• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslar ben çıktım. bugün ağda günü.

hadi göriyim sizii cillop gibi olunnnnnnn:21:

tilotları giyip evde gezinnnnnn:12::12::12::12::12::12::12::12::12:

Son düzenleme:
:19::19::19::19::19:zorla davet ettirdi kendini.

Dün gece de girmemişsin topike sevinççççç. Galiba yemekli misafir koşuşturmasında yorgun düştünnnn

masa başında yemek yerken uyuyakaldınnnnnnnnnnn:21::21::21::21::21:

yağlanıyom vallla hergün 2 kereeee:32::32::32::32::32:

Sevinçle güreş bilem tutarımmmmm:41::41:
Inşalllah:1::1::1::1::1::1:

başakcım göbişine hangi kremi kullanıyon sen badem yağımı:16::38:

hayırlı cumalar ALLAH gönlümüzdekini hayırlısıyla versin
ben şimdi pazara gidiyorum akşama görüşürüz
Hayirli cumalar canim kolay gelsin
Offf çok heyacanlıyım zor yazıyorum ellerim titriyo valla şimdi aradılar merkezden 3 yumurtamda döllenmiş yani şuanda merkezde 3 tane bebeğim var. Yarın 2 si transfer olcak allahım sana hamd olsun hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip et yarabbim bana ve tüm evlat hasreti çekenlere lütfen hepiniz bana dua edin arkadaşlar. Sizleri kocaman öpüyorum.
Ayy canim bu mubarek gunde dualarim seninle insallah ikiz dogurursun optum.
kıslar ben çıktım. bugün ağda günü.

hadi göriyim sizii cillop gibi olunnnnnnn:21:

tilotları giyip evde gezinnnnnn:12::12::12::12::12::12::12::12::12:
Ben bitirdim bile kiz sen birinci alternatifte agda yapmamismiydin.
kızz hamişmisin yoksa he:52: benim bulantılarım oluyo ama kusmuyorum şükür:nazar: ayh sevinç inşallah hamiş kalırsın anacımm:49::16:

Kiz yokkk ne hamisi ben cocuk icin henuz calismalara baslamadim hayirlisi

slm kızlar bugun doktora gıttım bı tane yumurtam varmış klomen genellıkle bır ay sonrasına etkı edermış. nekadarlık oludğunu söylemedı sadece guzel dedı gun asırı ılışkı verdı catlama ığnesıde vurmadı bu ay böyle denıyelım dedı.. bakalım artık kısmette ne var gorcez 15 gune:16::16::16::16:

slm kızlar bugun doktora gıttım bı tane yumurtam varmış klomen genellıkle bır ay sonrasına etkı edermış. nekadarlık oludğunu söylemedı sadece guzel dedı gun asırı ılışkı verdı catlama ığnesıde vurmadı bu ay böyle denıyelım dedı.. bakalım artık kısmette ne var gorcez 15 gune:16::16::16::16:

Ayy ne guzelll evet klomen bir sonraki ay etki eder bizzat yasadim
hakkinda hayirlisi guzel haberlrrle gelirsin insallahhh

gelse de gelmese de yapmak zorundasınız. :20::20:

satıcı temizlik annesi:63:

verecen yani inet ettin.

bence de Allah yardım eder sen hayır yapmaya çalşıyosun:42::42:demek kan vermek istediğin için bilem doğm gününü kutladılar:46:

sARA ABLAAA AVATARIN ÇOK HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞİŞŞŞŞŞŞŞ:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

teşekküy edeyim tatlım menim balkaymaklı kadayıfım

başakcım göbişine hangi kremi kullanıyon sen badem yağımı:16::38:
yok annem şu an bebe yağı be avakado yağı kullanıyorum.
aslında ebru şallının yöntemi denemeyi çok istiyorumda alamadım daha:6::6:
Ben bitirdim bile kiz sen birinci alternatifte agda yapmamismiydin.i
yaptımda kukuşum çıkmamıştı daha. sadece onu bu haftaya bıraktım:12::12::12:

ohh öçarpışmalar başladı desene aman ihmal etmeyin kuzum. en az 30dk uzanmayıda ihmal etmeeeee.

hatta bazayı kaldırın:60:

valla yapanlar varmış:25::25:

nazoooo keşke akşam üzeri çıkaydın pazara sıcaktan buharlaşıp ölcennnnn:18::18:

nazo ölme nooooluuuuuuuur:43::43::43::43:

tatlım yarın Allah yardımcın olsun inşallah bebelerin sana tutunur ve dokuz ay sonra kucağına alırsın

Son düzenleme:
hayirli cumalar canim kolay gelsin

ayy canim bu mubarek gunde dualarim seninle insallah ikiz dogurursun optum.

Ben bitirdim bile kiz sen birinci alternatifte agda yapmamismiydin.

Kiz yokkk ne hamisi ben cocuk icin henuz calismalara baslamadim hayirlisi

allah razı olsun canım kurban olduğum yaradan sana hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin

sevinççç bişi sorcam tıp fakültesindemi doğuruyum ben:26::26:

canım inşaallah bebişlerin yarından sonra seni hiç bırakmazlar:)))RABBİM emeğinizi boşa çıkarmasın inşaallah...

Back
X