• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol cnm aslında usumeye ıhtıyacım var benım yangun vaaarrrrrr:9::9::9: cok sıcak ya allahtan esıyo bıraz evde nefes alıyoz:16::16:

benimde çok üşümeye ihtiyacım var.. ama işte sıcaklar daha tehlikeli oluor nasıl hasta olduğunu bile anlamıyosun..

aynen bende öyle oldu
m ama çok kustum birde oruçtum boş mideyle dahada zor oluyor..ilaçlarımı aldım içiyorum zaten,suyuda içiyorumda bu seferde tuvaletten çıkamıyor insan:10:

Cnm enfeksiyonda varsa oda mide bulantisi yaparrr
basak karisi gibi tufekhaneye yatak serersin sende:9:

bugun ona laf sokamazsam catlardim
kizz bugun pazar kuruluyooo nasil gidecem buharlasirim die korkuyom
:18::18:

aynen bende öyle oldum ama çok kustum birde oruçtum boş mideyle dahada zor oluyor..ilaçlarımı aldım içiyorum zaten,suyuda içiyorumda bu seferde tuvaletten çıkamıyor insan:10:
olsun canım tuvalaete gitte tuvalette kalma benim gibi suyu ihmal etmeeeee ay canımmm inş bu belirti kumdan daha başka belirtidirde neseee

Gecmis olsun canim..

hadis dunden yemeklerim var yanina pilav ve salata yapacam canim iftar sofrasinda cay iciyordum zati bisi yiyemedim
teraviden gelene kadar saat 11oluyooo
yarina dolma yapmayi dusunuyom kabak patlican biber
corba soguk ayran corbasi canim bu sicakta ancak i iyi gider

banada dolma yap gönder kızzzz aynen tam 11 de bende evde oluommm dün güsel geçti teraviii allahım böle başladım devamını getirsinnnn alllah kabul etsin canım benimmmm

heralde öle olacak..kız bu sıcakta oruçlu halinle nasıl gideceksin akşam açıksa o zamn git...hiç değilse biraz serinlemiş olur...

akşama kadarsa akşama doğru gittt gölge çöksün geçen bende 3,5 ta çıktım adananın pazarını bilirsin bi gün önce kurarlar ikinci gün öğlene kadar ikinci gün bu sıcakta hiç gidilmio bende kurulsun gidim dedim eşim kapıda kalmasın dieee aboooo beynim eridi küçücüktü sati iice çektiiii

olsun canım tuvalaete gitte tuvalette kalma benim gibi suyu ihmal etmeeeee ay canımmm inş bu belirti kumdan daha başka belirtidirde neseee

banada dolma yap gönder kızzzz aynen tam 11 de bende evde oluommm dün güsel geçti teraviii allahım böle başladım devamını getirsinnnn alllah kabul etsin canım benimmmm

yok kız biz korunuyoruzz...

afiyet olsun cnaım bereketini artırsın rabbim sofranızı boş koymasın ay pazara gidiom hiç bişi yok adam gibi aa fasulyem var onu yapayım bugün yanına ek yemek yapayım ok ok pilavı cacığı karnıbaharda ekleyeyim kızartım yer eşim yanına salata olur dimi cacık var yaaa

Hepsini bir gune sigdirma kizartmayi yarina yap salata ayran felanda yaparsin
ustelik simdi karnibahar mevsimi degil alma bidaha

yok kız biz korunuyoruzz...

Hepsini bir gune sigdirma kizartmayi yarina yap salata ayran felanda yaparsin
ustelik simdi karnibahar mevsimi degil alma bidaha

okiş bacııııı ne alıcanı sapıtıo insannn patlıcan olduk resmen mevsimi geçtiğini bilmiodummm bidaha almam ama içi fos değil sıkı sıkı

Gonderim hayatim kiz mumbar aldim buzluga attim haftaya yaparim.tereviye bir gun once baslamadinmi Allah kabul etsin...
heralde öle olacak..kız bu sıcakta oruçlu halinle nasıl gideceksin akşam açıksa o zamn git...hiç değilse biraz serinlemiş olur...

