• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

klomen kullandı bu ay gidecek bakalım yumoşlar büyüdüyse gerek görülürse iğne yapılacak hakkımızda hayırlısı

inşallah canım yaaaa kız klomen kullanınca doktorlar tedbir amaçlı zaten çatlatma iğnesi yaptırıyorlar hazırlıklı ol canım
ama hiiiç korkacak bişe değil bende çok korkmuştum ama ne olduğunu anlamadım bileee:34:

ayy canım ıns faydasını görurum ıgneye de razıyım baska tedavıye gerek kalmaz nedense ıcım o kadar rahatkı reglıme daha bırsuru var ama bebgın sankı tutunmus :1::1::1: bide dgum gunumde reglm aynı esımde aynı bıze cok buyuk bı hedıye olack:1:

350 GRAM BAL,50 GR POLEN,50 GR ARI SÜTÜ,40 GR SAF PROPOLIS,25 GR SPIRULINA.TEL.02324454414 bu telefondan getirtebilirsin guvenilir bir yer hepsini karistirip sabahlari ac karnina bir tatli kasigi yiyorsun kullanirken hamile kalsanda birakmiyorsun bitirene kadar devam canim tamamen bitkisel hic korkma bunu bana veren kisinin 3 cocugu var ikisi ikizzz tek tek arastir netten cook faydali seyler bitkisel oldugundan dolayi hic bir yan etkisi yok vesile olsun insallah aminnn

350 GRAM BAL,50 GR POLEN,50 GR ARI SÜTÜ,40 GR SAF PROPOLIS,25 GR SPIRULINA.TEL.02324454414 bu telefondan getirtebilirsin guvenilir bir yer hepsini karistirip sabahlari ac karnina bir tatli kasigi yiyorsun kullanirken hamile kalsanda birakmiyorsun bitirene kadar devam canim tamamen bitkisel hic korkma bunu bana veren kisinin 3 cocugu var ikisi ikizzz tek tek arastir netten cook faydali seyler bitkisel oldugundan dolayi hic bir yan etkisi yok vesile olsun insallah aminnn

kız esımde problem ykm acaba alsammı ne kadarmıs guvenılır demı

mlxy canım bir ara yine vermiştim kimse oralı bilem olmadı :26::26:
ama çevremde kim kullandıysa o ay en geç bir sonraki ay hamiş kaldı
üstelik tüp bebek denemesi başarısız olan bile var
ama eşinizde problem olmayacak canım :26:

ayy canım ıns faydasını görurum ıgneye de razıyım baska tedavıye gerek kalmaz nedense ıcım o kadar rahatkı reglıme daha bırsuru var ama bebgın sankı tutunmus :1::1::1: bide dgum gunumde reglm aynı esımde aynı bıze cok buyuk bı hedıye olack:1:

inşallah canım yaaa hayatınızın hediyesi olur valla :34:

kız esımde problem ykm acaba alsammı ne kadarmıs guvenılır demı

kız orda yazan bitkileri tek tek araştır canım ne işe yaradıklarını bitkisel olduğu için hiç bir yan etkisi yok
ben almadığım için fiyatını bilmiyorum ama alıp bende kullanacağım yumurta kalitesi arttığı için döllenme ve tutunma
olasılığını arttırıyor

Son düzenleme:
selam kızlar
size haber geldi mi bilmiyorum ama ben o gün sizle konuştuktan sonra sadece tedbir amaçlı dr a gittim ve gider gitmez de sancılarım başladı,hemen yatırdılar ve ayın 20 si akşam 21 suları normal doğumla AHMET imi kucağıma aldım çok şükür
darısı tüm isteyenlere

canım gözün aydınn rabbım uzun ömür versın:16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: dogum nasıldı anlatsana:31:

kız orda yazan bitkileri tek tek araştır canım ne işe yaradıklarını bitkisel olduğu için hiç bir yan etkisi yok
ben almadığım için fiyatını bilmiyorum ama alıp bende kullanacağım yumurta kalitesi arttığı için döllenme ve tutunma
olasılığını arttırıyor

Giran Ar rnleri Gda Mad. Ltd. ti. - Bakliyat - Hububat - -Gda Sektr
burdan araştır canım

benim bu ay gectı salı gu:31:u zatı bellı olack eger olmasa bu ay b:31:nde alayım inş :31:faydası olur

Teşekkür ederim canım. Ben bu ay 3. tüp bebeği denedim ama yine başarısız çünkü foliküller boş çıktı yani yumurta yok. valla uzaya çık deseler çıkçak durumdayım artık.şu anda romanyadan bile bitkisel bi ilaç getirtiyorum denemek için. bunuda getirtiyim. Bi deneyelim bakalım neyin vesile olacağı belli olmaz.

sevınc preseed ben kayganlastırıcı gıbı kullanıyorum aceb şekıldede faydasını görürmüyüm:26::26::26:

-Gebelik; gebe kalma ya da bırakma yönünden sorunlu aile bireylerine arı sütü ve polen kullanımı önemle tavsiye edilir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla gebelik şansının yükseldiği belirtilmiştir. Sohaq Üniversitesi'nde jinekolojide tedavi gören 99 çift üzerinde yapılan bir deneyde gebelik şansının ~3,3 kat arttığı sonucuna varilmiştir.

