• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Az sonra hazirlaniriz saat 18:00 gibi cikarik :21::21: gideceğimiz yer AVM olduğu için gec gelirim:10::10:

Düşünüyom öyle:KK75:
öğretmen falan heralde... karısı cicuklari varmı?

akıllı karısin vesselâm:confused:

uffff çok geriden geliyon yaaa sen .. sevinco bunun cevabını verdi be kuzUm:KK8: çok geridesin çooook :cry:

evet safligimla yine on sıralara geçtim bravo bana :KK9:

ama bişey sorucam çok düşündünmü bunun için yani böyle bi cümle kurmak için bayagi düşünmüş olmalısın:KK51:
evet dun görmüştüm bu msjını ama yanıt veremedim dun , bugün fırsatım oldu cnm.geride kaldım bugün.

bu cümleyi kurmak içinde hiç düşünmedim cnm
Bi yerde gördüm ve hemen yazmaya karar verdim
tatlı şarışın

kesinnnnnnn

Cok normal kafa seye calisiyiiiii:KK19:
:63::63::63::63::63::63::63:
canım çok geçmiş olsun gaviscon mu vardı hamilelikte de kullanılıyor yasaklara uymak zorundasın düzelir inşallah
sağol canım ewet gaviscon verdi:KK14:
hiç okumadan yazıyorm peh
:63::63::63::63::KK11:
ay bende çok korkarım dişçiden
kurtuldum walla neyseki iğne yokmuş:cool:
evi kaloriferli olup da kombiyi açan varmı merak ettim:KK19:
yok artık kız biz daha yarım kolla geziyoz:cool:
dsmart ı olan varmı
kanalların Bi kısmı yok oldu
çizgi filme ihtiyacım vaaar
bizim var,kanallar hiç kaybolmadı bizde zaten kendini güncelliyor..dsmartın en sevdiğim özelliği dondurup geri alma ve kayıt:D
yeni yaptım sabaktan taze fasül
bulgur pilavınıda akşama doğru yapcam
cacıkımda hazır
kırmızı biber kozlrmiştim onları soyup hazırlıcam
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:şok
bide poğaça hamuru yoğurmuştum
mayalanmasını bekliyorum
bugün pek hamaratım
:KK57::KK57::KK57::KK57:bir şok daha:KK57::KK57:
un çorbamı herif çok seviyor bide onumu yapsam
aha bir tane daha:KK57::KK57:vay canına hamart mı oldun sen bebiş..
Slm kızlar malumunuz hastalandım kan testi sonucu 0.01
canım benim sakın üzülme ne olur ve pes etme bak ben 8 inci kez bebek deneyecem ALLAH izin veririse herşeyde vardır bir hayır:KK19:
yoooo telefonu hiç güncellemiyorum

normal canım bugünlerde başka şey düşünmüyonki :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsun canım yediğine içtiğine dikkat et geçer

benimkide android ama bu dediğin özelliği yok

dişçiden bende korkuyorum ama dişlerim ağrıyo yine kanal tedavisi yaptırdığım dişimin üstüne basamıyorum tamda tedavi sırasında olacak işmi bu yaaa

ben kuru biberle karışık etli lahana sarması ve arpa şehriye çorbası yapacam
sağol canım:KK19:
he bugünlerde o işe çok yoğunum:KK70:
menünde güzelmiş ellerine sağlık:kk77:
dişçiyede git mutlaka ihmal etme,hamile olursan hiç gidemezsin,diş ağrısıda çekilmez..
Hayırlısı ca nim önündeki maçlara bakıcan bundan sonra
sen
bafs
Beydoş
Sara
hanfendi
hepiniz birlikte hamile kalırsınin en kisa surede inşallah
aminn.....

pucco cnm
inşallah kese içinde bebekte görünür
haberlerini bekliyoruz merakla.

ne zaman test yaptırcaktı pucco

yoooo telefonu hiç güncellemiyorum

normal canım bugünlerde başka şey düşünmüyonki :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsun canım yediğine içtiğine dikkat et geçer

benimkide android ama bu dediğin özelliği yok

dişçiden bende korkuyorum ama dişlerim ağrıyo yine kanal tedavisi yaptırdığım dişimin üstüne basamıyorum tamda tedavi sırasında olacak işmi bu yaaa

ben kuru biberle karışık etli lahana sarması ve arpa şehriye çorbası yapacam

bizim sadece akşamları yanıyo kalorifer gündüzde yansa fena olmaz yani

benimkide aynı model canım

geçmiş olsun canım inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin

Puc cnm çok zor bir durum biliyorum ama hayirlisi buymus bu bir sinav cnm ins kendiliğinden gelir bebegin:KK19:

:63::63::63::63::63::63::63:

sağol canım ewet gaviscon verdi:KK14:

:63::63::63::63::KK11:

kurtuldum walla neyseki iğne yokmuş:cool:

yok artık kız biz daha yarım kolla geziyoz:cool:

bizim var,kanallar hiç kaybolmadı bizde zaten kendini güncelliyor..dsmartın en sevdiğim özelliği dondurup geri alma ve kayıt:D

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:şok

:KK57::KK57::KK57::KK57:bir şok daha:KK57::KK57:

aha bir tane daha:KK57::KK57:vay canına hamart mı oldun sen bebiş..

canım benim sakın üzülme ne olur ve pes etme bak ben 8 inci kez bebek deneyecem ALLAH izin veririse herşeyde vardır bir hayır:KK19:

sağol canım:KK19:
he bugünlerde o işe çok yoğunum:KK70:
menünde güzelmiş ellerine sağlık:kk77:
dişçiyede git mutlaka ihmal etme,hamile olursan hiç gidemezsin,diş ağrısıda çekilmez..

aminn.....

Saolun kızlar çok zor bi sınavdayim çaresizlik çok kötü bişey Rabbim sabır Selamet versin hepimize
Bu ay dinleyip bi daha ki ay tekrar yaptırıcam kismetse

Kızlar dr.umu aradım biraz önce durumu bildirmek için beni direk tüp bebeğe yönlendirdi boşuna vakit kaybı asilama dedi 1 kere denedik zaten gerek görmüyorum tekrarlayan dedi

Yıkıldım tekrar yıkıldım :KK43::KK42::cry::KK42:
Çok kötüyüm şuanda

Kızlar dr.umu aradım biraz önce durumu bildirmek için beni direk tüp bebeğe yönlendirdi boşuna vakit kaybı asilama dedi 1 kere denedik zaten gerek görmüyorum tekrarlayan dedi

Çok kötüyüm şuanda

üzülme canım Allah büyük bebegin gelsinde tüpten gelsen ne olur ki

kız sevinç mikrofonu buldum simgenin yanında mikrofon üzerine elini basılı tutacaksın ondan sonra konuşarak yazıyorsun

derin senin telefonunda aynısını sende yapabilirsin klavyenin yanında simgenin yanındaki mikrofon üzerine elini basılı tutacaksın sonra mikrofon işareti üzerine basıp konuşacaksın bu kadar

Saolun kızlar çok zor bi sınavdayim çaresizlik çok kötü bişey Rabbim sabır Selamet versin hepimize
Bu ay dinleyip bi daha ki ay tekrar yaptırıcam kismetse
canım ya Allah kolaylık sabır versin
inşallah bir dahakine olur
Allahtan umut kesilmez Bi tanem

kız sevinç mikrofonu buldum simgenin yanında mikrofon üzerine elini basılı tutacaksın ondan sonra konuşarak yazıyorsun

derin senin telefonunda aynısını sende yapabilirsin klavyenin yanında simgenin yanındaki mikrofon üzerine elini basılı tutacaksın sonra mikrofon işareti üzerine basıp konuşacaksın bu kadar
ohh maşallah yaa herkes konuşarak yazcak artık
nasıl yetişcez sizee

Çok kötüyüm şuanda
:cry::cry::cry::cry:

Kızlar dr.umu aradım biraz öRabbim rumu bildirmek için beni direk tüp bebeğe yönlendirdi boşuna vakit kaybı asilama dedi 1 kere denedik zaten gerek görmüyorum tekrarlayan dedi

Çok kötüyüm şuanda

Canim dualarim seninle bizim cakmapoly vardi asilama yaptirdi tutmadi sonra rabbim dogal yoldan vermedimi dua et bolbol icini sikintiya sokma rabbim cok buyuk hazinesinde ne mucizeler sakli

Kizlar benim cok midem bulaniyor yine memelerim cok sisti dokunamiyorum kasiklarimda agriyip agriyip geciyor meme kasik tamamda midem butun gun bulandi adet olamadigimdan mi oluyor cok mutsuzum bugun hep aglayasim geldi iki gundur sabahlari yataktan zor çıkıyorum kendimi iyi hissetmiyorum ben dun balik yerken olmustu baliktan sanmistim bugun yemek yerken yine oldu sabah kahvalti bile edemedim sute cicibebe ezip yedim aksam yemek yedigimden beri yine midem agzimda bethcg degerimde sifirlanmis olmus niye hala midem bulaniyorrrrr

Back
X