Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız nasıl geçiyor oruç ?? ben evime döndüm yine ohhh insanın evi gibisi yoook vallaaa![]()
sevıc kız bulgur pılavı ypacam domateslı bınerlı bı anlatsana![]()
merhaba kızlar nasılsınız nasıl geçiyor oruç ?? ben evime döndüm yine ohhh insanın evi gibisi yoook vallaaa![]()
tatlım sevince sormuşsun ama bende anlatayım istersen
soğanları küp küp doğra iki dişde sarımsakda doğra bnunları yağda hafif sarart sonra üzerlerine bi tane yeşil biber doğra onuda sotele sonrada üzerine kabukları soyulmuş küp küp doğranmış domatesleri dök tuzunu ekle acı seviyasanız az biraz pul biber ekle karıştır domateslerde hafif sotelenince suyunu ekle bulgurunu ekle karıştır kaynayınca kısık ateşte pişir.istersen buna patlıcanda ekleyebilirsin çok yakışıyo ama onun için patlıcanların kabuklarını alaca soy küp küp doğra tuzlu suıda bi yarım saat bekletki acısı çıksın sonra domatesli karışıma ekle.
tsk ederım ablacımmm sagoan gırıyomuydu onu hatrlayamadımcok sagol 2 gunudr patlıcn yıyoruz bugun sevınc agac cıkacak karnında dedı oyuzden koymayayım
bu arada nasılsın abladıısın sıslıgı ındımı benım yırmılık dıde yandan cıkıyo
![]()
hadi bakalımm
git güzelleşşşş
Yok annem biz adanaliyik bisi olmas bizeee acida yerik salgamda icerik
canim insallah mubarek gunlrr hurmetine ikizlerini kucaklarsin.
kiskanc kari
beni kiskandin dimi
![]()
Belinay sara tarifi vermis canim bende oyle yapiyorum domates sosuna azicikta biber salcasi koyarim ben.
bide bir bardak bulgura iki bardak su konuyor canim yaninada cacik yap super oluyooor
karma karışık bir gündeyim yine sebebini çok iyi bildiği arada yaşadığım karmakarışık duyguların beni ele geçirdiği bir günü yaşıyorum yine bu ay 3 gün geciken adetime umut bağlemışım farkında olmada hep kendimi telkin edtim oysa olmaz böyle bir şey seni bulamz sakın umut bağlama diye.44: ama farkında olamdan umutlanmışımm bu sabah adet olunca analadımmm ..... bu nasıl bir şeyki her ay yeniden hiç bıkmadan defalarca umutlanabiliyor insan olmayınca duyguları altüst oluyorrr çok karışığım çok
bir gün bu hasret bitecekmi yoksa ömrüm hep beklemeklemi geçecek her gün elimden kayıp gidiyor ve ben hiç bir şey yapamaıyorumm çaresizlik ne kadar kötü bir şeyy elden bir şeyin gelmemesi elinden gelenlerin yetmemesiii ALLAH BÜYÜK DİYORUM HER FIRSATTA RABBİM BİZLERİ BAŞKALRINA HAYRAN BAKTIRTMA HASRET BIRAKMA DİYEE YALVARIYORUM .. ama içimdeki bu yangın dinmiyorrr öyle büyük bir boşlukki içimdekii artık bir umman oldu ve sanırım hiç ama hiç bir şey dolduramayacak bu boşluğu
yarım bardak yapmayı usunuyrm ne kadar su koyayım:26:
yarım bardak yapmayı usunuyrm ne kadar su koyayım:26:
canım bak ben sana tarif veriyim sendinle yap bir şimdi 1 bardak bulgurur yıka kenara koy az teflon tencereye yag koy sıvı iyice ısınsın içine tel şehriye koy iyice kavur sonra bulguru koy az bir tatlı kaşıgı sebzeli çeşni koy suyunu ayarla az tuz oh mis gibi oluyor salça koymuyorum ben yaparken denede gör tesekkürleri artık sonra dersin![]()
ablacım inşallah en kısa zamanda yavruna kavusursun üzülme zamanı vardır
![]()
ama benım canım domateslı bınerlı ıstıyo salcalıTarıfın ıcın tsk onu denerım daha ramaza cok ver benım hergun bısı ıstyo
![]()
karma karışık bir gündeyim yine sebebini çok iyi bildiği arada yaşadığım karmakarışık duyguların beni ele geçirdiği bir günü yaşıyorum yine bu ay 3 gün geciken adetime umut bağlemışım farkında olmada hep kendimi telkin edtim oysa olmaz böyle bir şey seni bulamz sakın umut bağlama diye.44: Ama farkında olamdan umutlanmışımm bu sabah adet olunca analadımmm ..... Bu nasıl bir şeyki her ay yeniden hiç bıkmadan defalarca umutlanabiliyor insan olmayınca duyguları altüst oluyorrr çok karışığım çok
bir gün bu hasret bitecekmi yoksa ömrüm hep beklemeklemi geçecek her gün elimden kayıp gidiyor ve ben hiç bir şey yapamaıyorumm çaresizlik ne kadar kötü bir şeyy elden bir şeyin gelmemesi elinden gelenlerin yetmemesiii allah büyük diyorum her fırsatta rabbim bizleri başkalrına hayran baktırtma hasret bırakma diyee yalvarıyorum .. Ama içimdeki bu yangın dinmiyorrr öyle büyük bir boşlukki içimdekii artık bir umman oldu ve sanırım hiç ama hiç bir şey dolduramayacak bu boşluğu [sıze=3][/sıze]
karma karışık bir gündeyim yine sebebini çok iyi bildiği arada yaşadığım karmakarışık duyguların beni ele geçirdiği bir günü yaşıyorum yine bu ay 3 gün geciken adetime umut bağlemışım farkında olmada hep kendimi telkin edtim oysa olmaz böyle bir şey seni bulamz sakın umut bağlama diye.44: ama farkında olamdan umutlanmışımm bu sabah adet olunca analadımmm ..... bu nasıl bir şeyki her ay yeniden hiç bıkmadan defalarca umutlanabiliyor insan olmayınca duyguları altüst oluyorrr çok karışığım çok
bir gün bu hasret bitecekmi yoksa ömrüm hep beklemeklemi geçecek her gün elimden kayıp gidiyor ve ben hiç bir şey yapamaıyorumm çaresizlik ne kadar kötü bir şeyy elden bir şeyin gelmemesi elinden gelenlerin yetmemesiii ALLAH BÜYÜK DİYORUM HER FIRSATTA RABBİM BİZLERİ BAŞKALRINA HAYRAN BAKTIRTMA HASRET BIRAKMA DİYEE YALVARIYORUM .. ama içimdeki bu yangın dinmiyorrr öyle büyük bir boşlukki içimdekii artık bir umman oldu ve sanırım hiç ama hiç bir şey dolduramayacak bu boşluğu