Canim sabah kuruluyoo aksama kadar suruyoo
persembe gunude vardi serinlikte gittim bisi kalmamis dimates bile bulamadim talan etmis karilar neyse bugub c.tesi esim erken gelirse arabayla gideriz artik napalim

Gonderim hayatim kiz mumbar aldim buzluga attim haftaya yaparim.tereviye bir gun once baslamadinmi Allah kabul etsin...

persembe gunude vardi serinlikte gittim bisi kalmamis dimates bile bulamadim talan etmis karilar neyse bugub c.tesi esim erken gelirse arabayla gideriz artik napalim

kız dünde gittim ondan önceki günde işte ama ilk gün elektrikler kesildi çok sıcaktııı donumuza kadar ıslandıkkkk çıktık eve gelios elektrikler geldi allahın işine bakk

okiş bacııııı ne alıcanı sapıtıo insannn patlıcan olduk resmen mevsimi geçtiğini bilmiodummm bidaha almam ama içi fos değil sıkı sıkı

Olsun zamani degill fasulye patlican kabak acebek barbunya patayes yesillik salatalik domates biber ve mevsim meyvesi
bunlari alacan okisd

iyi öyle yap bari..sewinc bu sıcakta mumbar yenirmi kız geçen de de yaptın canım çekti walla ama çok sıcak onu yisek cırcır oluruz heralde..

kız dünde gittim ondan önceki günde işte ama ilk gün elektrikler kesildi çok sıcaktııı donumuza kadar ıslandıkkkk çıktık eve gelios elektrikler geldi allahın işine bakk

Ben kadinlar tarafinda bahce var orda kildim arada bir fiss diye esiyor en azindan insan vucut sicakligi yok sogan sarimsak yiyen kokusu yok ohhh

kızlar birazdan dok. gitçezz
yumoşlarıma bakıcakk doktorr
inşallah hayırlı haberler alırım işe yaramıştır iğneler
bugün yazamam belkimm köye giderizz
kocamda evde
hayırlı haberler vermek nasip olur inşallah

görüşmek üzere

ay yok mumbarla işim olmaz saol bebekim öle oluooo geçende bennn öle oldum dönene kadar alıcamı alaamadım bide iki kişi gidildimi hiç alamıom ya onu bekliom dieee pazarda birbirimizi kaybetmeyelim derkenn npat bitivermiş serinlikte gittt

Olsun zamani degill fasulye patlican kabak acebek barbunya patayes yesillik salatalik domates biber ve mevsim meyvesi
bunlari alacan okisd

acebek kötüydü almadım barbunyaaa iki gün önce yaptımmm nes etavuk alırsam yaparım çok şükürrr diğerleri zaten olmazzsa olmaz onlarda yemeklik değilki hele bamya hiç sevimio biizmki pırasa varmı bilmiom onuda ikimizin ortak sevmediğiiki şey nese baya bişi var yineee

iyi öyle yap bari..sewinc bu sıcakta mumbar yenirmi kız geçen de de yaptın canım çekti walla ama çok sıcak onu yisek cırcır oluruz heralde..
Yok kiz yidik bidi olmadi o benim hayatimin yemegi kendim yapmayi ogrendim ya hetgun yapasim var :1:

kocamda evde

görüşmek üzere

kirazcim hayirli haberlerle gel dualarimiz seninle ama catlariz haber etmezsen anacimm

kocamda evde

görüşmek üzere

hadi canım inşaallah hayırlı haberlerle dönersin..

Yok kiz yidik bidi olmadi o benim hayatimin yemegi kendim yapmayi ogrendim ya hetgun yapasim var :1:

kirazcim hayirli haberlerle gel dualarimiz seninle ama catlariz haber etmezsen anacimm

benimde anacım çok güzel yapardı artık yapamıyor maalesef bizde yiyemiyoruz ben dolduramıyorum onu gerçi uğraşsam yaparım ama ne bileyim zor geliyor..benim annem patlıcan oyacağıyla doldururdu..

Back
X