Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocısım olaydı o yapar dı :5::5::5: dun ben aksam namazını kılarken bulusakları makıne attım ocagı silmıs canım kocım ahh nerdesın gelde karına yardım et :1::1::1::1: kalkıp yapayım işlarımı en ıyısı aksama ne yapacam bılmyom yemek yapmak tek kendım ıcın soguk corba aksamda malzemı ıslatmadım kı:26::26: off ne yesem kı

gel neyse hamıssın

resmını buldumda hamıslerın canı cekerse dıye yukleömedım :1::1:

Makarna salata yap sen sewersin:34:

kızlar ben cıkıyorum işlerım yavasda yapayım camlar acık her yer toz duşumu alır gelırım görüşürüz :21::21::21::21:

:46:koyyyyyyyyyy :46:
demekki bunye catlamayacak gogusleride yagla haaa:20:
son aylarda hizla kilo alursin dikkat et yaglan kiz senin kaynos napiyoo hic inmiyonmu yaninaa:26:

göğüsleride yağlıyom. arkadaşm bide dediki göğüslerine krem sür nemlendir doğumdan sonra uçları çatlıyo bebek emmeye çalştıkça çoka cıyo dedi:25:

daha bi kaç gün önce indik kocişle merak etme:9:naber kaynoşcum dedim:9::9:

oda bana iyilik geloşcum diye cvp verdi:110:

arada bize degeliyoda genelde geç satte geldiği için ben görmüyom mışıl mışıl uyuom ben o saattteeee:21::21::21:

cnm yaa korkma inşallahh bir nefeste çıkartcan oğluşunu. inşlallh normal olur.kocan niye senden kurtulmaya çalştı aaaaa çok ayıppppp:1::1:

inş canım benim kocam üzüldü yoruluyorum diye o yüzden anneme gönderdi.

canım sende niye yoruyosun o kadar kendini.. neyse hayırlısıyla geliyor bebişin korku ve heyecan hat safadadır şimdi sizde..

yok canım yormuyorum evet hem korku hemde heyacan var.

heeeeeee ben geldım nolcak sankı ben gelınce burda olan oluyo gunduz napıyonuz sız ya yatıp butun gun popomu buyutuyonuz:19::19: zaten ıkı damla kahverengım geldı kırmızılara gecmedım daha o yuzden oruc tutuyom ınşallah akşama kadar gelırde bende yarın doktora gıderım kocam evdeyken yoksa tek basıma zor oluyo bu sıcakta araba kullanma:18::18:

işlerimi bitirdim duş aldım geldımmmmmmm nere gıttınız yaaaa neysem ben namzıda kılıp gelıyom

vılma nasılsın kuzum ay gelmedı kırmızlar:26:

işlerimi bitirdim duş aldım geldımmmmmmm nere gıttınız yaaaa neysem ben namzıda kılıp gelıyom

vılma nasılsın kuzum ay gelmedı kırmızlar:26:

ay ne bılım belınayım ya gelcek bellı ama tıkandı kaldı heralde sadece dun akşam ıftardan hemen sonra ıkı damla irin gıbı bısey geldı. sabkı cıpan patlamış gıbı geldı bana goruntusu kahve rengı.. genelde onden bıseyler yollar benım adetım böyle ama bugun olmadı yarın olmam lazım zaten. 27-28 gunde bır oluyom ya.. benım duşuk yapan bı kuzenımın esı vardı hamıleymış kesınleşmış onun adına cok sevındım ama kendı kırmızı kartımada uzuluyom napam.. gercı yalan sölemıyım cokta uzulmuyom artık bunye alıştı sanırım:9::9::16::16::16: sen napıon bu arada ne alemdesın:6::6::6:

ay ne bılım belınayım ya gelcek bellı ama tıkandı kaldı heralde sadece dun akşam ıftardan hemen sonra ıkı damla irin gıbı bısey geldı. sabkı cıpan patlamış gıbı geldı bana goruntusu kahve rengı.. genelde onden bıseyler yollar benım adetım böyle ama bugun olmadı yarın olmam lazım zaten. 27-28 gunde bır oluyom ya.. benım duşuk yapan bı kuzenımın esı vardı hamıleymış kesınleşmış onun adına cok sevındım ama kendı kırmızı kartımada uzuluyom napam.. gercı yalan sölemıyım cokta uzulmuyom artık bunye alıştı sanırım:9::9::16::16::16: sen napıon bu arada ne alemdesın:6::6::6:

canım benımde senın kı gibi gelmişti bı gun 2 gunu bırsey olmadı 3 az geldı dok onu adetten sayorum dedı hormanlarımı bakmıstı ssen yarın kesin git canım ya alıstık ben de artık üzülmüyorum hatta gecen dügüne gıttım sorana dedım olmuyo ne yapayım becerıksızım dıye dalga gecer gıbı ay ne yapayım alaya almasam psıkoljıkman cokutntuye dusuyorum en ıyı vrudum duymaz olan bende hamıs haberlerınde uzuluyorum ama yapacak bısı yok işlerımı yaptıımm susuzlıkdan ölüyorum canım :31::31::31:

slmm çok ağrım var kasıklarımdaaaa...
çok mu ağrıyo cnm yaa normalmiymiş bu ağrılar. sen annende misin
heeeeeee ben geldım nolcak sankı ben gelınce burda olan oluyo gunduz napıyonuz sız ya yatıp butun gun popomu buyutuyonuz:19::19: zaten ıkı damla kahverengım geldı kırmızılara gecmedım daha o yuzden oruc tutuyom ınşallah akşama kadar gelırde bende yarın doktora gıderım kocam evdeyken yoksa tek basıma zor oluyo bu sıcakta araba kullanma:18::18:

leke bozmuyo mu orucu. leke dün geldi dimi. başka gelmedi heralde . hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Back
X