Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:110::110::110::110:

Yok canim ben kavga etmek istemiyorum..
şunu farkettimki ben tartisinca o daha çok kendini önemsiyo bişey zannediyo... hiç onemsemiyomus gibi davraniyorum son zamanlarda bakalım bunu surdurursem ise yarıycakmi....

Sen daha iyisini bilirsin canim sana en dogru ne geliyorsa onu yap dilerom Rabbim edone akıl fikir ihsan eder agzinizin tadi yerine gelir

kızlar selam.. çok özledim sizle muhabbet etmeyi ama kimsecikler yoktur bu saatte... benden son gelişmeleri vereyim size, 32 haftalık olduk çok şükür... kontroller sıklaştı, suyum az ve giderek azalıyo erken almak zorunda kalabilir dr, inş 1 ay daha dayanırız.. hala çalışıyorum ve gerçekten artık çok zorlanıyorum, hani önceden zor filan diyordum ama dahada zoru varmış... her tarafım ağrıyo çook zor geçiyo günler çoook..
siz nasılsınız? Beydağlı kuzum hamile olmadığını okudum inş.bu ay güzel haberini alırız... elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum, beni unutmayın ama sizdeee

kızlar selam.. çok özledim sizle muhabbet etmeyi ama kimsecikler yoktur bu saatte... benden son gelişmeleri vereyim size, 32 haftalık olduk çok şükür... kontroller sıklaştı, suyum az ve giderek azalıyo erken almak zorunda kalabilir dr, inş 1 ay daha dayanırız.. hala çalışıyorum ve gerçekten artık çok zorlanıyorum, hani önceden zor filan diyordum ama dahada zoru varmış... her tarafım ağrıyo çook zor geçiyo günler çoook..
siz nasılsınız? Beydağlı kuzum hamile olmadığını okudum inş.bu ay güzel haberini alırız... elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum, beni unutmayın ama sizdeee
inşallah zamanında doğar sağlıklı bir şekilde. suyun azalmasının nedenini söyledimi bazen enfeksiyon oluyo kanda o da tetikler....
Az kalmış gütnlerin. Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Şimdiden izne ayrılma imkanın yokmu ya da rapor al. Suyun azsa dinlenmeye ihtiyacın olabilir.
Bende ise gitmiyorum ama evde çocukla ugrasmak da çok yorucu.. ...

Beydosssss sıkı calis kizimmmm sabahlar olmasinnnnn:KK8::KK8::KK8:

Puc canim butun dualarim seninle insallah bebegin seninledir:KK36::KK36:
çalışıyom,çok çalışıyom:D
Ben geldim gezmeye gittiydik oglanla. Kızkardeşime uğradım ordan bi kahve içtik ordan da eve geldik. Oğlumun yemeğini verdik. Herif aradı acmadim.:KK12:
iyi yapmışsın canım kafan dağılır biraz:KK19:
bizde seni çok özledik,bayramda gelmedin ama:110:
BİDENEM benim inşaallah olişin zamanında gelir,sen daha niy eizne ayrılmıyosun doğuma kadar mı çalışacaksın..ALLAH yardımcın olsu ne diyeyim:KK19:
inşaallah canım,bu ay güzel haber veririm herkese,ama yaşlandım zaar artık hemen tuturamıyom:KK48:
Günaydın kizlarrrrr

4.30 da uyandik:KK57: zombi gibiyim :KK57:
abowwwwww:KK17:
Günaydin kızlar herkese mutlu pazarlar

Ben bu sabah icimde bir sıkıntıyla uyandım hayırdır insallah
sanada mutlu pazarlar canım,görümcenin nazarımı değdi ne:eek:hayrolsun:KK19:

Yorgunluk tan geberiyom kocisime bugün erken gel carsida işimiz var demiştim geldi sağolsun :110: saat 5 gibi ciktik misafir odasi perdem büyüktü onu iki parca yaptırmaya verdik ordan temizlik malz satan bir yer var oraya gittik detetjan süpürge cekpas felan alinacakti onu aldik oradan market manav oğlana kırtasiye eve geldik aldiklarimi yerleştirdimcay yaptik tTV izliyok :110:
kız dikkat et kendine çok yoruldun bu ara bak sende benden beter herşeyi bir günde yapma meraklısısın,canına yazık hemşom yaaa:KK19:

Ben geldim gezmeye gittiydik oglanla. Kızkardeşime uğradım ordan bi kahve içtik ordan da eve geldik. Oğlumun yemeğini verdik. Herif aradı acmadim.:KK12:
AAbboowwwww acaydin hic birşey yok gibi konusaydin :110:
Dumosum maasallah cnm sabretsin olis iinş benimde suyum azalinca Dr almisti ama 37. Haftadaydim cnm grip oldum bir haftada suyum azaldi sagsalim kucagina alirsin insallah pasani
Günaydın kizlarrrrr

4.30 da uyandik:KK57: zombi gibiyim :KK57:[/QUOTE

Offfff bu miraca da nolduysa bütün gece virvir uyutmadi bizi poffffff

kız dikkat et kendine çok yoruldun bu ara bak sende benden beter herşeyi bir günde yapma meraklısısın,canına yazık hemşom yaaa:KK19:[/QUETE]
Beydossss isi bitirdim cok sukur yagmur yagiyor iki gundur neyseki hali kilim kuruduydu darisi basiniza mis olduk evin boyle bir temizlige ihtiyaci vardi canim ince detayli 5 gunde zor bitti

Oglumla yürüyüşe çıktık bugün dönünce
Oğlumu banyo yaptırdım kendim cimdim..
evi süpurdum banyoyu temizledim.
şimdide süt iciyom:KK50:

Back
X