Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:31:nazo olurdu bu saatlerde oda koye gitti :31:
hemen basak karisi kalplerini sarartmis:19:
sessa bir aydir yok halaa kirmizi
ikircikli pullu pakize topic basi karisi gobekli marul :110:
bugun takilamadim buralara bakiyomda keyfin pek yerindeymis :110:

Kirazinda saat 7 de dr kontrolu vardi ses seda cikmamis niye haber wermiyorlar bu karilarrrrr
:19::20:

yok cnm ya ölesıne bı bakıp cıktım hemen cok canık sıkılıyo kendımı acayp yanlız hıssedıyom sankı benı dunyada kımse sevmıyomuş gıbı depresyondamıyım neyı:43::43::43::43:

:53: nolduki hayatim biz seni cok srwiyoruz niye bunaldin
ne guzel fingir fingirdin:26:

:53: nolduki hayatim biz seni cok srwiyoruz niye bunaldin
ne guzel fingir fingirdin:26:

bılmıyorum kı hayatımda benı seven cok ınsan var snaıyordum. ama cocuk tedavısıne basladım kımse arayıp sormuyo halın nedır nıye halbıkı ben onları zor zamanlarında hep aradım sordum sımdı bana sırtlarını donduler ne alaka canı acıyan benım zaten neden dahada yakıyolarki:43::43::43::43:

slm cnm hoşgeldın:16::16:

hoşbulduk canım seninle tanışmadık ama yazılarını okuyorum ara sıra nasılsın niye depresyondasın

Merhaba cnm nasilsin benim ustumden kamyon gecmis gibi cok yoruldum yorgunluktan yatamadim
:37::37:

bende çok yorgunum canım ya burası felaket sıcak bende temizlik yaptım yeni bitti yarın kaynanamları iftara alacam

bılmıyorum kı hayatımda benı seven cok ınsan var snaıyordum. ama cocuk tedavısıne basladım kımse arayıp sormuyo halın nedır nıye halbıkı ben onları zor zamanlarında hep aradım sordum sımdı bana sırtlarını donduler ne alaka canı acıyan benım zaten neden dahada yakıyolarki:43::43::43::43:

Gercek dunyaya hosgeldin hayatim. insanlardan bir beklentin olmamasini ogrenirsen hic uzulmuyorsun
cunku birsey beklemedigin zaman alaka gormeyince uzulmuyorsun
dunya boyle nankor insanlarla dolu salla gitsin biz burda hepsine bedeliz hayati:29:m
bos ver bisede anlatma tedavin hakkinda bilmeleri gerekmiyorki bir duysunlar vilmaa hamile :53: kalakalsinlar :33:

hoşbulduk canım seninle tanışmadık ama yazılarını okuyorum ara sıra nasılsın niye depresyondasın

tanısalım cnm ben ıstanbuldanım 30 yasındayım bır senedır meleğimi beklıyorum. bu ay klomen tedavısı gordum yumurtlamamdan bır kaç gun oncesıne kadar sıddetlı kasık ağrısı cektım suan adetıme 3 gun var umıdım pek yok acıkcası ama hıç bır belırtı olmadan hamıle kalanlarda oluyomus o yuzden belkı bır umıt beklıyorum. depresyondayım cunku cevremdekı kımse bana destek olmuyo bu zorlu surecımde sadece kaynanam annem gorumcem ve kocam halbukı daha kalabalık bır kıtleydık bız.. ama meleğim gelsın hıç kımseye sölmıcem yapcam doğurcam bakcam kımse doğurduğumu bıle duymıcak:19::19::19::19::17:

bende çok yorgunum canım ya burası felaket sıcak bende temizlik yaptım yeni bitti yarın kaynanamları iftara alacam

Ayyy cnm sana simdiden kolay gelsin ben o sirayi bugun savdim menumu gordunmu hepsi tek basima benim ustumden gecti simdide bel agrisindan yatamiyom bide hastayim kasiklarim batiyor senin menude ne war tatli:56:m

Gercek dunyaya hosgeldin hayatim. insanlardan bir beklentin olmamasini ogrenirsen hic uzulmuyorsun
cunku birsey beklemedigin zaman alaka gormeyince uzulmuyorsun
dunya boyle nankor insanlarla dolu salla gitsin biz burda hepsine bedeliz hayati:29:m
bos ver bisede anlatma tedavin hakkinda bilmeleri gerekmiyorki bir duysunlar vilmaa hamile :53: kalakalsinlar :33:

saol cnm benım hıçbırınızı gormesemde hepiniz benım en guzel moral depomsunuz sızsız napardım bılmem:16: her gun hepimiz ıcın dua edıyorum:16::16:

tanısalım cnm ben ıstanbuldanım 30 yasındayım bır senedır meleğimi beklıyorum. bu ay klomen tedavısı gordum yumurtlamamdan bır kaç gun oncesıne kadar sıddetlı kasık ağrısı cektım suan adetıme 3 gun var umıdım pek yok acıkcası ama hıç bır belırtı olmadan hamıle kalanlarda oluyomus o yuzden belkı bır umıt beklıyorum. depresyondayım cunku cevremdekı kımse bana destek olmuyo bu zorlu surecımde sadece kaynanam annem gorumcem ve kocam halbukı daha kalabalık bır kıtleydık bız.. ama meleğim gelsın hıç kımseye sölmıcem yapcam doğurcam bakcam kımse doğurduğumu bıle duymıcak:19::19::19::19::17:

tatlım bende 38 yaşındayım 4 yıllık evliyim bi düşük yaşadım bide negatif tüp bebek denemem var şimdi tekrar bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah sende üzülme kimseyi kafana takma boş ver önemli olan sen ve eşin gerisini salla inşallah hamişsindir ve buda herkese kapak olur

Son düzenleme:

:46::46::46::46: aferin bak dedigime gel insanlata anlatma bile yok ilac ictim yok igne vuruldum :51:
salla gitsin emin ol duyuldukca daha cok depresyona giriyorsun cunku sorgulamalar basliyor bu defada :33:

Ayyy cnm sana simdiden kolay gelsin ben o sirayi bugun savdim menumu gordunmu hepsi tek basima benim ustumden gecti simdide bel agrisindan yatamiyom bide hastayim kasiklarim batiyor senin menude ne war tatli:56:m

geçmişi okuyamadım canım o yüzden menünü görmedim

bende mercimek çorbası
etli taze fasulye
garnitürlü pirinç pilavı
salata
sütlaç yapacam yetmezmi
yetişirsem bide zeytinyağlı biber dolması yapabilirim

Back
X