• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:100::100::100::105::105::105::84::84::96::96::96::96:

:57::57::57:

yok bebeğim yaaa bi sruları var biras kazıkkkkk

bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık:97:

bu soru yüzünden kaç gündür erteliyom

anam bide öyle sorumu soruyorlar
benim şimdiye kadar yaptığım çılgınlık kaçarak evlenmekti başkada çılgınlığım yok:1:

ama sevinç karısı katılsayd acayip reyting yapardı şımarıklığından:9:

:60::60::60::60::60:

:100::100::100::105::105::105::84::84::96::96::96::96:

:57::57::57:

yok bebeğim yaaa bi sruları var biras kazıkkkkk

bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık:97:

bu soru yüzünden kaç gündür erteliyom.

bu arada düğünde elimi bilem çırpmadım. sevmem ben ööle milletin içinde oynama falan

ne ilgisi varmış bu sorunun ev dekarasyonuyla yaa..tövbe,tövbe..sende yaratıcı zekanla bişey uydur yaz o zaman:))

benim şimdiye kadar yaptığım çılgınlık kaçarak evlenmekti başkada çılgınlığım yok:1:

çok mu komik başak karısının en büyük çılgınlığı kaynanatörle aynı evi paylaşmak bence buuuu sıkıysa yazsın onlarda eve gelince sölesinler :9::9:

kız başakmı söyledi adımı sana hemen sil adımı :40:

:24::24: ne adı gız yok öle bişe üstün zekamla buldum ben başak ta kim tanışıyokmu onunla:44::44::44:

sorma nazom yaa bi açta bak forma . kime süpriz yapmak istiyosunuz falan diyo. ben kimseye süpriz yapma istemiyomki.
güya ne kadar eğlenceli bi program çıkarabilirz diye tast ediyolar heralde:31:
ne ilgisi varmış bu sorunun ev dekarasyonuyla yaa..tövbe,tövbe..sende yaratıcı zekanla bişey uydur yaz o zaman:))

acaba çılgınlığın etkileyiciliğine göremi seçiyolar insanları.

aslında benm de yaptığım en büyük çılgınlık prenses gibi hayatımı bırakıp kaynana yanında oturmayı kabul edip evlenmemdi. bu çılgınlık değilde neeeee:96:
kim cesaret edebilir bu çılgınlığaa

çok mu komik başak karısının en büyük çılgınlığı kaynanatörle aynı evi paylaşmak bence buuuu sıkıysa yazsın onlarda eve gelince sölesinler :9::9:

:24::24: ne adı gız yok öle bişe üstün zekamla buldum ben başak ta kim tanışıyokmu onunla:44::44::44:

doğru kaynanayla oturmak büyük çılgınlık bencede ama onu oraya yazıp çekimdede söylerse en büyük çılgınlık olur:1:
ozaman tam üstüne bastın başaktan tüyo almadıysan

Back
X