Arı Sütü - Propolis | ARI DÜNYASI

Teşekkür ederim canım. Ben bu ay 3. tüp bebeği denedim ama yine başarısız çünkü foliküller boş çıktı yani yumurta yok. valla uzaya çık deseler çıkçak durumdayım artık.şu anda romanyadan bile bitkisel bi ilaç getirtiyorum denemek için. bunuda getirtiyim. Bi deneyelim bakalım neyin vesile olacağı belli olmaz.

Arı Sütü - Propolis | ARI DÜNYASI burdan araştır canım ürünleri
çevremden deneyipte sonuç alanlar olmasa zaten burda tavsiye etmem
ama deneyenlerden boş dönen hiç olmadı şifasını görürsün inşallah
benim korunma sürecim bitsin bizzat şahsen deneyeceğim canım
deneyipte sonuç alırsanız yazın lütfen

buda kürdeki spirulinanın faydaları bitkisel olduğu için korkmanıza gerek yok arkadaşlar

Spirulina'nın 3 g'da Yüksek/Belirgin Miktarda İçerdiği Bazı Besin Öğeleri, Faydaları
Doğal olarak yüksek miktarda protein kaynağıdır.
%65 tam protein - 18 aminoasit içerir
Doğal olarak yüksek miktarda (beta karoten olarak) A vitamini kaynağıdır.
Karoten gibi antioksidanlar hücreleri koruyabilir.
Doğal olarak yüksek miktarda B12 vitamini kaynağıdır.
Vitamin B12 kırmızı kan hücrelerinin oluşumuna yardımcı olabilir.
Doğal olarak belirgin miktarda demir içerir.
Demir kırmızı kan hücrelerinin oluşumunda faktör olabilir.
Doğal olarak enzimler içerir.
Enzimler sindirime yardımcı olabilir.
Doğal olarak antioksidanlar içerir.
Antioksidanlar hücreleri koruyabilir.
Doğal olarak vitamin K kaynağıdır.
Doğal olarak krom kaynağıdır.
Doğal olarak belirgin miktarda manganez içerir.
Doğal olarak belirgin miktarda molibden içerir.
Spirulina'nın 100 g'da Belirgin Miktarda İçerdiği Diğer Besin Öğeleri ve Faydaları
Doğal olarak kalsiyum içerir.
Kalsiyum kemiklerin ve dişlerin gelişmesine ve kemik sağlığının korunmasına yardımcı olabilir.
Doğal olarak E vitamini içerir.
Vitamin E vücut dokularındaki yağları oksidasyondan koruyabilir.
Doğal olarak biyotin (H vitamini) içerir.
Biyotin saç ve tırmnakların sağlıklı olmasını sağlayabilir.
Doğal olarak magnezyum içerir.
Magnezyum enerji metabolizması, doku oluşumu ve kemiklerin gelişiminde faktör olabilir.
Doğal olarak iyot içerir.
İyot tiroid bezinin normal çalışmasında faktör olabilir.
Doğal olarak çinko içerir.
Çinko enerji metabolizması, doku oluşumu ve kemiklerin gelişiminde faktör olabilir.
Doğal olarak fosfor içerir.
Fosfor kemik ve dişlerin oluşumu ve yapılanmasında faktör olabilir.
Doğal olarak B1 vitamini (tiyamin) içerir.
Vitamin B1 karbonhidratlardan enerji sağlanmasında yardımcı olabilir, normal büyümeye yardım edebilir.
Doğal olarak B2 vitamini (riboflavin) içerir.
Vitamin B2 enerji metabolizmasında ve doku oluşumunda faktör olabilir.
Doğal olarak niasin (B3 vitamini) içerir.
Niasin normal büyümeye ve gelişmeye yardımcı olabilir, enerji metabolizmasında ve doku oluşumunda faktör olabilir.
Doğal olarak pantotenik asit (B5 vitamini) içerir.
Pantotenik asit enerji metabolizmasında ve doku oluşumunda faktör olabilir.
Doğal olarak folik asit (B9 vitamini) içerir.
Folik asit kırmızı kan hücrelerinin oluşumuna yardımcı olabilir.

