• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dumann sen kizini benim ogluma ver aralarinda 6 yas olur basak karisi el atmadan ben atayim didim
:9:
ayyy kızımın talipleri çoğalıyoooo bi not edim sonra aradan seçeriz artık birini:1::1:
evet:110:

:62: sevinç duydumu bunuuuu:9::9:sevinççim hadi ben tersim duman da mı ters. dediğin bi türlü çıkmıyo:19: sende var bi terslik diyom annem dinle beni:29:

hayırlı olsn dumancım:38:

o ne dmeek kıs mundar etti. namuslarına mı elledik:19::19::19::19::19::19::19::19::19:

aaaaaaa aşk olsun benm oliş gibi kocayı benm gibi kayın anneyi bulmş kızın daha ne istiycek.
ama şansını kaybettin bundan sonra zorlsanda almam:19:
sen git beydağlıya ver kızını ikircikli karı:19:
sağol canımmm.... amaa niye istemiyon sen beni kızımı beğenmedinmi??? sana bi fotomu göndereyim boydan sağ-sol profilden anasına bak kıznı al belki o zaman fikrin değişir:43: ikircikli ne demek lenn kötü bişey demedin dimi bana???
sınırımden aynen su durumdayım:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

noldu kızzzzzz

selam hanımlar
olmayan hanımlar
selam belinay
ay birden eurovizyon puanı açıklıcak gibi hissettim kendimi:1::1:
şu kiraz,bizim erenay mı
kızlara ramazanı şerifin rehaveti ilk günden mi çöktü,nerde bu millet,nerde bu devlet
hepimize mübarek olur inşallah

iyiakşamlar kızlarrrr:3::3:

Cnm senin su patlican tawani yaptim benim bildigim de aynisi sadece ismi patlicn kebap ama harikaydi...

Kizlar nasilsiniz
Sahuru kimse beklemiyormu yahu
Ama seytan isi uykusuzluktan ölüyorum
Normalde uykum gelmez bu saatte yani puff sabir allahim

Bu arada herkezin ramazani hayirli olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin :16:

Hayirli ramazanlar hayirli sahurlar canlarimm Rabbim daima bugunlere cikarsin ne muradiniz varsa versin amiiinnn

Cnm senin su patlican tawani yaptim benim bildigim de aynisi sadece ismi patlicn kebap ama harikaydi...

Kizlar nasilsiniz

selam hanımlar
olmayan hanımlar
selam belinay
şu kiraz,bizim erenay mı
kızlara ramazanı şerifin rehaveti ilk günden mi çöktü,nerde bu millet,nerde bu devlet

ilk sahurumuz hayırlı sahurlarrr kızlarrrr:16::16::16::16::16::16:

Ewet ilk sahurumuz oleyyyy Allahim kabul etsin insallah :21::29:

Aaaaaaa ama biz seni ozlerikkkk
gule gule canim selametle firsat buldukca gel ozletme kendini

hmm ben sadece menogona 136 tl verdim ssk sız canım
yanına da hormon ilacı alınca 170 e geldi bana
bide şimdik çatlatma iğnesi verecek muhtemelen...

demekki onun için ssk dan vermedii
daha çok başındayım ya belki ondan hakkım dolmasın diye ücretli alın dedii
çünkü daha kaç kez iğne denenir,aşılama denenir,ee tüp bebek var..
hmm akıllı doktorum benimm
hakkımı kaybetmeyeyim diye bööle yaptı
şimdik bu kadar para beni etkilemez ama tüp bebek yada aşılamada maliyetler
yükselince zorlar bide ilaca para ödemek zorunda kalmayalım neyse böylesi iyi olmuşş

hıı kaçak gelinn
gidiyon he
koca ramazan yoksun he??
özliyeceğiz seniii
arada bi haber ver bari merakta kalmayalımmmm

internet paketi almayı düşünüyorum alırsam arada fırsat oldukça yazarım özlemeye fırsat bırakmam:8:

Kizlar nasilsiniz

bende hergün en erken 2 den önce yatmam hatta yatakta dönüp dururum uyku tutmaz,
dün akşam erkenden uykum geldi (erkenden dediysem 00:30 da yattım benim için erekn bi saat)
yattım uyudum zorla kalktım sahura, şimdide uyku yok :31:

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar
ramazının bolluğu bereketi huzuru mutluluğu evlerimizi doldursun Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin
önce sağlık sonra eşlerimizle sevdiklerimizle mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar,ve hayırlı cumalar RABBİM bu güzel günlerin hürmetine tüm dileklerimizi kabul etsin:16::16:

internet paketi almayı düşünüyorum alırsam arada fırsat oldukça yazarım özlemeye fırsat bırakmam:8:
Insallah canim su anda vodafone da kampanya var 7 tl dinirsiz kullaniyorsun ilk uc ay fiyat degismiyooo
günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar
ramazının bolluğu bereketi huzuru mutluluğu evlerimizi doldursun Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin
önce sağlık sonra eşlerimizle sevdiklerimizle mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin

günaydın kızlar, hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar ..

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
Aminn canlar hayirli cumalar hayirli ramazanlarr

Kizlar nasilsiniz

sewindim denediğine afiyet olsun canımm:56::56:

selam hanımlar
olmayan hanımlar
selam belinay
şu kiraz,bizim erenay mı
eveeeeeeeeeeeeet beniimmmm
nasılsın kız
annelik nasılll
bebek nasıllll
inşllah herşey yolundadır bebişin uslu bir erkektir

hıh iyi al özletme kendiniiii

Back
X