Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

noldu leynn yumruklar filan istemem tamam almaa zaten benim bıyığım yokkkk:19:
Ben alirim hayatim:29:
hıııı evet yardımcı olur:110:

bilemediğin yerlerde itina ile dalga geçer:110:

göbüşün biras çıkınca ısrarla resmini ister:110:

sonrada 40 gün 40gece resminle eğlenir:110:
Oylemi algiladin mutlu oluyos biss dalga gecmiyos sankim hic hamis olmadik gobusumuz cikmadi :110:
totonu kaldırıp geçmişi okusaydın bunu söölemezdin:57:
aaaa teessuf ederim iyi bak o yaziyi okuyup yorum bile yaptim :110: sadece merak ettim vakit yaklasti diye :110:
gecmisi benim kadar didikleyen varmi :110:
ben 11.30da kahvaltı yapıyo olsaydım bana ağzına geleni sayardı:19:

dumana nerdeyse saygı duycak ikircikli karıııı

o kari gece sahur yapti yidi kizimizin karnini doyurdu toto buyutmedi
:29::kkk:

slm canlar nasılsınız vala yenı kalktım sıze bı slm verem dedım dun yemeğe gıttığımız ıcın gıremedım hıç :16::16: gecmısıde okuyamadım varmı önemlı bır havadıs guzel haberler felan:26::26:

bebeğin uykuya ihtiyacı varr bi kereeemm:47:sen kahvaltıdan sonra totonu devirip yatıyosun hergün tabee ben yazık 12 de anca yatıyorum gece boyunca kociş tarafından 3 kere kaldırılıp evin içinde tur atıyorum uyurken pıhtılaşmayım diye, uyku filan yok napim bende uykuya hasretimmm:43:
15.hafta içindeyiz cnm 14+4 oldu bugün kızçemm, yapmıcam takvim yaaaa:((

devamlı uyuyunca pıhtılaşıyonmuuu:53:

Oylemi algiladin mutlu oluyos biss dalga gecmiyos sankim hic hamis olmadik gobusumuz cikmadi :110:

aaaa teessuf ederim iyi bak o yaziyi okuyup yorum bile yaptim :110: sadece merak ettim vakit yaklasti diye :110:

:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::95::95::95::95::95::95::95::95:

hafta içi iş için kalkıyon tabiii

çalşmasan Allah bilir uyurdun öğlene kadar beebği düşünen yokkiiii:20:

kaç haftalık oldun kız takvim yap artıkkk
:110: :110: biz sahura kadar sohbet ettik :110: takvim yapmak istemiyo karisma sen :29:
bebeğin uykuya ihtiyacı varr bi kereeemm:47:sen kahvaltıdan sonra totonu devirip yatıyosun hergün tabee ben yazık 12 de anca yatıyorum gece boyunca kociş tarafından 3 kere kaldırılıp evin içinde tur atıyorum uyurken pıhtılaşmayım diye, uyku filan yok napim bende uykuya hasretimmm:43:
15.hafta içindeyiz cnm 14+4 oldu bugün kızçemm, yapmıcam takvim yaaaa:((
:38:
Pihdidasim benim insallah saglikla kucaklayacaksin kizceni:16:

slm canlar nasılsınız vala yenı kalktım sıze bı slm verem dedım dun yemeğe gıttığımız ıcın gıremedım hıç :16::16: gecmısıde okuyamadım varmı önemlı bır havadıs guzel haberler felan:26::26:

havadis yok:19:sevinç var istermisin:19:

Kızlar moralim çok bozuk :43::43:eltim ler kaynaamlar bana iftara geliyormuş yarın hiç kimseyi çekesim yok ya:43::43: Ben ne yemek yapıcem :52::52::52:akıl verin ben diyorum bezelye tarhana pilav tavuk yapayım fırında tatlı ne yapsam ay akul verin çıldırıcim :14::14:

cnmmm sen yaparsın hiç uğraşamam filan demezsin biliyorum zatennn

h.g canım ben iyim sen nslsn???
devamlı uyuyunca pıhtılaşıyonmuuu:53:

hareketsiz kalıyorum sonuçta cnm, benim öyle hareketsiz oturmam filan çok tehlikeli....

Kızlar moralim çok bozuk :43::43:eltim ler kaynaamlar bana iftara geliyormuş yarın hiç kimseyi çekesim yok ya:43::43: Ben ne yemek yapıcem :52::52::52:akıl verin ben diyorum bezelye tarhana pilav tavuk yapayım fırında tatlı ne yapsam ay akul verin çıldırıcim :14::14:

çok bile bu menü yeteer:19:

havadis yok:19:sevinç var istermisin:19:
:110: ister niye istemesin :29:

:60: bakiyomda tutustun ee hep bana gelecek degiller :60:
fikir verebilirim

çok bile bu menü yeteer:19:

canım sakın yanlış anlamayın beni mubarek ramazan ama emri vaki yaapan insanlardan nefret ediyorum ben ya:47::47:kardeşim ben sizi zaten çagırıcam ama şimdi degil geceden yemekelri yapıyım diyorum yarına kalmasın ne dersiniz olurmu hem oruç agız tuzunu ayarlayamam :18::18::18:

:110: :110: biz sahura kadar sohbet ettik :110: takvim yapmak istemiyo karisma sen :29:

:38:
Pihdidasim benim insallah saglikla kucaklayacaksin kizceni:16:
inşallahhh canımmmmmm

kız ne üzülüyosun gelsinler de çıksınlar aradan işte iftarada çağırmadın demezler işte....

canım sakın yanlış anlamayın beni mubarek ramazan ama emri vaki yaapan insanlardan nefret ediyorum ben ya:47::47:kardeşim ben sizi zaten çagırıcam ama şimdi degil geceden yemekelri yapıyım diyorum yarına kalmasın ne dersiniz olurmu hem oruç agız tuzunu ayarlayamam :18::18::18:

ee yani insan kendini zorla iftara aldırırmı:19::19:geceden yap ısıtırsn ertesi güne

Back
X