Spirulina ilaç değildir, yüzyıllardır kullanılan bitkisel ve doğal bir besindir

Son düzenleme:
Arı Sütü - Propolis | ARI DÜNYASI burdan araştır canım ürünleri
çevremden deneyipte sonuç alanlar olmasa zaten burda tavsiye etmem
ama deneyenlerden boş dönen hiç olmadı şifasını görürsün inşallah
benim korunma sürecim bitsin bizzat şahsen deneyeceğim canım
deneyipte sonuç alırsanız yazın lütfen

canım doktorlara göre benim normal yolla hamile kalma ihtimalim yok çünkü tüplerim kapalı ve yumurtalığımın bir tanesi çalışmıyor. Ben yumurta kalitemi arttırmak için kullanacağım sonuçları yazarım çünkü her ay dr.'a gidiyorum folükülleri ölçüyo biçiyo yumurta almaya çalışıyo tüp bebek denemek için 30 haziranda muhtemelen hastalanacağım 1 temmuzda da tekrar tüp bebek denemesi için başlayacağım yolculuklara. İnşallah bu sefer olur.

canım doktorlara göre benim normal yolla hamile kalma ihtimalim yok çünkü tüplerim kapalı ve yumurtalığımın bir tanesi çalışmıyor. Ben yumurta kalitemi arttırmak için kullanacağım sonuçları yazarım çünkü her ay dr.'a gidiyorum folükülleri ölçüyo biçiyo yumurta almaya çalışıyo tüp bebek denemek için 30 haziranda muhtemelen hastalanacağım 1 temmuzda da tekrar tüp bebek denemesi için başlayacağım yolculuklara. İnşallah bu sefer olur.

bunu hemen al canım o zaman her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yiceksin bu kadar :34::34:

Merhaba arkadaslar benı de aranıza alır mısınız. Bebegı yenı dusunuyoruz ama bır korku bır endıse var ıcımde nedenını bılmedıgım. 3ay evvel karnımda 3aylık bebegım oldu ve kurtaj oldum. Belkı aynı seylerı yasayacagımdan korkuyorum. Bu sebeple sızlerın yanına geldım bana da nesenızden serptırınkı ben de neseyle hamıle kalıyım.

Merhaba arkadaslar benı de aranıza alır mısınız. Bebegı yenı dusunuyoruz ama bır korku bır endıse var ıcımde nedenını bılmedıgım. 3ay evvel karnımda 3aylık bebegım oldu ve kurtaj oldum. Belkı aynı seylerı yasayacagımdan korkuyorum. Bu sebeple sızlerın yanına geldım bana da nesenızden serptırınkı ben de neseyle hamıle kalıyım.

canım öncelikle geçmiş olsun hoşgeldin
sebebi belli oldumu canım bende en son 3.5 aylık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim
kanda pıhtılaşma çıktı bende

Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın!

Bu Sitede Arı Sütünün gebelik yönünde bazı faydaları şöyle yer alıyor:

• Libidoyu yükseltir.
• Yumurta sağlığı ve kalitesine katkıda bulunur.
• Yaşla gelen bazı olumsuzlukları azaltır.

Arı sütünün sperm sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini detaylı şekilde gösteren kapsamlı bir deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta olduğu bildiriliyor. Bu Deneyle ilgili yayınlanan araştırma metninin tamamını okumak için buraya tıklayınız..

Erkeklerde Testerasyon yüzde 143 sperm sayısı yüzde 65 artarken, anormal sperm sayısı yüzde 27 Oranında Düşüyor:
Alexandria Üniversitesi'nden araştırmacı S. Elnagar tavşanlar testerasyon seviyesi yüksek sıcaklık ile düşürülen tavşanlar üzerinde yaptığı deneyde, ısı baskısı uygulanan tavşanlara arı sütü verildiğinde tam tersi yönde yani testerasyon miktarının ve fiziksel kondisyonun arttığını tesbit ediyor.

Araştırmaya göre testerasyonun arı sütü verilmeyen deneklerle kıyaslamasında verilen arı sütünün miktarına göre yüzde 124'ten yüzde 143'lere kadar... Sperm miktarlarının yüzde 35'ten yüzde 65'e kadar arttığı tespit edildi. Şekil bozukluğu taşıyan sperm sayılarında ise yüzde 17'den yüzde 27'ye kadar düşüş gözlendi. Deneyde iki ayrı gruba 400mg ve 800mg arı sütü verildi.

Araştırmayla ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20538419

Erbezi Fonksiyonları'nda 2 Kat Fazla Artış
Fujisaki Enstitütüsü Biokimyasal Laboratuvarlarında 2004 yılında Japonya'da 6 Bilim Adamı tarafından gerçekleştiren araştırmada. Hamster'lara düzenli şekilde 17 hafta süreyle arı sütü verildi. Arı sütü verilmeyen kontrol grubundaki hamster'lar ile bu süre sonunda kıyaslamalar yapıldı. Bu kıyasa göre arı sütü verilenlerin serbest testerasyon seviyesi iki kat yükseldi. Ayrıca, yaşlılıktan dolayı kontrol grubu hamsterlarında gözlenen sperm dejenerasyonu, sayı azlığı, şekil bozukluğu olguları düzenli arı sütü kullanılanlarda ortaya çıkmadı.

Son düzenleme:
görürsün canım inşallah onu kullanıpta hamile kalanlar var :34:

inş canım ya:16::16::16:

kuzum bi kere oldu dıye bıda olack degıl ıyı dusun ıyı olsun aramıza hs geldın

karılar ben cıkırm bırazcık ısım var snra belkı gelırım:16::16:

canım bu karışımı arı dünyasına mail attım fiyat bekliyorum ilgilenirsen cevap gelince sanada yazarım :34:

Back
X