli gibi oluyo bi süre sonra onumu diyosun.
şimdilik bişi yok. olursa ne yapmak gerekiyo.
bide şunu sorcaktım. ben marketten alınan süt ve yoğurdu tüketmek istemiyorum
hiç bi yararı olduğunu düşünmüyorum
o yüzden keşkem evde kendim yoğurt yapabilsem doğal süt bulabilsem diye üzülüyordum kiiiii
bugün sokakta sütçü amca gördümmm çok sevndm.
ondan süt alsam o sütten yoğurt yapsam.
hatta kaynatıp süt halinde içsem sence hazırlardan iyimi olur

:9::9::9::9::9::9::9: Bu karının soruları bitmeyecek gibi görünüyor deli karııııı:27::27:

ohh kızlarrr herkez temızlıgını yapmıs bend eyarın nsalayacagım otrma odamdan ama perdeme ılk defa yıkayacam boncukluu esım gelırken kılıf bak dedım neyle yıkanıyo ya SEVINC kız sen bılırsın:51:

canım çabuk sökülebilir, pullu, boncuklu tüller makinede yıkanacaksa büyük bir yastık kılıfı içinde yıkanmalıdır. kosla tül de kullan kirlenmesini geciktiriyor :26:

:21::21: kız da olsun oğlanda olsun
olsun olsun olsunnn:21::21::21::21:

olsun canım ıkısıde lazım:1::1::1:

kızlar dun kocısım bı kuş gördu tum mah ayagı kaldrıdı karsı bınaya konuyo oraya gıdyo yan bına arka bına derken bulamadı eve geldı ben kusu hıc ıstemıyorum hep yalvarıyodu ızın vermıyodum oyle kus un pesınden gezınce tamam gıt yarın al dedım cok heveslenmıs aldı ıstemıyorum ama kus oyle bı gozumun ıcıne bakıyokı sankı kımsesız cocuk gıbı esımde hevesını krımak ıstemıyorum ne yapacm bu kusla:26:

ben de salı gunu gıdecem yumoslarıma bakacak cok heycanlı hatta cok mutluyum ılk defa basladım tedavıye bıde gelısmemısse yumoslar bıda gıtmek ıstermıyım bılmıyorum hevesım kursagımda kalmaz ıns:25::25:

ahh canım ıns bıda oyle bırseyle karsılasmazsın gecende bızım yıgenı kaybettık kazadan 2 yasında annesı sımdı tekrar cocuk yapmaya korkuyo bıda basına gelecek dıye:14:

:20::20::20::20::20: ümitsiz olmak yok canımmmmm :21::21: olacak zamanı varrr bu arada dişin nasıl oldu :26:

aaa bu topik çok güüzelmiş. çok hoş ifade etmişiniz yazılanları ben,i de ekleyin

kızlar dun kocısım bı kuş gördu tum mah ayagı kaldrıdı karsı bınaya konuyo oraya gıdyo yan bına arka bına derken bulamadı eve geldı ben kusu hıc ıstemıyorum hep yalvarıyodu ızın vermıyodum oyle kus un pesınden gezınce tamam gıt yarın al dedım cok heveslenmıs aldı ıstemıyorum ama kus oyle bı gozumun ıcıne bakıyokı sankı kımsesız cocuk gıbı esımde hevesını krımak ıstemıyorum ne yapacm bu kusla:26:

ben çok korkarım canım hayvanlardan bir tek balık besleyebiliyorum

tam çıkarken erenayın yazısını gördüm geri geldim sen de bana seslenmişsin gördüm..
ama her an kociş gelebilir kapatabilirim başaaakk:26:

tamam sakın kendini kaybetme bak nasıl sen burda sevince falan koca toto diyosun tatlı tatlı :16:
daha neler diyosun senin içinde bu yetenek var aslında:1::1:

:53::53::53::53::53::53::53::53: beni neden karıştırıyorsunuz
resmimi bile koydum koca toto olmadığımı göremediyseniz gözlükte yollayayım :19::19:
kıskanç koca totolu karılarrrrr:20:

canım çabuk sökülebilir, pullu, boncuklu tüller makinede yıkanacaksa büyük bir yastık kılıfı içinde yıkanmalıdır. kosla tül de kullan kirlenmesini geciktiriyor :26:

:20::20::20: o kendi kendine gelecek ben inanıyorummmm:20:

:20::20::20::20::20: ümitsiz olmak yok canımmmmm :21::21: olacak zamanı varrr bu arada dişin nasıl oldu :26:

kuzum eşim perdecıye sormus kılıfı varmıs carsıya ındıgımde alacam evet kosla tül kullanacam ya bide kola diye birsey duymutum onu bılıyomusun

inş bebegım bu ay annecıgının göbüşüne konacak inanıyorum salı günü yumoslarıma bakalıcak

dişim dün gece uyutmadı kuzum ya bide 20 lık dişimde cıktı hemıde yandan botrlemiş:27::27:

kızlar bu listeye kim bakıo , kim ekliyor . bende aranıza katılmak istiyorum

kuzum eşim perdecıye sormus kılıfı varmıs carsıya ındıgımde alacam evet kosla tül kullanacam ya bide kola diye birsey duymutum onu bılıyomusun

inş bebegım bu ay annecıgının göbüşüne konacak inanıyorum salı günü yumoslarıma bakalıcak

dişim dün gece uyutmadı kuzum ya bide 20 lık dişimde cıktı hemıde yandan botrlemiş:27::27:

geçmiş olsun canım dikkat et kola kullanmadım canım bilmiyorum:26:

Back
X