- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
amin canım inşallah çünkü yasak canım 35 yaşına kadar 1 embriyo 35 den sonra 2 tane transfer yapılıyor.
ayy ikizlerin olur inşalllahhhhhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah çünkü yasak canım 35 yaşına kadar 1 embriyo 35 den sonra 2 tane transfer yapılıyor.
hacer canım sende bulantı kusma yokmu
hamiş olupta kusan bir benmiyim yaaa:26:
yoktur kız daha cahil karıııııııııııııııııııııııı
zorla davet ettirdi kendini.
Dün gece de girmemişsin topike sevinççççç. Galiba yemekli misafir koşuşturmasında yorgun düştünnnn
masa başında yemek yerken uyuyakaldınnnnnnnnnnn
yağlanıyom vallla hergün 2 kereeee
Sevinçle güreş bilem tutarımmmmm
Inşalllah![]()
Hayirli cumalar canim kolay gelsinhayırlı cumalar ALLAH gönlümüzdekini hayırlısıyla versin
ben şimdi pazara gidiyorum akşama görüşürüz
Ayy canim bu mubarek gunde dualarim seninle insallah ikiz dogurursun optum.Offf çok heyacanlıyım zor yazıyorum ellerim titriyo valla şimdi aradılar merkezden 3 yumurtamda döllenmiş yani şuanda merkezde 3 tane bebeğim var. Yarın 2 si transfer olcak allahım sana hamd olsun hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip et yarabbim bana ve tüm evlat hasreti çekenlere lütfen hepiniz bana dua edin arkadaşlar. Sizleri kocaman öpüyorum.
Ben bitirdim bile kiz sen birinci alternatifte agda yapmamismiydin.kıslar ben çıktım. bugün ağda günü.
hadi göriyim sizii cillop gibi olunnnnnnn
tilotları giyip evde gezinnnnnn![]()
kızz hamişmisin yoksa hebenim bulantılarım oluyo ama kusmuyorum şükür
ayh sevinç inşallah hamiş kalırsın anacımm
![]()
slm kızlar bugun doktora gıttım bı tane yumurtam varmış klomen genellıkle bır ay sonrasına etkı edermış. nekadarlık oludğunu söylemedı sadece guzel dedı gun asırı ılışkı verdı catlama ığnesıde vurmadı bu ay böyle denıyelım dedı.. bakalım artık kısmette ne var gorcez 15 gune![]()
slm kızlar bugun doktora gıttım bı tane yumurtam varmış klomen genellıkle bır ay sonrasına etkı edermış. nekadarlık oludğunu söylemedı sadece guzel dedı gun asırı ılışkı verdı catlama ığnesıde vurmadı bu ay böyle denıyelım dedı.. bakalım artık kısmette ne var gorcez 15 gune![]()
gelse de gelmese de yapmak zorundasınız.
satıcı temizlik annesi
verecen yani inet ettin.
bence de Allah yardım eder sen hayır yapmaya çalşıyosundemek kan vermek istediğin için bilem doğm gününü kutladılar
sARA ABLAAA AVATARIN ÇOK HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞİŞŞŞŞŞŞŞ![]()
yok annem şu an bebe yağı be avakado yağı kullanıyorum.başakcım göbişine hangi kremi kullanıyon sen badem yağımı![]()
yaptımda kukuşum çıkmamıştı daha. sadece onu bu haftaya bıraktımBen bitirdim bile kiz sen birinci alternatifte agda yapmamismiydin.i
anam vallla buraya gelen hamile kalıyo maaaşlllahhhhhh
çok istiyorum gerçekten inşallah tutunur bebiklerinnnnnnnn
teşekküy edeyim tatlım menim balkaymaklı kadayıfım
hayirli cumalar canim kolay gelsin
ayy canim bu mubarek gunde dualarim seninle insallah ikiz dogurursun optum.
Ben bitirdim bile kiz sen birinci alternatifte agda yapmamismiydin.
Kiz yokkk ne hamisi ben cocuk icin henuz calismalara baslamadim hayirlisi